• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki,pa lepo si to rastavil!:twisted:Ima kakvih naznaka da bi mogel ponovo delati?

pa naravno... uzdam se u se, kod rastavljanja, a kod sastavljana, nek im Bog dragi pomogne.....:weedman::weedman::weedman:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,748
pa naravno... uzdam se u se, kod rastavljanja, a kod sastavljana, nek im Bog dragi pomogne.....:weedman::weedman::weedman:
Mrki, Mrki, crni sine, pa šta uradi?
Tek sad sam uspel ovo otvoriti, a čini mi se da bolje i da nisam :supris:

Jesi ti ovo zabunom napisal im ili :scratch
Sutra zovem da pitam kad ide vlak bez povratka (u tvojem pravcu), a onaj skakutavac nek si zeme godišnji :finga:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki, Mrki, crni sine, pa šta uradi?
Tek sad sam uspel ovo otvoriti, a čini mi se da bolje i da nisam :supris:

Jesi ti ovo zabunom napisal im ili :scratch
Sutra zovem da pitam kad ide vlak bez povratka (u tvojem pravcu), a onaj skakutavac nek si zeme godišnji :finga:

si videl kak to puca kad je u pravim rukama??:lol::lol:
ne, nije zabunom napisano, ipak će biti "MI", bar se nadam....
nije prijevoz problem, dođem ja po tebe( i po drugoga), samo da to proradi....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,748
si videl kak to puca kad je u pravim rukama??:lol::lol:
ne, nije zabunom napisano, ipak će biti "MI", bar se nadam....
nije prijevoz problem, dođem ja po tebe( i po drugoga), samo da to proradi....
Moja makina se bu još nekak dokoturala do tebe, a za doma bumo vidli, a ako buš nas prikupljal po ljepoj našoj nebumo do jeseni gotovi :lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Moja makina se bu još nekak dokoturala do tebe, a za doma bumo vidli, a ako buš nas prikupljal po ljepoj našoj nebumo do jeseni gotovi :lol:

ajde,ajde.... za sve forumaše, za vikend okupljanje kod mene, ko dolazi, nek si ponese rukavice i set gedora, ostalo je moja briga...
za detalje se nemojte javljati...:prayer::prayer:

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
hehe mislim da si 542 preraso trebas kupit nesta vece i jace da ne puca tak lako...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
hehe mislim da si 542 preraso trebas kupit nesta vece i jace da ne puca tak lako...

eee, pajdo, zajebi...
ima tu još dosta stvari za polomit...
rađe još njega 5 puta slažem neg da imam ursusa....

N

Neven 533

Guest
Hvala Nevene na trudu, ali ne paše...
i ne moraš tražiti, sve sam našao...

Izgleda isto ko na 560 ja to tako švrljam i eto to danas neko stavio...

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
eee, pajdo, zajebi...

e mrki ursus je teško poderiv stroj i jako dobar ja radim sa 355 iz 72 i super radi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,748
ajde,ajde.... za sve forumaše, za vikend okupljanje kod mene, ko dolazi, nek si ponese rukavice i set gedora, ostalo je moja briga...
za detalje se nemojte javljati...:prayer::prayer:
Rukavice pripremiš ti (to ti nije problem), gedore, pajsere i ostalu dodatnu opremu ostali (ako bu ih dost dizalice nebu trebalo), a ja si bum zel samo fotič i samo bum blical
7d105a63b294167a8296344.gif

Možda se tu i tam kraj roštilja prigrijem da nebi led pljuval :lol:
eee, pajdo, zajebi...
Radi ovih riječi možda zemem i alat (bar ovaj osnovni) pa možda i posudim nekaj ako sfali.

28747039.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,432
Rukavice pripremiš ti (to ti nije problem), gedore, pajsere i ostalu dodatnu opremu ostali (ako bu ih dost dizalice nebu trebalo), a ja si bum zel samo fotič i samo bum blical

Radi ovih riječi možda zemem i alat (bar ovaj osnovni) pa možda i posudim nekaj ako sfali.
Eto, ja te danas badava vozim tam, a natrag ionak nejdeš :rolfer:
...ali nejdem dalje od lese, jer bum inače zaglibil :D

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881

http://img6.imageshack.us/img6/4557/28747039.jpg

nemam riječi, prekrasna kutijica...:shock::shock:
uzmi ti alat, trebat će sigurno....

@ZJ... sam dojdi, pa buš malo pridržal ovo, dodal ono, otpustil ono... ma na brzinu, niš strašno... ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,432
nemam riječi, prekrasna kutijica...:shock::shock:
uzmi ti alat, trebat će sigurno....

@ZJ... sam dojdi, pa buš malo pridržal ovo, dodal ono, otpustil ono... ma na brzinu, niš strašno... ;)
Danas ionak idem tim putem. Da dojdem s ili bez Muhaničara? :finga:

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Eh,da sam bar bliže i da imam koju sekundu vremena,došel bi i ja,takve stvari se ne propuštaju.Svako ko ima vremena bi moral dojti!!!

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Eh,da sam bar bliže i da imam koju sekundu vremena,došel bi i ja,takve stvari se ne propuštaju.Svako ko ima vremena bi moral dojti!!!

ma sam dođi, ak možeš, još jedan par ruku dobro dođe....
Naravno, evo pozivam sve koji imaju vremena, da dođu, da se malo družimo, radimo, i upoznamo...

Najnoviji postovi

Na vrh