To je danas, nažalost, najmanji problem. Problem bu kad te negde s pištoljem ili kamerom skine i ako se dosjeti da taj motorič nebi trebal takvu brzinu razvijatiJa sam prešel tehnički sa 70 na način iz posta prije🤫
To je danas, nažalost, najmanji problem. Problem bu kad te negde s pištoljem ili kamerom skine i ako se dosjeti da taj motorič nebi trebal takvu brzinu razvijatiJa sam prešel tehnički sa 70 na način iz posta prije🤫
Moji su si dečki išli u Austriju po tu Apriliju i ona je predmet "njihove zabave, relaksacije i istraživanja", neki put naprave 2 koraka naprijed, pa onda i 1 nazad. Nije sve u tome loše, ljudi uče dok istražuju, naiđu na probleme, pa tako i moji uče ono što do sad nisu znali, znaju što žele da postignu, a onda tu postane biti zabavno. Mene baš zanima kako se bude taj motor provukao kroz tehnički i podatke u knjižici 🤗, dečki su ga jako poboljšali, jako, jako, ali ima i taj TP 🤓. Na mlajšima svijet ostaje. Aprilija je kao predmet zadovoljstva, istraživanja i tuninga. Odavno je izgubila "sve blokade"...Pa zar nije jednostavnije kupiti jači motor.
Kupio sam 4t kineza djeci i evo pregulio je oko 15000km bez da je išta pipnuto na njemu.
Stvarno neke stvari ne razumijem
Je, ali nema tu one čari da si ti nekaj naturpijal svojim rukama, pa makar se to sve skupa razletelo na prvom zavojuPa zar nije jednostavnije kupiti jači motor.
Je, jednostavnije je. "Problem" je šta je kod nas A kat. cca 700€ sad. Pred godinu dana je bila oko 300-350€.Pa zar nije jednostavnije kupiti jači motor.
Kupio sam 4t kineza djeci i evo pregulio je oko 15000km bez da je išta pipnuto na njemu.
Stvarno neke stvari ne razumijem
Ja sam na poslu otokario prsten određene širine,tako da je na valjcima išao oko 50 km/hZnam da je neka blokada (jučer susjedu odvezao skuter na "vađenje jajcov")
Ali zanima me ta blokada, princip rada, kak izgleda, shema)
Ne bi se složil.Najbolje razrezat, očistit, sve vratit na svoje mjesto, zavarit, ofarbat i uživat 😎🛠️