Pitaj Lager komerc sesvete Lager Commerce
Postoji broj na ležaju ali gdje god zovem nema nigdje , zato sam pitao tu na forumu dali možda ima netko rashodovanu 056 pa da mi proda ležaj , sve sam već zvao za koga sam znao jednostavno se više ne proizvodi.Pa jel ima neki broj na njemu? Pa ne vjerujem da nema, guglaj malo na netu, sigurno postoji za više modela taj lagar.
Probat cu nazvati i tamo ali kao što je rekao mika to je namjenski ležaj.Probaj u PKL Rijeka
Da probaš još smanjit ulje, možda se naljepi piljevine, pa se na kraju zaštopa.....Ma isprobano vise puta ne vrijedi....
Ajmo onda ovako vidim da me ne razumijete uopce bila je i u sthil servisu pa nista nisu napravili. Rezes deblo promjera 60cm npr kladu u metrice i krenes rezat rez ako dodes npr do pola reza i pustis gas ona nema sanse da pokrene lanac. Isto se desava sa novim lancem moras ju drzat na rukama jer ako ju pustis ona stane...
Oznaka je 362000aaKaj piše sve na njemu?
A da probam promijeniti pumpu za podmazivanje lanca?Probaj ako
Da probaš još smanjit ulje, možda se naljepi piljevine, pa se na kraju zaštopa.....
A da kupiš takove dimenzije standard pa neki tokar ostalo odreja (naprimjer ZJ )Oznaka je 362000aa