• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Ima da su slike gore obavezno!Nemojte da slučajno prejde ovo bez slika.Ja sam danas kaparil jednog 542 pa bilo bi lepo i zabuduće generacije da znaju kak treba to sastavljati(nedaj Bože).Mrki,svaka čast!
@puknuti-dok otpiraš pivu s pivom onda moraš dobro uzubiti čepove,pa pretpostavljam da bu tome služil komparator,ne?

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Ima da su slike gore obavezno!Nemojte da slučajno prejde ovo bez slika.Ja sam danas kaparil jednog 542 pa bilo bi lepo i zabuduće generacije da znaju kak treba to sastavljati(nedaj Bože).Mrki,svaka čast!
@puknuti-dok otpiraš pivu s pivom onda moraš dobro uzubiti čepove,pa pretpostavljam da bu tome služil komparator,ne?

nema frke, bit će slika... a ak ti treba kaj rastavljat, samo zovi, dolazim odmah, ali sastavljat neću, nemam komparator...:madmana::madmana::madmana:

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Ma bu došel i muhaničar i puknuti i ti i bumo komparirali celu noč,pa buš videl kak bumo skomparirani v jutro.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Ma bu došel i muhaničar i puknuti i ti i bumo komparirali celu noč,pa buš videl kak bumo skomparirani v jutro.

Može!!
e meni je baš sad došlo da se skompariram ko nikad do sad...

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Heh,ja se nadam da bude sutra sve v redu pa bi mogle i neke slike osvanut od mojeg novog(starog) IMT-a.A još k tome moja draga došla doma,pa bumo i to morali komparirati,ne?

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Heh,ja se nadam da bude sutra sve v redu pa bi mogle i neke slike osvanut od mojeg novog(starog) IMT-a.A još k tome moja draga došla doma,pa bumo i to morali komparirati,ne?

ajde nek ti je sa srećom i nek te dugo služi, da ti nebude ko meni...
i što manje kompariraj s njim, uhvati se drage... ;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Mislim da bu to tvoj dio posla :rolfer:

Mrki, mrki. Pa nemrem ja o svemu razmišljati, ja sam mislil da to znaš, pa nisam ništ govoril :madmana:

e muhanicar pa kak bi to on znam, im je on medicinar, a ne strojarske struke.

mrki zemi ti običan printerski paper i izreži ga tak da na sedne sve okolo na tanjurasti zupčanik i vrti ga oko konusnoga, papir ti se mora pritisnuti na tanjurasti, ali ga konusni ne smije prerezati, ako nema otiska onda ga treba još stisnuti, ako reže popustiti (tak smo mi delal u škole kontrolu fljufta između konusno-tanjurastoga para)....

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
A čuj,malo ovde,malo onde i komparacija je upješna.Pare su bile male za taj traktor,nek odradi još 2000 vur bez generalke ja sam zadovoljan,a to je najmanje kaj bi moral.Začudila me moja moč uvjeravanja ljudi,pa sam to i iskoristil.Nije neka posebna mašina,al bute vidli pa ocjenjivali.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909

mrki zemi ti običan printerski paper i izreži ga tak da na sedne sve okolo na tanjurasti zupčanik i vrti ga oko konusnoga, papir ti se mora pritisnuti na tanjurasti, ali ga konusni ne smije prerezati, ako nema otiska onda ga treba još stisnuti, ako reže popustiti (tak smo mi delal u škole kontrolu fljufta između konusno-tanjurastoga para)....
More i sa medicinskom rukavicom :rolfer:
Ideš ti ili......

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881

vrtio sam ga rukom, sve ide i lijepo se lagano vrti, naoko zupci lijepo sjedaju, čini se cijelim mesom hvataju jedan drugoga...
budem probao ovo sa papirom, pa sutra stavim sliku, pa ćete vidjeti otisak...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
vrtio sam ga rukom, sve ide i lijepo se lagano vrti, naoko zupci lijepo sjedaju, čini se cijelim mesom hvataju jedan drugoga...
budem probao ovo sa papirom, pa sutra stavim sliku, pa ćete vidjeti otisak...
Mrki, naj delati bedaka iz sebe.
Pošto su šarafi spucali zubi su se nabrusili ko žileti i nema toga papira kojeg nebu sažvakalo. Sažvače ga i novi, a kamoli ovaj.
To bi trebalo tak delati, ali to tu ne igra. Bitno je da on kad ga probaš rukom svugdje ima malo lufta, a taj luft (kolko ga mora biti) ti nemogu ovak dočarati.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki, naj delati bedaka iz sebe.
Pošto su šarafi spucali zubi su se nabrusili ko žileti i nema toga papira kojeg nebu sažvakalo. Sažvače ga i novi, a kamoli ovaj.
To bi trebalo tak delati, ali to tu ne igra. Bitno je da on kad ga probaš rukom svugdje ima malo lufta, a taj luft (kolko ga mora biti) ti nemogu ovak dočarati.

i kaj onda sad da delam?
diferencijal i lijevu trubu sam još popodne metnuo?
da stavljam poluosovinu i ostatak ili da čekam subotu??

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
i kaj onda sad da delam?
diferencijal i lijevu trubu sam još popodne metnuo?
da stavljam poluosovinu i ostatak ili da čekam subotu??
Odi spat i lepo se odmori.
U suboto bumo radili, samo mi moraš na pp poslati adresu da ne tražim tam kojekud. Ili se čujemo u petak pa točno sve dogovorimo.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Odi spat i lepo se odmori.
U suboto bumo radili, samo mi moraš na pp poslati adresu da ne tražim tam kojekud. Ili se čujemo u petak pa točno sve dogovorimo.

znači, ništ da ne diram više...
i kaj da delam sad dva dana?
nemrem toliko spavat...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Nema šanse , ovaj kak je krenul do subote ga bude podrobil ponovno ili bude od njega napravil rezač papira

tebe jedva čekam da vidim, ti si mi pokvario raspoloženje večeras....:axe::axe::axe:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
More i sa medicinskom rukavicom :rolfer:
Ideš ti ili......

Moj je plan da dojdem,
sad neznam još dali bu tata delal u subotu ili ne,
ako nebude ima auto da se dosmičem do ZG,
a za dalje se se dogovorime prek moba kad ti javim konačnu informaciju...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,685
Dečki, jel bu to gotovo do poldan ili bu trajalo cijeli dan. Popodne se morem navrnuti, ak nikaj drugo, onda na likovo.
I da, ne dolazim z gajbom PAN-a, tak da nebu problema :finga:

Mrki, naj se srditi na Puknutoga. Prišparal ti je jedan dan bezveznog šarafljenja. Izgleda da kaj got on reče, uvijek se neko na njega srdi ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Dečki, jel bu to gotovo do poldan ili bu trajalo cijeli dan. Popodne se morem navrnuti, ak nikaj drugo, onda na likovo.
I da, ne dolazim z gajbom PAN-a, tak da nebu problema :finga:

Mrki, naj se srditi na Puknutoga. Prišparal ti je jedan dan bezveznog šarafljenja. Izgleda da kaj got on reče, uvijek se neko na njega srdi ;)

ma sad se više ne ljutim, bar sam se odmoril tokom dana, sve dok me nije šogi nazval da mu trebaju kolica kaj sam uzel za rastavljanje, otišel zetor opet u kur.ac, neće ni njemu hidraulik...

dečki, kaj ja sve moram pripremiti?
još moram zet nove šarafe za poklopac, još jednu tubu Dirka(brtvene mase) i mislim da više nikaj...
ak se nečeg sjetite, javite...

Najnoviji postovi

Na vrh