Uspio sam nabavit i kolica za rastavljanje... joj, kak sam sretan...
sad došao sa sajma, odojci po 13kn...
idem malo u rastavljanje, pa kod brata cijepat drva...
jel moram kaj dirat mjenjač??
mislim, kad ga rastavljam, a one poluge su kroz kučište... jel treba to koja dirati??
eee, pajdo, zajebi...
ima tu još dosta stvari za polomit...
rađe još njega 5 puta slažem neg da imam ursusa....
hehe nisam te htio uvrijedit sam sam rekao bezveze uglavnom stat cu jednom kod tebe da ti vidis sta je ursus !
Kolko mi je ostalo u sječanju odšarafiš one šarafe okolo izvana, zvadiš ovaj reduktor sa slike (pazi da ti se ne rastepe), ova dva šarafa iznad, da možeš izvaditi utvrđivač brzina i ispod šaraf na osovini od rikverca.jel moram kaj dirat mjenjač??
mislim, kad ga rastavljam, a one poluge su kroz kučište... jel treba to koja dirati??
Samo da te obavjestim, Zekan je več jednu vuru nabil, a da me ti nisi zaštental imal bi i dve :rolfer:Danas moram završiti (bar probati) raketu iz tvog šora, tak da ......
Inače me bu Dumbo u top nabil :axe:
Nemoj jednom, nego dojdi kad tam bude kompletna ekipa pa da ga vidimo.hehe nisam te htio uvrijedit sam sam rekao bezveze uglavnom stat cu jednom kod tebe da ti vidis sta je ursus !
Kolko mi je ostalo u sječanju odšarafiš one šarafe okolo izvana, zvadiš ovaj reduktor sa slike (pazi da ti se ne rastepe), ova dva šarafa iznad, da možeš izvaditi utvrđivač brzina i ispod šaraf na osovini od rikverca.
Mislim da bi to bilo to.
http://img687.imageshack.us/img687/6190/97289132.jpg[/IMG
Samo da te obavjestim, Zekan je več jednu vuru nabil, a da me ti nisi zaštental imal bi i dve :rolfer:
Nemoj jednom, nego dojdi kad tam bude kompletna ekipa pa da ga vidimo.
A usput bu možda kaj trebalo i podiči , makar :drinkers:[/QUOTE]
danas poskidao kotače, trube, poluosivne, sliku diferencijala neću ni stavljati, sram me je....
najviše me jebu segeri, neki su pukli, neke nemogu izvaditi...
nastvavak sutra.... pozdrav!!!
Mrki pripazi na segere jer bi mogel imati problema oko nabave novih.danas poskidao kotače, trube, poluosivne, sliku diferencijala neću ni stavljati, sram me je....
najviše me jebu segeri, neki su pukli, neke nemogu izvaditi...
nastvavak sutra.... pozdrav!!!
koji si ti lik...
meni fali ruka, a ti prođeš ko da se ništa ne događa.....
ma krasno....[/QUOT
sad neznam jel to neka tvoja interna sala ili kaj ali ni meni ruke nisu bile slobodne!
Meni isto ponekad (ustvari u zadnje vrijeme sve više :scratch) smetaju za posel :rolfer:koji si ti lik...
meni fali ruka, a ti prođeš ko da se ništa ne događa.....
ma krasno....[/QUOT
sad neznam jel to neka tvoja interna sala ili kaj ali ni meni ruke nisu bile slobodne!
I još kak interesantna, a naročito ako bu trebal iči na tri dijela.Mrki,sranje,jel?Prokleti ljudi!Kad čoveku treba nekaj i onda ti tak uvali k.....u da se ne snajdeš 3 meseca!Dobro da si našel nekaj novo.Ajd sretno s popravkom dalje!Ovo bi mogla postati interesantna tema.
Ne kužiš ti, ali nema ni veza.Ne,kužiš,ak čovek veli da ima i obeća mu,i zna da bu došel po kučište,a ovaj ga proda za par kuna više valjda.Pa ja bi mu jetra zvadil prek telefona.Ajd držim fige da prejde dobro.Da nemam fuš pogođeni drugi tjedan,možda bi se dokotural do tebe,bar da rastavimo do kraja strojčinu ak nikaj drugo.
Znači i šarafe je odseklo.evo slikica....
Uploaded with ImageShack.us
@muhaničar- segeri su već popucali, neki... ona oka gdje idu kliješta, na nekima ih nema, netko je već izgleda jebal po njemu...