vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Za zaljevanje vrta i guranje falšovih štangiZakaj si stavljal dodatnu pumpu?
Za zaljevanje vrta i guranje falšovih štangiZakaj si stavljal dodatnu pumpu?
No dobro puknuti....nisam se ni na dal drugačijem odgovoru od tebe...a baš me zanimalo
Pitanje je inače upućeno vlasniku traktora....
Mrki a kaj si blok farbal' original je sivi, koliko se sjećam.:scratch
Mrki a kaj si blok farbal' original je sivi, koliko se sjećam.:scratch
Pumpa i ostala dodatna oprema (fali mi gedora 19 :scratch, ko zna morti je i ona ostala nutra) o tome nek piše izboljšivač koji je to i zmislil.dečki, najte se zajebavati....
@Šanana, zbalija ti je dobro odgovorio za kaj će mi pumpa....
planiram nekaj raditi, pa sam molil dečke da je metnu nutra, ali za sada ću šutiti, to je tek početak, pa ako vidim da bu sve u redu, pišem o tome...
@Zbalija- rupa je več zrezana, a fleks ni problem, nisi ti videl, ali onaj dečko kaj je došel, on mi je dobaljvač...
troškove bum sutra zračunal, još moram po dva šarafa za sjedalo
@muhaničar- nije, na starom je tam naprijed lijevo, nije ispod sjedala, nema ni rupe, al nije važno...
nego, evo danas pila sastavljena, uz pomoć suseda metnuta kabina, sve pošarafljeno nazad, čak sam i gume pripumpal, još sutra metnem sjedalo i vozii Miško!!!
pluga sam zakačil, čak ga i drži sat vremena u zraku
jebe me jedino kaj kiša počinje pomalo padati, ali sutra se mora probati, tak da more padat koliko hoće, ali on ide u njivu...
evo i sličica...
Uploaded with ImageShack.us
Tam se željac non stop motal, a mi smo stalno mislili da mu je zima, kad ono ........Mrki a kaj si blok farbal' original je sivi, koliko se sjećam.:scratch
Pumpa i ostala dodatna oprema (fali mi gedora 19 :scratch, ko zna morti je i ona ostala nutra) o tome nek piše izboljšivač koji je to i zmislil.
****** majku, a ja bi si dal koljeno vrtati da sam ga videl gore , ali kad malo bolje razmislim ipak si u pravu :madmana:
Tam se željac non stop motal, a mi smo stalno mislili da mu je zima, kad ono ........
Mrki da nisi možda pre ambiciozan što se tiče ovog pluga:shock:
Sad bu još točnije mjerila količinu nafte :rolfer:mzilja18, evo kako ide...
ona mi je bila u kutiji za alat, inače služi za mjerit koliko nafte ima, ali sad je poslužila i za mjerenje dubine oranja...
majstori, svaka vam dala!!!!
mali ide pjevajući, hidraulik radi perfektno, reagira odlično, i nema nikakvih nuspojava glede one dodatne pumpe...
izgleda da će sve biti ok...
izorao sam ral za nekih dva sata, ali su sve mali komadi, pa ima seljakanja, a i koja karlovačka je pala...
još moram španere promijeniti, ovi su mi zahrđali, a i to su oni obični vinogradarski, sam su prišvasani gore...
Mrki da nisi možda pre ambiciozan što se tiče ovog pluga:shock:
E,ti mi onda nebi vjerovao da kod nas čovjek s 539 vuče 2x12 IMTov plug,a susjed mi s 542 vuče Leopardov 2x14.....
Sad bu još točnije mjerila količinu nafte :rolfer:
Ako ga nebuš ti diral ima da ide ......... do prolječa :finga:
Pa kaj nema više PAN-a, bila je cela gajba ostala :scratch
Nego kaj su ovi rešili sa Zekanom šogorovim?
mrki
dobro ti to mažeš , nema šta.
Mada mi se čini da ti prva brazda previše "vata"
kako ti se drži ova zadnjs šajba na kabini jer nevidim amortizere?
Ja sam sa svojim 542 probao orati sa svojim dvobrazdnim 12 cola (koji imam za 560) pa nije išlo-zato pitam .
jel to novi plug?
Kolko para?
Visoki,niski ?