Borisllav360
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Srp 2017
- Poruka
- 1,609
menjaj svećku...onda ako nema promjene, probaj malo poštelat...i tek onda dalje...Da li zna ko sta se desava sa novom pilom..
Kad se stisne gas do kraja tek nakon dve sekunde od stiskanja prokine i radi jace, prve dve sekunde radi ali ne radi punom snagom, nakon dve sekunde uvek prokine i radi jace..
Rezultat toga jeste da kada se ugasi nece da se upali lako i ako nije mnogo radila..
Da li je do karburatora ili nesto ozbiljnije ima li ko iskustva ?
takav simptom imam povremeno na husqi, promjenim svećku i simptom se izgubi...Kakve veze ima svijećica, ako motor radi a ne prima gas?
Istina, imao sam prošli puta i ja takav slučaj, sve upućivalo na dovod goriva i fergazer, sve detaljno provjerio i opet isto, da bi na kraju promjenio svječicu i sad je sve opet u normali. Ima ona itekako važnu ulogu.Ima ima i te kakove ako nije ispravna vlastito iskustvo
Normalno da bi pomogao, ali budi nježan - nježno sa zubom poljubi brusnu ploču!Moze jeedno pitanje,nisam vjest u ostrenju lanca da li bi mi pomogao onaj štilov ostrac lanca kosta oko 40eura
Mozda se nismo razumili,nisam mislio na brusilicu,nego da ostrac sa dvije turpije ravna i okrugla i obje idu zajddno,ili da uzmem tu brusili sta je bolje i dal ce naostrit lanacNormalno da bi pomogao, ali budi nježan - nježno poljubi brusnu ploču!
Znaci lakse mi je sa brusilicom naostrit jer ne nisam bas strucanImam brusilicu, a i turpije. Normalno da će brusilica nabrusiti, ali pazi da ti zub ne promijeni boji u plavu!