bornakutina
Aktivni član
- Tu od
- 5 Tra 2010
- Poruka
- 1,194
Isporucuje se sa vodilicom 45cm ali nevidim razloga zasto ne bi mogla terat i 50cm vodilicu ? Cijena joj je jeftinija od ms 441. Oko 8180kuna
Naravno, uvijek možeš nadoplatiti, ali to opet diže cijenu. A konkurencija u isto vrijeme nudi modele slabije snage s dužim mačem.Mozes nadoplatit za mac ak ti treba duzi..Sto se tice pile, to spada u kategoriju po meni za rusenje i za drva 40+.
probaj da li se klima radilica na strani lanca ..ako da kopaj dublje .ili je ležaj ili je razbilo blokPozdrav svima... Evo i ja novi ovdje... Kupio sam stihlovku 045av...vidi se da je stara i ima problem... Upalim ju nakon 5-6puta na čoku i radi na visokoj turaži tj. Dok je gas stisnut... Čim pustim kočnicu gasa ona se gasi bez obzira kaj pokušavam gas onak stisni pusti... Kaže čovjwk da su promjenjene membrane, filter i lulica... Jel možda zna neko kaj bi valjalo pogledat... Hvala i pozz
Ja nakraju uzeo novu MS 180, zadovoljan sam, baš me ugodno iznenadila, mala, lagana i brza.
Pozdrav svima... Evo i ja novi ovdje... Kupio sam stihlovku 045av...vidi se da je stara i ima problem... Upalim ju nakon 5-6puta na čoku i radi na visokoj turaži tj. Dok je gas stisnut... Čim pustim kočnicu gasa ona se gasi bez obzira kaj pokušavam gas onak stisni pusti... Kaže čovjwk da su promjenjene membrane, filter i lulica... Jel možda zna neko kaj bi valjalo pogledat... Hvala i pozz
kad bi barem rekel kaj je bilo kao ti :drink:Imam istu takvu 045av i isti problem, okrenu se ležaj u bloku na radilici kod kunpluga i vukla falš zrak. To je ležaj zajedno sa semeringom i nemaš ga više za kupiti, stihl ga izbacio iz proizvodnje jer je to zastarjeli model.
Našao sam drugi od husqvarne manjeg vanjskog promjera 2 mm i ubacili smo metalnu čahuru u blok.
Još smo stavli nove karike, predihtali svu i pila već radi treću godinu ko zmaj, a bila je već za otpis
Ako ti je mac 35cm, stavi od 30cm... Iznenadices se kako fercera...