hodor
Dobro znana faca
- Tu od
- 22 Sij 2013
- Poruka
- 1,746
stihl 010av problemi:
1) kad je okrenem okomito guši se i baca gorivo na onaj otvor (valjda odušak rezervara) ispod poklopca čoka, gdje je smješten karburator, u vodoravnom položaju i blago nakrenutom dobro radi, membrane nove, sve propuhano u karbu.
2) ne baca ulje na lanac tj malo čmrlji samo van onog otvora gdje treba ići. skinuo sam pumpu i rastavio je i ne znam mora li ovaj dio biti skroz prohodan ili ima neku blokadu tj pregradu unutar cijevi jer kad nabijem nešto dugačko u tu cijev i sa jedne i sa druge strane, naiđe na neku jako tvrdu prepreku, kada pušem zrak s jedne strane izlazi na male bočne rupice, a s druge strane (od kojih nema rupica) ne ide nikud zrak.
evo slike
http://i57.tinypic.com/2hs8yt3.jpg
Jako davno je bilo kad sam se borio sa tim čudom. Tak da se nekih detalja više ne sjećam.
1) Odušak rezervoara ide sa strane i na kraju ima spužvicu, a nalazi se sakriven iznad lančanika. Pretpostavljam da tebi razljeva gorivo ispod filtera zraka, dakle kroz rasplinjač. E ako je tako onda je to problem kao što je naveo el pibe, a to je da lamele ne dihtaju. Provjeri da nisu napukle. Preporučam nove brtve ispod i iznad lamela. S time da to možda neće riješiti da pila ne radi okomito, al od tuda kreni.
2) ta igračka ima jako blesav način podmazivanja i točno je, pumpa koristi impulse motora da preko membrane pokreće klip. U onom mjedenom niplu se nalazi jednosmjerni ventil i on mora zatvarati protok prema usisu pumpe.
Pretpostavlam da je taj jednosmjerni ventil ispravan i da dobro brtvi(ako nisi oštetio kad si na silu gurao ). Dakle možeš provjeriti taj jednosmjerni ventil, membranu(klip da nije zapekao), oprugu i što je kod mene bio slučaj, gumeno crijevo koje ide prema lancu da nije puklo. I naravno svi kanali od kartera do izlaza iz pumpe moraju dobro brtviti. Još jedna stvar, moguće da ako riješiš problem gore na lamelama da će i pumpa bolje raditi.
edit: Pored otvora gdje ulje izlazi prema vodilici(dakle gdje se steže vodilica imaš mali odušak rezervoara ulja. on mora biti prohodan da bi sustav mogao funkcionirati.
Generalno gledajući iz niza razloga to i nije pila u koju ima smisla ulagati. Em je čudna, em je stara pa dijelova baš i nema niti nije za neki ozbiljniji rad.
Posljednje uređivanje: