• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Danas ionak idem tim putem. Da dojdem s ili bez Muhaničara? :finga:
Danas moram završiti (bar probati) raketu iz tvog šora, tak da ......
Inače me bu Dumbo u top nabil :axe:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Uspio sam nabavit i kolica za rastavljanje... joj, kak sam sretan...
sad došao sa sajma, odojci po 13kn...
idem malo u rastavljanje, pa kod brata cijepat drva...

jel moram kaj dirat mjenjač??
mislim, kad ga rastavljam, a one poluge su kroz kučište... jel treba to koja dirati??

Posljednje uređivanje:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
kakvi smo mi ljudi gamad, to je za ne povjerovat!!!
zovem danas ovoga čovjeka od kojega sam trebao kupiti kučište, da se dogovorimo sutra kad ću doći i to, a on meni kaže da je danas prodao kučište i da ima jedno od 560, pa nek vidim jel mi paše i bla,blabla...
mamu mu *****...
našao drugoga, u grubišnom polju, 350€+100kn... idem sutra po njega...

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
Uspio sam nabavit i kolica za rastavljanje... joj, kak sam sretan...
sad došao sa sajma, odojci po 13kn...
idem malo u rastavljanje, pa kod brata cijepat drva...

mislim, kad ga rastavljam, a one poluge su kroz kučište... jel treba to koja dirati??

ja neznam di si ti bio na sajmu al ja sam bio i po 13 kuna ih bas i nije bilo najmanje po 14, inace prolazio sam danas al nisam imao rukavice bas si izvezao makinu iz garaze :D

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
eee, pajdo, zajebi...
ima tu još dosta stvari za polomit...
rađe još njega 5 puta slažem neg da imam ursusa....

hehe nisam te htio uvrijedit sam sam rekao bezveze uglavnom stat cu jednom kod tebe da ti vidis sta je ursus !

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
hehe nisam te htio uvrijedit sam sam rekao bezveze uglavnom stat cu jednom kod tebe da ti vidis sta je ursus !

koji si ti lik...
meni fali ruka, a ti prođeš ko da se ništa ne događa.....
ma krasno....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Kolko mi je ostalo u sječanju odšarafiš one šarafe okolo izvana, zvadiš ovaj reduktor sa slike (pazi da ti se ne rastepe), ova dva šarafa iznad, da možeš izvaditi utvrđivač brzina i ispod šaraf na osovini od rikverca.
Mislim da bi to bilo to.

97289132.jpg

Danas moram završiti (bar probati) raketu iz tvog šora, tak da ......
Inače me bu Dumbo u top nabil :axe:
Samo da te obavjestim, Zekan je več jednu vuru nabil, a da me ti nisi zaštental imal bi i dve :rolfer:
Nemoj jednom, nego dojdi kad tam bude kompletna ekipa pa da ga vidimo.
A usput bu možda kaj trebalo i podiči , makar :drinkers:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Kolko mi je ostalo u sječanju odšarafiš one šarafe okolo izvana, zvadiš ovaj reduktor sa slike (pazi da ti se ne rastepe), ova dva šarafa iznad, da možeš izvaditi utvrđivač brzina i ispod šaraf na osovini od rikverca.
Mislim da bi to bilo to.

http://img687.imageshack.us/img687/6190/97289132.jpg[/IMG

Samo da te obavjestim, Zekan je več jednu vuru nabil, a da me ti nisi zaštental imal bi i dve :rolfer:

Nemoj jednom, nego dojdi kad tam bude kompletna ekipa pa da ga vidimo.
A usput bu možda kaj trebalo i podiči , makar :drinkers:[/QUOTE]

danas poskidao kotače, trube, poluosivne, sliku diferencijala neću ni stavljati, sram me je....
najviše me jebu segeri, neki su pukli, neke nemogu izvaditi...
nastvavak sutra.... pozdrav!!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
danas poskidao kotače, trube, poluosivne, sliku diferencijala neću ni stavljati, sram me je....
najviše me jebu segeri, neki su pukli, neke nemogu izvaditi...
nastvavak sutra.... pozdrav!!!
Mrki pripazi na segere jer bi mogel imati problema oko nabave novih.
Kaj je zmlelo diferencijal?
Pošalji slike na pp, a ovu temu bi polako trebalo premjestiti u meh. rad.
Mada mi se vidi da bi naslov teme mogel bit MRKI 542 :rolfer:

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
koji si ti lik...
ma krasno....[/QUOT

sad neznam jel to neka tvoja interna sala ili kaj ali ni meni ruke nisu bile slobodne!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
koji si ti lik...
ma krasno....[/QUOT

sad neznam jel to neka tvoja interna sala ili kaj ali ni meni ruke nisu bile slobodne!
Meni isto ponekad (ustvari u zadnje vrijeme sve više :scratch) smetaju za posel :rolfer:

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Mrki,sranje,jel?Prokleti ljudi!Kad čoveku treba nekaj i onda ti tak uvali k.....u da se ne snajdeš 3 meseca!Dobro da si našel nekaj novo.Ajd sretno s popravkom dalje!Ovo bi mogla postati interesantna tema.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Mrki,sranje,jel?Prokleti ljudi!Kad čoveku treba nekaj i onda ti tak uvali k.....u da se ne snajdeš 3 meseca!Dobro da si našel nekaj novo.Ajd sretno s popravkom dalje!Ovo bi mogla postati interesantna tema.
I još kak interesantna, a naročito ako bu trebal iči na tri dijela.

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Ne,kužiš,ak čovek veli da ima i obeća mu,i zna da bu došel po kučište,a ovaj ga proda za par kuna više valjda.Pa ja bi mu jetra zvadil prek telefona.Ajd držim fige da prejde dobro.Da nemam fuš pogođeni drugi tjedan,možda bi se dokotural do tebe,bar da rastavimo do kraja strojčinu ak nikaj drugo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Ne,kužiš,ak čovek veli da ima i obeća mu,i zna da bu došel po kučište,a ovaj ga proda za par kuna više valjda.Pa ja bi mu jetra zvadil prek telefona.Ajd držim fige da prejde dobro.Da nemam fuš pogođeni drugi tjedan,možda bi se dokotural do tebe,bar da rastavimo do kraja strojčinu ak nikaj drugo.
Ne kužiš ti, ali nema ni veza.
E ovaj boldani dio stvarno ne kužim :scratch

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
evo slikica....

Uploaded with ImageShack.us

@muhaničar- segeri su već popucali, neki... ona oka gdje idu kliješta, na nekima ih nema, netko je već izgleda jebal po njemu...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
evo slikica....

@muhaničar- segeri su već popucali, neki... ona oka gdje idu kliješta, na nekima ih nema, netko je već izgleda jebal po njemu...
Znači i šarafe je odseklo.
Pazi kad kupuješ šarafa imaš različitih debljina jer moraju biti kalibrirani.

Na IMT-u je večina segera (čak bi prije rekel svi u mjenjaču) ugrađena takva da nemalu ona oka, nego su takvi, a još su i deblji od normalnih. Zato sam ti i rekel da pripaziš na njih kod rastavljanja.

B

Bobo

Guest
Mrki, pripazi da kuciste ima serijski broj a staro imas sacuvati zbog ekipe s tehnickog, radi registracije...

Susjed je mjenjao kuciste diferencijala i na njemu je bio serijski broj, nazvao je na stanicu za tehnicki i dosao je covjek, da vidi kuciste i da prepise brojeve s novog kucista, i to je to... ne znam gdje su kod tebe brojevi, al sacuvaj dok se to ne utvrdi jedno s drugim.

Inace... naj.bo si mu se majke. Svu srecu u daljnjem rastavljanju i sastavljanju zelim.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
stigla roba, sve u redu, nigdje vareno, ko nov...

još je imao getribu raskopanu, ali ko za kur.ac nije imao zupčanik 2 brzine...

danas odmor, sutra moram na posao, pa preksutra nastavak radova....
@Bobo, znam sve kaj se tiče registracije, bil sam kod dečki na tehničkom, sve su mi objasnili...

Najnoviji postovi

Na vrh