• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
S malim zakašnjenjem svako dobro i puno zdravlja,,,:partyman:
A boga ti poklona,,,,,,, jesu masivne,,,,, je to od tubinga.

jep, od tubinga... a kaj si mislil, da bu u moslavini od nekaj drugog bilo??:rolfer::rolfer:
blažena INA...:rolfer:
a za novce za koje sam je uzeo, da je dam u staro željezo, vraćam duplo... ;)

@ZJ
si dobro?:rolfer::supz:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,685
Već vidim novi poklopac hidraulike na vidiku :mrgreen:
Nego, sad mi je jasnije zakaj ste montirali dodatnu pumpu :rolfer:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Već vidim novi poklopac hidraulike na vidiku :mrgreen:
Nego, sad mi je jasnije zakaj ste montirali dodatnu pumpu :rolfer:

ma kaj? ovo je indijski poklopac na njemu, nema šanse da taj ikad pukne....:rolfer::rolfer::rolfer:

ma nisu one tako teške kak izgledaju.... kad ih hidraulik drži više od sat vremena u zraku, ni to to... lakše su od tanjurača, one se spuste za nekih pol sata, 40min...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,685
Mrki, šlim se. Nego, jel ih bude 542 mogel in vleči? Veliki mi zahvat imaju na izgled.
Nekak su mi više za velikoga Ursusa ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki, šlim se. Nego, jel ih bude 542 mogel in vleči? Veliki mi zahvat imaju na izgled.
Nekak su mi više za velikoga Ursusa ;)

a neznam, bumo videli.... ako ne, imam 3-krilne za zamjenu...;)
mislim da bi trebao, nisu mi njive na nekim velikim brijegima...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
ajd malo da osvježim temu.....:weedman:

[URL=http://img269.imageshack.us/i/28032011088.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
vozio sam se nekih 5km nakon montaže, sa tanjuračama, tek tako radi probe...
isusati, da sam znao da toliko znače, uzeo bi ih i ranije....:drinkers::drinkers::prayer::prayer:

btw, na gumama je otisnut datum proizvodnje 5210, znači zadnji tjedan u 2010.godini ;)

Posljednje uređivanje:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
i ja jesam moslavačko dijete , moslavac sam od glave do pete.....
vidim da se hvališ novim gumama, jesu to koji broj??? jel isti broj ko za malog medu mislim na zadnje?

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
i ja jesam moslavačko dijete , moslavac sam od glave do pete.....
vidim da se hvališ novim gumama, jesu to koji broj??? jel isti broj ko za malog medu mislim na zadnje?

čoveče, daj malo sredi pravopis....:lol::lol::lol:
mislim da jesu i za malog medu... veličina 12.4-28...

@bornakutina
gume i zračnice sa montažom su me koštale 3480kn.... uzeo sam ih kod MIHALKE u Repušnici....
cijena gume je 1550kn, a zračnice 190kn... zvao sam kroz par zadnjih dana trgovine okolo, i on se pokazao najjeftinijim, a i gume su stare tri mjeseca samo, ne stoje ko kod nekih po godinu, dvije na skladištu...

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
pa shvatio si što sam te pitao pa mislim da nema potrebe, a mala igra inverzije nikome ne šteti

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
e sad imas stroj sad nema sanse da negdje ostanes hehe ali nije rodjendan bio IMT-u hehehe nego tebi!

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
e sad imas stroj sad nema sanse da negdje ostanes hehe ali nije rodjendan bio IMT-u hehehe nego tebi!

pa, ovo je više za mene, nego za njega.... on ako zaglavi negdje, uvijek netko može doći povući, a moje živce nitko neće vratiti....
moš mislit kakve su one bile, kad sam ih svaki treći, četvrti dan morao pumpati kroz dvije godine.... a ripne nije bilo centimetar....

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
moje su na medeku ruske, nove stavljene 2000.g. imaju ripne 80% ali su ispucane i razmišljam o novima, ne puštaju ni zere ali sad kad sam pročito što je mrki radio nekoliko godina, totalno odustajem od novih dok god stare imaju ripne i ne puštaju:partyman:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
jbte, jedva sam nasao svoju temu... Pozdravljam vas sve, i stare i nove clanove foruma... Najvise pozdrava Trio gustu, vidim da je u skoroj buducnosti moguci novi terenski rad u susjedstvu, bilo bi mi zadovoljstvo da vas ugostim, ovoga puta bez rada, samo jest i pit.. polako se vracam, citam teme pomalo i nadoknadujem zaostatke... Toliko za sada, citamo se..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
jbte, jedva sam nasao svoju temu... Pozdravljam vas sve, i stare i nove clanove foruma... Najvise pozdrava Trio gustu, vidim da je u skoroj buducnosti moguci novi terenski rad u susjedstvu, bilo bi mi zadovoljstvo da vas ugostim, ovoga puta bez rada, samo jest i pit.. polako se vracam, citam teme pomalo i nadoknadujem zaostatke... Toliko za sada, citamo se..
A kaj sad kad smo več pozvani bumo se odazvali, barem ja, samo ja više u onaj frižider nejdem :rolfer:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
čovječe pa gdje si ti sve ovo vrijeme??
jesen je u tjeku, pazi kak oreš ;)

Najnoviji postovi

Na vrh