Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 3,058
... a možda i kosilica 🤔Rekel je da možda u paketu ide i poklopac i košara,
... a možda i kosilica 🤔Rekel je da možda u paketu ide i poklopac i košara,
Pošto nije bilo odgovora na moje pitanje, danas je odluka pala na novu kosilicu. Najjeftinija opcija, a da ima ono sve što sam htio je bila alpina 51cm širine sa b&s motorom (163ccm)View attachment 75299
Pozdrav, jel netko zna koji bi novi motor mogao pasati umjesto ovoga, odnosno na što trebam obratiti pažnju kod kupovanja?
Uz duzno postovanje prema svemu napisanom sa vase strane bilo bi korisno cuti i misljenje servisa za zateceno stanje za novo kupljeni stroj ispod 5rh.Hyundai HDM 510P kosilica, epizoda 2:
Nakon minimalno 20 puta potezanja špage je upalila, tijekom košnje 2-3 puta bacila oblak plavog dima i ugasila se 10-ak puta na dosta maloj površini. I opet špaga nakon gašenja jedva ide van. Susjeda je vidjela kako umirem pa pomogla pokositi sve ispred kuće. Poslije sam pogledao ulje, na 2/3 između min i max, ali lagano sive boje. Motor je gotov, tu nema priče, nije radio ni 5 h ukupno.
Čak i da je sve OK s motorom, gadno su kiksali s deflektorom ili dizajnom cijele šasije. Kako je moguće da već nakon 20 m cijeli deflektor bude blokiran, to mi nikako nije jasno. Trava je ovaj puta bila manja od prednjih kotača, ništa posebno. To mi se s nijednom kosilicom nije događalo, a kosio sam i veću i gušću travu.
Trebam preporuku nove kosilice 45-50 cm, da nije samohodna, može i ne mora imati košaru. Hvala.
2022g. posljednji put sam kosio 25.07. (7puta cijela sezona)do kraja sezone očekujem još jednu, možda dvije košnje.