• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Znaš kaj mene u biti ustvari zanima i zakej sam se uopče u ovo sve upustil?
Dolaze dva zagorca i dva prigorca, pa da vidimo koji more više potegnuti :scratch
A jel buš ti oral ili ne ....... :lol:

dečki,dečki...
znaš, to sam si i ja mislil jel to pametno, zagorci i prigorci... ali riskirat ću, nisam ni ja baš čist skroz...:drinkers::lol::lol:

a gle, ja se nadam, a u nadi je spas... a opet, nada je..... kolegica s posla...:lol::lol::lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
dečki,dečki...
znaš, to sam si i ja mislil jel to pametno, zagorci i prigorci... ali riskirat ću, nisam ni ja baš čist skroz...:drinkers::lol::lol:

a gle, ja se nadam, a u nadi je spas... a opet, nada je..... kolegica s posla...:lol::lol::lol:
Dečki, dečki .......
Ja sam mislil (potegnuti) u poslu, a ne za stolom :lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Dečki, dečki .......
Ja sam mislil (potegnuti) u poslu, a ne za stolom :lol:

al te budem teral, nebuš ni sel kak se spada, a ak pušiš, napuši se prije nek kaj staneš u dvorišće, nebuš više stigel zapalit... ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Ovo treba uvesti za članove foruma...
svaki majstor mora jenput godišnje odraditi jedan posao pro bono, ili ti ga, bez zarade...:lol::lol::lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
al te budem teral, nebuš ni sel kak se spada, a ak pušiš, napuši se prije nek kaj staneš u dvorišće, nebuš više stigel zapalit... ;)
Ja bum na čik pauzi svakih par minuta jer po zakonu imam pravo na to, a ni tebi nije prezime Milinovič (bar se nadam)

Kolegicu Nadu prepuštam kolegi Puknutom jer on ne puši i jedini među nama je ševac.

Neki dan si pital kaj da ti onda delaš sad. Sad odi lepo zvadi ono meso (kaj si del u pac) i metni ga malo u vodu da izvuče suvišnu sol i pripremi žar. :lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Ja bum na čik pauzi svakih par minuta jer po zakonu imam pravo na to, a ni tebi nije prezime Milinovič (bar se nadam)

Kolegicu Nadu prepuštam kolegi Puknutom jer on ne puši i jedini među nama je ševac.

Neki dan si pital kaj da ti onda delaš sad. Sad odi lepo zvadi ono meso (kaj si del u pac) i metni ga malo u vodu da izvuče suvišnu sol i pripremi žar. :lol:

dobro, ajde možeš pušit, ali ne u garaži, zabranjeno u zatvorenim prostorima pušiti...:lol::lol:
ne,ne,ne... neide meso iz paca, ipak ja mislim da bude ZJ donesel onu gajbu PAN-a, a pošto ja ne pijem pan, morate to popiti, pa onda nek bude meso što slasnije za zalijevat...
ponavljam, smještaj osiguran...:lol::lol::lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
dobro, ajde možeš pušit, ali ne u garaži, zabranjeno u zatvorenim prostorima pušiti...:lol::lol:
ne,ne,ne... neide meso iz paca, ipak ja mislim da bude ZJ donesel onu gajbu PAN-a, a pošto ja ne pijem pan, morate to popiti, pa onda nek bude meso što slasnije za zalijevat...
ponavljam, smještaj osiguran...:lol::lol::lol:
Popušil sam ja več za dva života, tak da me ni to nebu uništilo, a ni produžilo mi koji dan :madmana:

Fučka se tebi, ti moreš pisati do prolječa, a mi se ujutro moramo diči ranije (neki od nas obaviti dužnost, jer neznamo jel se bumo vrnuli), krenuti onak mamurni na put i razmišljati o poslu. I zato je vreme da se ide spat.

Ujutro se možda i vidimo oko 8 ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Popušil sam ja več za dva života, tak da me ni to nebu uništilo, a ni produžilo mi koji dan :madmana:

Fučka se tebi, ti moreš pisati do prolječa, a mi se ujutro moramo diči ranije (neki od nas obaviti dužnost, jer neznamo jel se bumo vrnuli), krenuti onak mamurni na put i razmišljati o poslu. I zato je vreme da se ide spat.

Ujutro se možda i vidimo oko 8 ;)

je, istina... lako meni...
ajde, svima sretan put, i ujutro se vidimo....
laku noć!!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,937
mrki,postavi negdje skrivenu kameru,tako da vidiš tko bude zabušavao...a tko najviše popije....:lol:

B

BAGERISTA

Guest
mrki,postavi negdje skrivenu kameru,tako da vidiš tko bude zabušavao...a tko najviše popije....:lol:

Možda bude i nagrada...............:lol::lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Možda bude i nagrada...............:lol::lol:

ma nek se zabušava, nek se jede, nek se pije, samo nek se posao obavi...
ja ću se pobrinut za zabušavanje i za iće i piće...:lol::lol::lol:

B

BAGERISTA

Guest
ma nek se zabušava, nek se jede, nek se pije, samo nek se posao obavi...
ja ću se pobrinut za zabušavanje i za iće i piće...:lol::lol::lol:

Neko mora,,,,,,,,,:lol::lol:,samo nek se i delo napravi,..........
Pa nabaci koju sliku kad se rastavite........:weedman::weedman:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Neko mora,,,,,,,,,:lol::lol:,samo nek se i delo napravi,..........
Pa nabaci koju sliku kad se rastavite........:weedman::weedman:

nema frke, bit će slika, ako budu majstori fotogenični...;):lol::lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
A vijerojatno če bit za casting,,,,,,,,,,,,,,:lol::lol:

sve ćete vidjet sutra..:rolleyess::lol::drinkers:
ajd laku noć, hoću ih dočekat spreman, neču da me iznenade....:axe::axe::madmana:

B

BAGERISTA

Guest
sve ćete vidjet sutra..:rolleyess::lol::drinkers:
ajd laku noć, hoću ih dočekat spreman, neču da me iznenade....:axe::axe::madmana:

Samo se ti naspavaj trebat če ti.............:lol::lol::lol:, a i ja ide...laku noč druuštvo.

Najnoviji postovi

Na vrh