• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorna pila STEEL

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
lanac je nov-oštar, motor nema snage

ma da je lanac deset puta nov ali ovaj je tup ko kamen-a to što si ti snimio to je način rada "ko ga je.e nije moje, da je lanac kak se spada ne bih ju trebao tiskati ni u pola od toga što si ti radio s tim i ljepo bi lagano to prepilio:toimonster:

P

pozna

Guest
lanac je sigurno ostar ali je naostren za mekano drvo,koliko vidim ovdje je rezan bagrem i zubi se previse zabijaju u kombinaciji sa slabim motorom ii jacim pritiskom i nemoze ici bolje. netreba je bas ni popljuvati,za male pare,do 500 kn je sasvim dobra,nemozes ocekivati cuda ali radi

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Problem je da ovi kineski lanci ne valjaju,Loš matrijal i možeš ti njega brusit koliko hočeš!
Ak staviš kvalitetan lanac bit če bolje al nebu kak "prava" pila!

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ma i to što kažeš kineski lanac-prvotna namjena rušenje bambusa:mrgreen:

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Več sam negdje napisal da je moj šogor kupil tu neku TIMBERTECH i lanac je bil ko is lima nekog.
Mekan i fino se da nabrusit al čim počneš rezat odma je tup.
Onda je kupil stihlov lanac i sad je ok.

rajnski

Član
Tu od
22 Svi 2010
Poruka
184
ma da je lanac deset puta nov ali ovaj je tup ko kamen-a to što si ti snimio to je način rada "ko ga je.e nije moje, da je lanac kak se spada ne bih ju trebao tiskati ni u pola od toga što si ti radio s tim i ljepo bi lagano to prepilio:toimonster:

ne kužim kak misliš ko ga j nije moje kad je moje i nisam ništ silio jer da nisam tak kak jesam radio nebi ni prepilio...ovo sam prerezao samo taj jedan komad radi demonstracije i nisam ju više patio:gitarist:

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Prije par dana sam oštrio kolegi lanac na takvoj pili napatio se a ništa napravoi nisam,oštrim svoje i režu kao britva ali ovi kako got naoštriš kao da režeš kamen

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
zaključak je znači sljedeči:

motorka i nije loša za neke sitne i lagane posliće.
lanac joj nevalja jel je premekan.
znači za to kaj meni treba je dobra.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Je onda niš....najbolje ti nju kupi i probaj, nemaš kaj zgubiti, osim mogućih 500 kn koliko daš za nju :)

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Evo kako švabi postupiju sa kineskim poluproizvoda!
1146128_1_2wob4208jpg0.jpg

1146127_1_2wob4208_pano-1.jpg

1146126_1_Kettensgenshredder_11-1.jpg

1146124_1_Kettensgenshredder_31-1.jpg

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Nevjerojatan prizor....jednom sam ja kod nas na otpadu vidio dvadesetak kineskih agregata. Novi i svi su bili razbijeni na bloku:?...

P

pozna

Guest
to je svercana roba,na kontejneru pise da je unutra npr.guma za gace a ono nesta drugo u ovum slucaju motorke,za sverc nema milosti,odmah se unistava. nema straha da ce njemac unistiti nesta na cemu se moze zaraditi i naplatiti porez.a ne. takve pile se prodaju kad produ test kvalitete,kupis ju od firme,pdv,garancija...nitko te nece pre...... na ulici i vuci za rukav. gledao sam jednom kad su drobili laptope,srce me zabolilo.i cemu uopce toliki skepticizam za robu iz kine,pa svaka kvaliteta ima svoju cijenu zar ne ?a kineska roba je jos uvijek jeftinija i cjenovno dostupnija vecini ljudi,zato su se toliko i prosirili,cjenom ne bajnom kvalitetom.

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
ma eto odustal i kupil za 1000kn još jednu 029 lošja je al kolega mi ju bude sredil dela u servisu za 100€,

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Jel netko zna gdje ovi preprodavači nabavljaju kod nas ove pile,pošto sam novu kupil za 350 kuna i odlično radi jedino kaj je loš lanac ,kak da je limeni.Pila je bila potpuno nova pa mi je bilo čudno ,jer i on je nekaj zaradil...Inače ju koristim za lakše čiščenje i slično.

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
Došao s 124 mb na dvorište i nudio nju i neko posuđe ...KC -reg.

jel " mb 124 široka lajsna" hahahhahha

taj je ih Pitomaće, hihiihihi, sigurno je bio tamnoput, a pitanje je dali ju je on i uopče platio, u Daruvaru su 2 bećara iz trgovine maznuli novu štilovku, a da isto nisu napravili i u okonim trgovinama gdje imaju video nadzor nikada ne bi skužili kako su je pored prisutnog trgovca uspjeli ukrasti i iznjeti van

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Taj često prodaje tako, al sve kinesku robu. Jedno vrijeme je prodaval bušilice -kakti HILTI...sad vidim ima na njuškalu istih pila po 500-600 kn tak da im je (NJIHOVA)nabavna negde oko tih 300-350 kn ili manje ,samo neznam gdje ih nabavljaju.

Najnoviji postovi

Na vrh