• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,685
je , bliži se zima mrki suplja ekipu .
mogli bi , trebali bi , morali bi

Pričekaj do proljeća, jel sad nebum stigel niti zatrubiti, a kamoli vidjeti ekipu...:rolfer:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Pričekaj do proljeća, jel sad nebum stigel niti zatrubiti, a kamoli vidjeti ekipu...:rolfer:
kaj si ferarija kupil pa ne vidiš od brzine?
nemoj s njim zapet za ogradu, toga bi bilo šteta ogrebati..;)
čovječe pa gdje si ti sve ovo vrijeme??
jesen je u tjeku, pazi kak oreš ;)
a eto me... u hrvatskoj....
hehhe, ja sam svoje riješio, nisam znao hoć li stići na vrijeme toliko puno zemlje obraditi, ali eto, uspio sam...;)
je , bliži se zima mrki suplja ekipu .
mogli bi , trebali bi , morali bi
naravno, dijelovi se prikupljaju, pa treba i ekipu kontaktirati...
jedino kaj nema pećice, a pošto vam ni zadnji put nije trebala, možete i opet tako... jaki ste vi bećari, žilavi.... minus vama ne smeta, samo na tekućem...;)
vratija se izgubljeni sin.
ej stari.... a evo me, konačno....
A kaj sad kad smo več pozvani bumo se odazvali, barem ja, samo ja više u onaj frižider nejdem :rolfer:
buš, buš.... primjetio sam zadnji put da si ranije gotov sa poslom kad te zebe za noge, tak da ću se sad pobrinuti da bude bar nula, ako ne i niže od nje...;)

btw, riješeno ono s ventilom.... nije dobro stegnul one šarafe, pa se jedan usis otpustil i napravil si 5mm hoda...

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
buš, buš.... primjetio sam zadnji put da si ranije gotov sa poslom kad te zebe za noge, tak da ću se sad pobrinuti da bude bar nula, ako ne i niže od nje...;)

btw, riješeno ono s ventilom.... nije dobro stegnul one šarafe, pa se jedan usis otpustil i napravil si 5mm hoda...
A ne ne, nabavil sam si pečicu za teren i bez nje od danas nikam nejdem :rolfer:

Dobro da je tak izašlo sa ventilom, a jel sve ostalo postezal kak treba buš videl :finga:
Jel hidraulik još šljaka?

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
A ne ne, nabavil sam si pečicu za teren i bez nje od danas nikam nejdem :rolfer:

Dobro da je tak izašlo sa ventilom, a jel sve ostalo postezal kak treba buš videl :finga:
Jel hidraulik još šljaka?

hehehhe..... nije on postezal, ja sam iza njega izvršil kontrolu, kad je otišel....;)

kaj, jel se ti to zajebavaš ili ozbiljno pitaš?
pa nema, ono šta trio gušt napravi, to radi....:rolfer::rolfer:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
hehehhe..... nije on postezal, ja sam iza njega izvršil kontrolu, kad je otišel....;)

kaj, jel se ti to zajebavaš ili ozbiljno pitaš?
pa nema, ono šta trio gušt napravi, to radi....:rolfer::rolfer:
Kaj trio, pa bilo nas je četri i jedan četveronožni kučni ljubimac :rolfer:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Kaj trio, pa bilo nas je četri i jedan četveronožni kučni ljubimac :rolfer:

:scratch:scratch
jedan kaj je skidal trube nekoliko puta, jedan kaj se igral s limićima i ti koji si metal onu dodatnu pumpu nutra....
e sad.... četvrti.....:scratch:scratch:scratch
aaaaaaaaa..... pa da, bio je jedan s nekom velkom makinom kaj mi je ogradu ravnal....:rolfer::rolfer::rolfer:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
:scratch:scratch

aaaaaaaaa..... pa da, bio je jedan s nekom velkom makinom kaj mi je ogradu ravnal....:rolfer::rolfer::rolfer:
Taj je valjda jedini među nama (raznoraznih zanimanja) bil zidar, imal vaser vagu pri ruci, primetil čovek da stupi nisu pod vagu i odma se primil posla. Jedino mi nije jasno kak je videl, a noč je več bila :scratch

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Taj je valjda jedini među nama (raznoraznih zanimanja) bil zidar, imal vaser vagu pri ruci, primetil čovek da stupi nisu pod vagu i odma se primil posla. Jedino mi nije jasno kak je videl, a noč je več bila :scratch

heheheh....
kaj nisi videl mačje oči nakon onih bombi od PAn-a kaj je donesel?:partyman::partyman:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
heheheh....
kaj nisi videl mačje oči nakon onih bombi od PAn-a kaj je donesel?:partyman::partyman:
Šamo dva, a sa gajbom se grozil :roll:
Ali pošto sam ja kokakoličar, a i ona je bila u igri, sve mu je oprošteno :rolfer:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
:supris: ho ho hooooo ,,,,, stigo sveti nikola al bez darova :lol: :lol: :lol:
Pozdrav dobro da si se vratio ,,,, a nisi niš propustil,,,, ;)

strongboyy

Član
Tu od
2 Stu 2010
Poruka
389
Uploaded with ImageShack.us

mislim da ti plug previse ide u levo...zitom strelicom sam ti obiljezio gde treba da se pomakne plug u odnosu na poprecni deo pluga gde prikapcas poluge.oslobodis vijke koje sam obiljezio crvenim strelicama i pomeris taj poprecni deo pluga u desno(a gledajuci sliku u ljevo)...jer kako je sad nastelano, poluge treba pomocu spanera pomaknuti skorz ka oranju da bi i prva brazda hvatala kako treba,a to ce vec uciniti da pluge zajedno sa plugom deluju nepotrebnim silama na traktor ... neznam kako da ovo sto mislim prevedem na hrvatskom...al nadam se da ces shvatiti o cemu govorim.;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
hvala na savjetu, ali ne razumijem kakve to sile djeluju ako ovako stoji?:scratch
ne baca prednji kraj traktora, ide ravno, na španeru ima mjesta da se pritegne još ako treba prednju brazdu smanjiti....
ne razumijem na kakve nepotrebne slie misliš? i još da s emogu smanjiti za tih 5,6cm što se pomakne plug na poluzi?:scratch:scratch

strongboyy

Član
Tu od
2 Stu 2010
Poruka
389
hvala na savjetu, ali ne razumijem kakve to sile djeluju ako ovako stoji?:scratch
ne baca prednji kraj traktora, ide ravno, na španeru ima mjesta da se pritegne još ako treba prednju brazdu smanjiti....
ne razumijem na kakve nepotrebne slie misliš? i još da s emogu smanjiti za tih 5,6cm što se pomakne plug na poluzi?:scratch:scratch
ja sam ovog proljeca dao plug kovacima da mi namontiraju nove daske...lemese...,i kod mene je bio slican slucaj podesenosti pluga u odnosu na ovog poprecnog dela(neznam kako da ga nazovem)... majstor mi je na to skrenuo paznju...
a te sile koje sam pomenuo je radi toga sto ovako podesen plug tera poluge traktora da idu previse ka oranju...tako da vec gube pravu liniju u odnosu na traktor...kad bi pomerio plug onda bi se poluge vratile ka sredini traktora,...neznam bolje da objasnim...;)
ja sam ih poslusao, i mogu ti reci da mi traktor lakse ide kad orem.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
ja sam ovog proljeca dao plug kovacima da mi namontiraju nove daske...lemese...,i kod mene je bio slican slucaj podesenosti pluga u odnosu na ovog poprecnog dela(neznam kako da ga nazovem)... majstor mi je na to skrenuo paznju...
a te sile koje sam pomenuo je radi toga sto ovako podesen plug tera poluge traktora da idu previse ka oranju...tako da vec gube pravu liniju u odnosu na traktor...kad bi pomerio plug onda bi se poluge vratile ka sredini traktora,...neznam bolje da objasnim...;)
ja sam ih poslusao, i mogu ti reci da mi traktor lakse ide kad orem.

dobro prijatelju.... probat ćemo i to... hvala na savjetu....:partyman::partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Kolega sretan rođendan..i puno sriče i zdravlja,,,,ljubavi i sex-a:mrgreen:
llc77.jpg
23jgie.gif
33yjbr8.gif
14qgw3.jpg
:partyman::partyman:

Najnoviji postovi

Na vrh