• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
To je super, moj ispod 4-4.5 litre teško na otvorenoj ide. Po gradu dok nije na punom gasu da se držat na nekih 3.5 lit.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Jao, taj pure-jet je nešto zbog ćega sam zamrzio skutere....

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Dok su došli na trziste kod nas, skuteri sa direktnim ubrizgavanjem su imali velikih problema radi loseg goriva. Vise su bili na servisima nego sto su se vozili tako da nisu bili na dobrom glasu.
Osjetljiviji su od klasicnog karburatora.
S druge strane, trebali bi biti stedljiviji i zivahniji..

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
ma taj sistem ubrizgavanja je koma, Osjetljiv na kvalitetu benzina, tip svećice, 2-taktol itd...

Ne mogu se sad sjetit dečka iz ami-tradea al vjerojatno će ti bit najbolji frend :D ....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Pa ako mi frend s posla već 13 godina vozi bez problema ne vidim razloga zašto ne i ja.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Jel zna netko gdje ima za kupiti djelova za CAGIVU 125?? Trebam klip i karike, mjere klipa su 56mm širina, a visina 64mm.

Dakle radi se o ovakvom motoru..
0b45870f980f4ac1d72dd42644453293.jpg

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
I doslo mi je danas da upalim apeenca. Stavim aku na ovog kliknem ni da bi. Al sam pop.. dok sam ga gurao po dvoristu.
Apeenac i kad krepa stavis ga pod ruku [emoji2]

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ostao mi je bez goriva hehh. I gurao ga kući 5-6km, na najdaljoj parceli ostao.. A imam i apn6, moram amortizere i sic kupiti.

Koja je to kod tebe zvjer?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
kaj se zalis ja sam danas 55km od guslal... jebo bicikal i ko ga izmisli
zvacem vec treci andol, i drugu litru grasevine

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Za njive je ovaj avion. Ne treba nista jace osim ako nisi tezak za dvojicu. No malo mi je spor za duza putovanja, pa bi volio isto endura ali oko 600ccm.

Najnoviji postovi

Na vrh