Ako moze pomoci imam 3kom. takvih kosilica. Dvije rade u tandemu kao samohodne, a jedna ja klasika na guranje kao na slici. Mogu reci da je kosilica pogodjena sto se tice propuha, konstrukcija je solidna-cvrsta, snage i previse tj. jako tesko ju je zagusiti. Rezervoar goriva potrosi za cca 1000m2 ako ju mozes gurati 3km/h, jedino joj je velika zamjerka filter zraka koji ce potrositi motor zbog svoje lose izrade - komadica spuzve koji ne radi svoj posao. Ja sam sad u fazi nakon 25 radnih sati da to zamijenim sa nekim papirnatim filterom, jos neznam tocno kako ali 1 prototip je napravljen i ceka probu. Toliko za sada.B&S je odradio jednu košnju i počeo se gušiti i gasiti. Očistio sam karburator, rezervar i crijevo, promijenio svjećicu i nema promjene. Probao sam namjestiti karburator, ali sve mi nešto naopako radi. Zavrnem iglicu za gorivo do kraja i baca više goriva nego kad je odvrnuta 2-3 kruga. Drugi vijak za ler gas zavrnem do kraja, on meni turira na max. Uglavnom, sistematski sam išao jedno po jedno i nikako ga dobiti da radi više od pola minute stabilno. Izgleda da će ovo u otpis, a ja po novu Hyundai kosilicu, vezicu na štangu za stop/kočnicu i prst u uvo...
Motorna kosilica Hyundai HDM 510P
HYUNDAI Motorna kosilica HDM 510P. U našem web shopu pronađite široku paletu visokokvalitetnih Hyundai kosilica. Hyundai platinum jamstvo od 3 godine!agronom.hr