Šta da ti kažem, ne kužim se najbolje u skutere ali vidim da je udoban, ljepih linija, izgleda ni tak, kako da kažem, močno. Udoban za vožnju, za polako i sigurno kruzanje do Paga :icon_wink:.
Ako sam iskren, ja se pridružavam Josi. Mjenjač je ipak mjenjač. A dobro, šta kome odgovara, meni bez mjenjača ništa. A ne mislim da mora svako tako misliti ko ja, nekome odgovara ovo drugome ono pa to cjenim. Na sreču ima za svakoga ponešto pa se može odabrati pa tako i ti. Ja ti priušti toga na sliki ako je to ono što si želiš i mislim da nije loša mašinica.
Josa
Možeš ti komotno staviti udobniji upravljač, to če ti koristiti. Vjerovatno neče ništa pogoršati izled motora. A ponekad je bolje izgubiti na izgledu (što kod tebe nit nije nužno da je tako) i pridobiti na udobnosti i efikasnosti.
I ja sam stavijo na upravljač neke produžetke koji omogučuju da je upravljač više prema meni, čak izgled nije nešto pogoršan ali mogu sam malo naštelat upravljač kako meni odgovara.
Što se izgleda tiče, ja sam stavil nosače za kofere pozadi za koje znam da pogoršaju izgled motora ali oni su koristni pa če tamo i ostat. Več mi pao motor na stranu (nije bilo u vožnji) i motoru nije bilo ništa. Ogrebotine su bile samo na tim okvirima koji su odlično zaštitili i odradili posao. Te ogrebotine sam ispravijo u pola sata i nema ni traga više.