Mrki88
Član
- Tu od
- 17 Tra 2009
- Poruka
- 881
jebiga, sad se tu piše i gotovo...A kaj misli koji bedak bi na tu ideju došel :lol:
Gle mene ne jebe gde se piše, a ni kaj se piše, ali neki citiraju 100 slika neki pišu samo želje i pozdrave, neki neznaju ni sami kaj pišu, nego se samo tu i tam ubace, pa nikom ništ. Ja se malo zaigram i odma opomena pred isključenje :axe:
Sad si pametno napravil kaj si to tu preselil, a kad bu neko trebal kakvu informaciju u vezi toga, ja ga lepo uputim u tvoju temu, pa me baš zanima čega se bu onda svega načital da bi našel ono kaj ga zanima.
Ako tak mora biti, radi mira, neka bude pa ajmo mi dalje.
Znači ti planiraš sastaviti diferencijal? Kučište buš del gore ili? Za dif, sam ti več rekel da šarafi moraju biti kalibrirani i da ih ima 3 vrste. Znači pripazi.
Brtve znaš sve koje moraš kupiti ili da pišem?
Semering kardanske (reci Puknutom hvala jer se on setil) Semerinzi poluosovina (ako si ih vadil iz truba van ili ako cure)
Sutra kad rastepeš bumo malo još prodiskutirali o svemu na kaj si naletel, jer sad imamo gde i moremo na miru tak da bu sve spremno i da to odradimo u roku
Kakva si ti to pitanja počel postavljati :scratch
On ti je kak i ja samo se boji zime, a kad smo vidli onu hrpu kaj ste neki dan kalali nebuš nas se mogel rešiti :lol:
da, diferencijal sastaviti, metnuti kučište gore, desnu stranu čitavu metnuti ( lijeva treba slobodna za staviti pumpu,ne??) gore, i još kaj ima sitnica posložiti...
semering kardanske da, poluosovina ne, jer su dobre, desnu sam mijenjao lani jer je curila, a lijeva je dobra, nisam vadio poluosovinu, u komadu je sve izvađeno...
brtve truba, brtva poklopca, brtva naprijed za kučište, za bočni poklopac od ručice kardana... jel još koji?
nema frke, sutra kad rastavim, pa ak mi nešt nebude jasno ili ne izgleda u redu, slikam pa pitam...
sam vi dođite, to je mala hrpica naspram one kaj imam doma...