Ovako, u kupovini sam pile, Stihl ili Husqy, pa me zanimaju prepuruke.... cjenovni razred od 4000-5000.
Koja je razlika između Stihl ms271 te ms291, osim cijene 200 kn veće. Također, ova husqy je na akciji, šta možete o njoj reći http://www.husqvarna.com/hr/forest/products/powerful-robust-saws/359/#articles
Pila nije namijenjena nekom teškom šumarskom poslu, najviše 30m godišnje, ali bi htio potrošiti malo više da budem siguran u nju, ova sadašnja, koja je kupljena po akcijskoj cijeni je totalni škart, husqvarna 170 i neki broj.
Evo,da vam dam na razmišljanje.Pošmirglal sam klip i cilindar i del karike i provizorno sklopil.Znači,klip s karikama u cilindru.Potom sam nalijal za mali konjak benzina i on je nakon 5 sekundi izašel ispod karika.Nisam imal nikaj za kompresiju meriti pa sam se toga zmislil.Dal je još uvijek sve ok sa tim sklopom na temelju testa s benzinom?Meni nekak ne ulijeva povjerenje.Možda bi on šljakal,al sve je to možda.Meni se čini preveliko propuštanje.
Čovek veli da nema lufta nigde,cijena nije prevelika,opet velim,elektronika je ispravna na toj isto,pa se opet isplati uzeti.Za onu prošlu sam dal 350 kn,ostavil si vodilicu,lanac i komplet elektroniku sa magnetom i ventilatorom i opet prodal za 200 kn ostalva kaj mi je sad u ponudi,cijena joj je 300 kn,tak da nemam se kaj misliti.
Ma nisam ovaj put ja rastavljal.haha.Neznam kaj budem s ovom,cekam da dojde pa bumo vidli dalje.Klip je 52,ima i kocnicu lanca.Bas me zanima cija je elektronika.