Mrki88
Član
- Tu od
- 17 Tra 2009
- Poruka
- 881
Mrki svaka čast za oranje i svaka čast majstorima(kolegama) na urađenom poslu. Poz.
Hvala, a hvala i majstorima još jenput....:drinkers::drinkers:rayer:rayer:rayer:
Mrki svaka čast za oranje i svaka čast majstorima(kolegama) na urađenom poslu. Poz.
Normalno da imam, Kakav bi ja to bil muhaničar, a da to nebi probal riješitipa nisam lud da ga diram, više ne....
ima pana, ali ovo sam susjedu oral, pa je donesel ono kaj ja volim...
Zekan? niš, rastavili ga, stegnuli opet one šarafiće kaj su se otpustili, pa sastavili, i opet bu delal dok se šarafi ne otpuste....:lol::lol::lol:
imaš kakav prijedlog za to riješiti kak treba??
Normalno da imam, Kakav bi ja to bil muhaničar, a da to nebi probal riješiti
Znači loctite, su predpostavljam več isprobali?
Kaj su riješili sa hidraulikom?
Znači šaharafe (obično su imbusi) treba probušiti i kroz njih propeljati drot tak da ide kroz sva tri. Normalno najprije loctite, ali ne onaj najčvršči da nebi poslije bilo problema.a ja isto pitam gluposti, pa normalno da imaš...
loctite? mislim da nisu, niti ikaj drugoga, samo su metali gore, stezali i niš drugo...
Hidraulik nije bio neki veliki problem, ne sjećam se kaj mi je rekel da je bilo, ali su riješili...
Problem su jedino ti šarafi kaj se otpuštaju...
Znači šaharafe (obično su imbusi) treba probušiti i kroz njih propeljati drot tak da ide kroz sva tri. Normalno najprije loctite, ali ne onaj najčvršči da nebi poslije bilo problema.
Pa neznam :scratchjesu, imbusi su...
znači, treba ih povezati žicom da se nemogu okretati? pametno...
gdje ide loctite, na navoj?
a zakaj se ti šarafi uopće otpuštaju?
ovi "majstori" kaj su šarafali neznaju...
Pa neznam :scratch
Da ti iskreno velim ti šarafi se znaju otpustiti, ali ne tak često kak je to tam bilo (čini mi se na jesen). Možda su zadnji put napravili kakav propust ili se gazda slabo pokazal, pa da zarade dodatnu kunu.
Na navoj, a kam bi drugam išel? Nije to DIRKO :lol:
http://www.pkl.hr/loctite/osiguranje_navoja.html
Pa neznam :scratch
Da ti iskreno velim ti šarafi se znaju otpustiti, ali ne tak često kak je to tam bilo (čini mi se na jesen). Možda su zadnji put napravili kakav propust ili se gazda slabo pokazal, pa da zarade dodatnu kunu.
Na navoj, a kam bi drugam išel? Nije to DIRKO :lol:
http://www.pkl.hr/loctite/osiguranje_navoja.html
A ništ onda, ako se ponovo otpuste, dogovori sa šogijem da dojde Puknuta ekipa muhanicara, pa da i oni metnu koju kunu u žep.da, od jeseni do sad su durali, manje od 50rh...
hahaha, dirko je jeben lik, kaj zalepi, to drži...:lol::lol::lol:
muhaničaru čuj, možda su oni mazali navoj sa DIRKO-m si videl kolike ga
je bile u garaže,a nije da su ga gde šparali.
Mrki daj reči kak se ponaša dodatna pumpa, e brže diže hidrulik,
i pazi na poklopec, da ne bi pak bilo sr....
da, od jeseni do sad su durali, manje od 50rh...
hahaha, dirko je jeben lik, kaj zalepi, to drži...:lol::lol::lol:
A ništ onda, ako se ponovo otpuste, dogovori sa šogijem da dojde Puknuta ekipa muhanicara, pa da i oni metnu koju kunu u žep.
Izgleda kao dobra mušterija :lol:
Da da jebeni je lik kad valjda imaš sponzora za njega kolike si ga nametal, jedva sam te ščistil posle...
Da su nam bila dva vikenda na raspolaganju, još bi bilo ostalo za vas posla :lol:hahahha, nema problema, ako ne riješimo sami stvar, bit ćete pozvani...
kad vidi mojega i kaj ste z njega napravili, sigurno ćete biti pozvani..
To sam videl, ali je več bilo kasno i nisam htel preveč komentirati, ali ako nisi počistil garažu, probaj razmotati onaj papir na kojem sam slagal pumpu, pa buš videl kolko je tam kojekakvog otpada ostalo ili pogledaj stari filter, tak da sve si bu to pumpa našla kad počne otpadati :axe:Mrki88;678092[B kaže:]a tek da si videl koliko je prešlo na spoju kučišta i getribe[/B]...:lol::lol::lol:
pol tube sam metnul...:lol::lol:
jučer su me zvali iz tvornice da im budem u reklami za proizvod...:lol::lol:
Da su nam bila dva vikenda na raspolaganju, još bi bilo ostalo za vas posla :lol:
To sam videl, ali je več bilo kasno i nisam htel preveč komentirati, ali ako nisi počistil garažu, probaj razmotati onaj papir na kojem sam slagal pumpu, pa buš videl kolko je tam kojekakvog otpada ostalo ili pogledaj stari filter, tak da sve si bu to pumpa našla kad počne otpadati :axe:
posla uvijek ima kod nas, mogli bi vi jenput mjesečno za popovaču...:lol::lol:
nek žvače, sad su dve unutra, pa jedna more i vrisnut...
garaža je čista ko suza, odmah u nedjelju sam je počistio..
Ja kak mi je krenulo se bum tam i preselil.posla uvijek ima kod nas, mogli bi vi jenput mjesečno za popovaču...:lol::lol:
Ja kak mi je krenulo se bum tam i preselil.
Ali k tebi na odjel, a tam je i Nada :rolleyess: Koja nikak da dojde :twisted:
A jel ti diže prednji kraj pri svakom podizanju pluga? Ako ne, treba se žaliti Puknutom da je pumpa premalog kapacitetama ima dirka koliko hoćeš, nije on problem...
je, pumpa uredno obavlja svoj posel, dela kaj vurica...:lol:
hidraulik je brži, malo mi je bilo čudno sad u oranju, ali sam se naviknul...
a fina još lijepše reagira, rekao bi pre-fino, ali naviknul sa se, tak da nije problem...