• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorna kosilica

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,779
Je,štanca se u Kini.
Ne nagovaram nikoga na nešta.
Apsurd je da nešta što je jeftinije, ustvari najjeftinija verzija takve kosilice ima pet godina garancije a skuplja verzija (po meni kvalitetnija) samo dvije godine garancije.
Ali tako je kako je.....

Bobs

Novi član
Tu od
23 Lip 2026
Poruka
2
IMG_8654.jpeg Pozdrav,
Zanima me ima li tko iskustva s ovom kosilicom? Biste li je preporučili za dvorište do 1300 m2, i je li laka za upravljanje?

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
826
Imam sličnu (nema elektrostart i ima drugačije prednje kotače kao na kolicima u dućanu radi boljeg manevriranja) i zadovoljan sam, jedino što ona relativno malo radi jer traktor pokosi više od 90% ta mi kosilica služi samo za manevriranje oko bilja gdje traktorom ne možeš manevrirati/pokositi i za neke jako nagnute dijelove.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
826
Nekak mi se čini da OHV znači nešto sa položajem ventila (over head valve) i da to nije marka motora. Mene služi prilično dobro, lijepo pali ali kako sam pisao moj se pali na žgance.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,591
View attachment 92346 Pozdrav,
Zanima me ima li tko iskustva s ovom kosilicom? Biste li je preporučili za dvorište do 1300 m2, i je li laka za upravljanje?
Vidim da te se ignorira s lavinom odgovora.

Samo par kratkih odgovora ti natipkam:
- ovo je prosječna kineskinja, s adresom manipulacije u SLO,
- za nekoga je odlična, za nekoga nije, to ovisi o osobi,
- nejasno mi je što podrazumijevaš "upravljanjem", ako to promatraš kroz težinu stroja u kg, uglavnom ti na pločici pišu kg,
- pitaš za OHV, napisali su ti točno... nije to oznaka robne marke motora.

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,056
nepotrebno, debata kakva je to kosilica pa motor... dal je ok ,, to su generik kosilice kakve imaš pod različitima znamakama na tržištu. meni osobno ok ali ak gledaš da ima nek starter i bateriju su to samo stvari koje se može da pokvare i baterija bu crknila prva. i kak vidam po slikamam nema ručno paljenje...

Na vrh