Bog društvo,molim za savjet - imam priliku kupiti Stihl 034 AV jako sačuvana i naoko se vidi da je vrlo malo radila od bake iz sela (dida je pokojni a bio vrhunski majstor stolar).Baka veli da nije palila nekoliko godina - stavio "frišku" mješavinu i od četvrtog pokušaja se javila i upalila i djeluje mi super.Pa ako netko ima iskustva o dotičnoj dami - volio bih čuti komentare i iskustva.Lanac je 3/8 , 28 zubi - vodilica 37 cm (15").Pogodba bi bila prikolica 5 m drva i 1000 kn.Inače dida ju je donio direkt iz dojčland. I ako netko zna specifikaciju za nju : snaga,kubika... itd Fala lipo na svakome odgovoru.
koje se ulje koristi za podmazivanje lanca,
znam za lancol ali da li ima neko jeftinije a da je solidno rješenje za lanac. ili možda netko koristi staro motorno ulje.
hvala
dali je to još model sa platinama, kakva ti je potrošnja
- imaš dosta jeftinih ulja za lanac motorne pile tzv. LAncol, od 15 do 20 kn a imaš i od 27 Ina Lancol, 30 Oregon, te sve do 40 i + ulja, kupujem neko Poljsko u zelenim karnesterima 5 l i dođe oko 80 kn i nemam problema sa lancima, mislim a bi od rabljenog motornog bio prljav u PM, a i rjeđe je pa nema toliku moć podmazivanja eventualno malo naštelati da više baca
dali je to još model sa platinama, kakva ti je potrošnja
Platine nema , znači bobina i kontakt za gasiti i gore ide kabal na svječicu.Na vodilici - prva original je i piše 1986 - pa mislim da je to i godina proizvodnje. A što se tiče potrošnje nisam toliko obraćao pozornost - sa tankom sam radio oko 35 - 40 min otprilike . Ma nije mi bitno hoće li potrošiti 2-3 dl više jer kad sam ju ugledao kod bake odmah mi se svidjela.
Daj koju slikicu, ja imam 038 AV, baš me zanima kak izgleda 034
Uh, pa ovo izgleda u najmanju ruku odlično:supz:
pa to je zbilja ko novo, imal si pravu srecu, svaka cast na kupnji, ja također imam 038 AV ko ŠANANA i prezadovoljan sam, pozdrav!
Za početak dobro čišćenje rasplinjača....nešto sa dobavom goriva nije u redu