• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,685
...Ja sam danas kaparil jednog 542 ...
A nikaj onda od Vladimirca?
Kaj je prevladalo: razum ili nofci? :heart:

Mrki, oprosti na kaljanju tvoje teme (iliti na off topicu) ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
A nikaj onda od Vladimirca?
Kaj je prevladalo: razum ili nofci? :heart:

Mrki, oprosti na kaljanju tvoje teme (iliti na off topicu) ;)

nema frke, i ja isto čekam slike njegove od mašine...;)

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Nikaj od Vladimirca.Kupljen je 542,slike budu sljedeći tjedan,nije neki zmaj,al je kupljen za 16000 kuna i dobar je.Ima nedostataka,al to su stinice koje bumo rešili u hodu.Sad se bacam na potražnju priključaka.Zasad vas bum još držal na ledu dok nebudu slike.Prevladalo je jedno i drugo i stari na kraju.Hehe.Kad razmišljam da moj bratić prodaje goldonija 14 ks zaa 17000 kn,mi smo prešli super.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Dečki, jel bu to gotovo do poldan ili bu trajalo cijeli dan. Popodne se morem navrnuti, ak nikaj drugo, onda na likovo.
I da, ne dolazim z gajbom PAN-a, tak da nebu problema
:finga:

Mrki, naj se srditi na Puknutoga. Prišparal ti je jedan dan bezveznog šarafljenja. Izgleda da kaj got on reče, uvijek se neko na njega srdi ;)

Ake se ne varam ti si u subotu godovnjak !?!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Moj je plan da dojdem,
sad neznam još dali bu tata delal u subotu ili ne,
ako nebude ima auto da se dosmičem do ZG,
a za dalje se se dogovorime prek moba kad ti javim konačnu informaciju...
Znači sve je dogovoreno i vidimo se :)
ma sad se više ne ljutim, bar sam se odmoril tokom dana, sve dok me nije šogi nazval da mu trebaju kolica kaj sam uzel za rastavljanje, otišel zetor opet u kur.ac, neće ni njemu hidraulik...

dečki, kaj ja sve moram pripremiti?
još moram zet nove šarafe za poklopac, još jednu tubu Dirka(brtvene mase) i mislim da više nikaj...
ak se nečeg sjetite, javite...
Dirk, a kaj ti je to :scratch
Jel se jako ščvrkne kad se peče na roštilju, mislim da nebu žilavo, jer ipak mi smo več polako stareši ljudi ;)

Ja sam ujutro oko 8 na zbornom mjestu, samo neznam gde je prebrojavanje, u kapelici prije tebe ili ......

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
E hebi ga, nisam se niti sjetil. Je, imaš praf, godovnjak sam.
I kaj sad misliš da bi ti poklon trebali donesti?
Možda ako zmislim kakav pametni :scratch

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881

Jel se jako ščvrkne kad se peče na roštilju, mislim da nebu žilavo, jer ipak mi smo več polako stareši ljudi ;)

Ja sam ujutro oko 8 na zbornom mjestu, samo neznam gde je prebrojavanje, u kapelici prije tebe ili ......
jel i Željac dolazi??
dirko,jbga, brtvena masa, nije to za jest, osim ak nećeš na dijetu...;)
kak god hoćete... ak volite kavu iz aparata, može i u kapelici, a ak više volite domaću, može ravno doma...

moram šarafe kupit za poklopac... znaš veličine možda, ili da idem mjerit?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
jel i Željac dolazi??
dirko,jbga, brtvena masa, nije to za jest, osim ak nećeš na dijetu...;)
kak god hoćete... ak volite kavu iz aparata, može i u kapelici, a ak više volite domaću, može ravno doma...

moram šarafe kupit za poklopac... znaš veličine možda, ili da idem mjerit?
Čuli smo se i dogovor je da on ide preko metropole (neče se u krampu voziti, limuzina je ipak limuzina :lol: )
Ako imaš viška penez kupuj dirko (mada pošto bu izgleda ekipa bolje ti je za te peneze zeti još kilu nečega ;))
Domače je domače, znači ......

Neznam dužine, znam samo da su 12 mm, ali obrati pažnju dali je milimetarski navoj i dali je 1,5 ili 1, 25 korak navoja. Probaj neki normalni šaraf zašarafiti u kučište da vidiš kaj je. Mora iči sa prstima.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Čuli smo se i dogovor je da on ide preko metropole (neče se u krampu voziti, limuzina je ipak limuzina :lol: )
Ako imaš viška penez kupuj dirko (mada pošto bu izgleda ekipa bolje ti je za te peneze zeti još kilu nečega ;))
Domače je domače, znači ......

Neznam dužine, znam samo da su 12 mm, ali obrati pažnju dali je milimetarski navoj i dali je 1,5 ili 1, 25 korak navoja. Probaj neki normalni šaraf zašarafiti u kučište da vidiš kaj je. Mora iči sa prstima.

dogovoreno, u 8 je kava kuhana, pa ko dođe, dođe....
bit će ja, dirko, i više niko,,;)
a budale, pa imam stare šarafe, po njima uzmem dužinu, trebalo bi biti isto, ne?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
dogovoreno, u 8 je kava kuhana, pa ko dođe, dođe....
bit će ja, dirko, i više niko,,;)
a budale, pa imam stare šarafe, po njima uzmem dužinu, trebalo bi biti isto, ne?
Trebalo bi biti, samo provjeri korak.
Sad moram iti jer me več tišču, uglavnom ja sam sutra u 8 kod tebe.
Jedino ako ne umrem do onda :scratch

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Trebalo bi biti, samo provjeri korak.
Sad moram iti jer me več tišču, uglavnom ja sam sutra u 8 kod tebe.
Jedino ako ne umrem do onda :scratch

***** ti sunce, sam probaj umrijet...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
u nedjelju možeš, ali ne prije...;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Je dojdem, ake me ne pozabil puknuti pobrati u metropoli ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Je dojdem, ake me ne pozabil puknuti pobrati u metropoli ;)

lepo,lepo...
znači, ja nemoram ni novo odijelo"poljoprivredni forum" oblačit, kraj toliko majstora... ;)
izgleda da je moje da navučem pregaču...:mrgreen::rolfer::rolfer:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
***** ti sunce, sam probaj umrijet...
u nedjelju možeš, ali ne prije...;)
Evo sad sam se ošišal, još samo navečer bacim britvicu i spreman za zagrnuti .........
Neznam jel bum mogel dojti nemrem najti gedoru 18 :madmana:

lepo,lepo...
znači, ja nemoram ni novo odijelo"poljoprivredni forum" oblačit, kraj toliko majstora... ;)
izgleda da je moje da navučem pregaču...:mrgreen::rolfer::rolfer:
Mi se vidi da bu sutra pri tebi ko na tehničkom, puno majstora, samo ko zna jel bu vozila :scratch, pa ovim putem pozivam sve koji su u ublizini da svrate na besplatno utvrđivanje kvarova, ali bez otklanjanja istih :lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Evo sad sam se ošišal, još samo navečer bacim britvicu i spreman za zagrnuti .........
Neznam jel bum mogel dojti nemrem najti gedoru 18 :madmana:

Mi se vidi da bu sutra pri tebi ko na tehničkom, puno majstora, samo ko zna jel bu vozila :scratch, pa ovim putem pozivam sve koji su u ublizini da svrate na besplatno utvrđivanje kvarova, ali bez otklanjanja istih :lol:

ma ja vjerujem da bu taj tehnički odrađen maximalno profesionalno...;)
i da bu do nekih 1,2 sata sve gotovo, tak da, dok vas nahranim i napojim, odradim uru oranja, dok ste vi na putu doma...:lol::lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
ma ja vjerujem da bu taj tehnički odrađen maximalno profesionalno...;)
i da bu do nekih 1,2 sata sve gotovo, tak da, dok vas nahranim i napojim, odradim uru oranja, dok ste vi na putu doma...:lol::lol:
Znaš kaj mene u biti ustvari zanima i zakej sam se uopče u ovo sve upustil?
Dolaze dva zagorca i dva prigorca, pa da vidimo koji more više potegnuti :scratch
A jel buš ti oral ili ne ....... :lol:

Na vrh