Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
,,,,,,,,, fućka se @mrki-u ,,,, danas on fešta a sutra trijezni ,,, tek u nedjelju ak se pojavi,,,,
Prijatelju sretan ti ročkas :gitarist:,,,, puno zdravlja i sreče:gitarist:
živ, živ.. još kako.. .. nema 542-ke.. buš je vidio 15-ak km dalje, prema kutini, ak se dobro zagledaš na desnu stranu.. .. a i mogao si navratit da vidiš nova kolica, nisu još u uporabi, al budu jako brzo..
hehhe... razmisli malo kakva "pila" bi mogla bit... po takvoj baš nemaš kaj šarafit...
ma ne, ono kaj ste vi radili radi i danas odlično, baš sam stao neki dan kod čovjeka da vidim kak radi mašina, al ak se sjećaš kakav je bil ostatak, onda dijeli moju sreću šta nije više pod mojim krovom..
hehehe... kak se vrag sveg sjeća..:icon_biggrin:
je, je,.. došla je... hvala, hvala..:icon_pray:
ma ne sekiraj se, imam ja uvijek materijala ak ekipa nema kaj delat... samo sreća, ovaj se kotrlja sada dobro, možete samo na Colu doći.. ili na Pan, ko kaj voli..
a-a, jok... prekup bio, a sa svojima i ne valja tržit baš... otišao on put Bjelovara...
sad se radi s malim Mf 35-akom od jape, a budemo vidli kasnije, nešt kombiniramo...