Strašna pila, i ja je kupio prije pol godine. Puca od snage a okretna. Neka je krumpi sa srećom i da te dugo sluzi.Danas isprobana cisti užitak, pogođena ko po mjeri za mene, mislin da bi 462 ipak bilo previše za mene a i nepotrebno ovo ide ko u putar a drvo suho, snage ima da mi žao uopce pun gas radit
View attachment 57068
Viš,viš,zajebane su te pile na otocima🤔Poslje bi sve izgledalo ko na Pagu… 😬
Dap, najveća greška šta nisam i ranije se odlučio na to ovo mi je sad barem 50% lakši rad a meni to puno znači, ne znači da ću 50% više drva napravit nego da ću sad moc napravit drva ko pred 3-4 godineKonačno da imaš pravu pilu 💪 🫀
Da sam kupio huskija svi frendovi bi me se odrekli preko narodnih novina, a jbg ovo sta sam gledo po meni je stil bolji...vise ks manje kg ja sam samo to gledo...A da je tek kupil Husqvarnu...gdje bi mu bil kraj 🤭
Zrušil bi više neg' Mlečani 🤣
Po meni teško hahah ja taman da svoje napilim, ova pila će ovako izgledat još barem 3 godine, mogu je pod novu prodat🤣Poslje bi sve izgledalo ko na Pagu… 😬
Da jako sam se iznenadio, pozitivno naravnoStrašna pila, i ja je kupio prije pol godine. Puca od snage a okretna. Neka je krumpi sa srećom i da te dugo sluzi.
S obzirom da znam kolko imaš godina bojim se da ti za spominjane 3 godine pila više nebu ni trebala 🤭ne znači da ću 50% više drva napravit nego da ću sad moc napravit drva ko pred 3-4 godine
Haha tamo za 5-6 godinaKada prodaješ? Dobro bi mi došla još jedna takva, da staru 029 mogu umiroviti. 😂😂