• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
Da li zna ko sta se desava sa novom pilom..
Kad se stisne gas do kraja tek nakon dve sekunde od stiskanja prokine i radi jace, prve dve sekunde radi ali ne radi punom snagom, nakon dve sekunde uvek prokine i radi jace..
Rezultat toga jeste da kada se ugasi nece da se upali lako i ako nije mnogo radila..
Da li je do karburatora ili nesto ozbiljnije ima li ko iskustva ?
menjaj svećku...onda ako nema promjene, probaj malo poštelat...i tek onda dalje... ;)

spawn

Član
Tu od
24 Tra 2022
Poruka
35
Primi ali tek posle 2 sekunde otprilike.. Mogao bih reci da je taj prvi gas na 70% snage otprilike i posle 2 sekunde zakuca punom snagom i tako svaki put.. Idealno bi bilo izmeriti na tahometar broj obrtaja ali ga nemam.. pa ce morati u servis..

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Smatram da na svakom problemu najbrži i jednostavije promijenit svjećiča. Ali ako često odlazi svećica nije dobra podešenost i dolazi do pregrijavanja.
Za ovu kako navodi spawm, Loš odnos između L i H dizne, loš impuls i kasni preuzimanje. H je najvjerovatnije dobra a L diza gubi količinu kada treba da da dodatni impuls. Ti simptomi su na suvom zraku, ili maksimalno vlažnom, da je prosječni vremenski uslov on bi bio manje izražen.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Zna možda netko da li se na ovoj ručki označeno sa žutom strelicom može promijeniti ova guma bez kupovine cijele ruče? Radi se o MS 661

Prilozi

• IMG_20220807_111701.jpg
    IMG_20220807_111701.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 22

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ima ima i te kakove ako nije ispravna vlastito iskustvo
Istina, imao sam prošli puta i ja takav slučaj, sve upućivalo na dovod goriva i fergazer, sve detaljno provjerio i opet isto, da bi na kraju promjenio svječicu i sad je sve opet u normali. Ima ona itekako važnu ulogu.

Jagoda

Aktivni član
Tu od
10 Lip 2020
Poruka
224
Moze jeedno pitanje,nisam vjest u ostrenju lanca da li bi mi pomogao onaj štilov ostrac lanca kosta oko 40eura

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Moze jeedno pitanje,nisam vjest u ostrenju lanca da li bi mi pomogao onaj štilov ostrac lanca kosta oko 40eura
Normalno da bi pomogao, ali budi nježan - nježno sa zubom poljubi brusnu ploču!

Jagoda

Aktivni član
Tu od
10 Lip 2020
Poruka
224
Normalno da bi pomogao, ali budi nježan - nježno poljubi brusnu ploču!
Mozda se nismo razumili,nisam mislio na brusilicu,nego da ostrac sa dvije turpije ravna i okrugla i obje idu zajddno,ili da uzmem tu brusili sta je bolje i dal ce naostrit lanac

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Imam brusilicu, a i turpije. Normalno da će brusilica nabrusiti, ali pazi da ti zub ne promijeni boji u plavu! :hahah:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Da, sa brusilicom je jednostavnije i preciznije. Ne nužno oštrije. Pravi majstori mogu bolje sa turpijom nabrusiti nego brusilica. Al to su majstori. Za nas amatere je brusilica jednostavnija.

Najnoviji postovi

Na vrh