• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
@bane1978, neki sam dan pital u Tokiću za to ulje...oko 15...16e.
Ovo ulje košta 250 kn -10%.

HP SUPER je nešto jeftiniji.

E da nisam jedini. Baš sam na nekoj temi kukao da žalim dan kad sam prodao 335 i uzeo 535... Isto mulja i fali vršne snage naspram 335..
I što ćeš sad poduzeti ?

Moj je bio 2x na servisu i sad radi zadovoljavajuće. Drugi puta sam ga odnio u zastupništvo i napravio scenu...

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
Gdje? Uzeo bih još litru...

Posljednje uređivanje od moderatora:

spawn

Član
Tu od
24 Tra 2022
Poruka
35
1679443091986.jpg

Imal ko ideju kako popravit ovaj deo ?
Nalazi se iznad rezervoara za gorivo i izdiglo se pa benzin izlazu tuda, probam da ga gurnem jako dole ali jednostavno nece da se vrati.. ne znam ni cemu sluzi..
A moram popravit jer benzin tuda ocito iz rezervoara nekako izlazi.. Neka ideja ?

1679443092000.jpg

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
MS 260. Gdje se podešava ulje za vodilicu ? Ili toga nema jer nigdje ne vidim vijak.

ćoro

Novi član
Tu od
15 Tra 2023
Poruka
1
Zanima me jeli se može promijeniti samo klip i karike na motornoj pili bez da se mjenja cilindar

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
Naravno da može, ali se može i zamijeniti samo karike ako klip nije izbrazdan. Prije svega treba vidjeti stanje cilindra , pa ako je cilindar dobar onda klip d a nema lufta na bolcnu i naravno nove karike.

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
Ima u kaflandu ulje za lanac marke Top Oil 100 chain....jel tko kupio i da li valja šta? 100kn je sada 5l

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Za štilovku ne ..može za pilu iz kauflanda..štilovka je sinonim za kvalitetu i za nju samo najbolje i najskuplje ulje

Posljednje uređivanje:

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Ja mislim da za lanac valja zasto nebi valjalo,Stihl je stroj nije to igračka da sve mora bit po koncu.Ja imam dvije Stihl pile i samo motorno za lanac od prvog dana i rade jedna je 2006g.druga 2012g.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Zašto? koiko vidim na kraju krajeva lancoli su ipak među jeftinijim uljima pa neka ušteda mi se ne čini kao razlog.

Izrezakk.JPG Izrezakm.JPG

Najnoviji postovi

Na vrh