Mrki,pa lepo si to rastavil!:twisted:Ima kakvih naznaka da bi mogel ponovo delati?
Mrki, Mrki, crni sine, pa šta uradi?pa naravno... uzdam se u se, kod rastavljanja, a kod sastavljana, nek im Bog dragi pomogne.....:weedman::weedman::weedman:
Mrki, Mrki, crni sine, pa šta uradi?
Tek sad sam uspel ovo otvoriti, a čini mi se da bolje i da nisam :supris:
Jesi ti ovo zabunom napisal im ili :scratch
Sutra zovem da pitam kad ide vlak bez povratka (u tvojem pravcu), a onaj skakutavac nek si zeme godišnji :finga:
Moja makina se bu još nekak dokoturala do tebe, a za doma bumo vidli, a ako buš nas prikupljal po ljepoj našoj nebumo do jeseni gotovi :lol:si videl kak to puca kad je u pravim rukama??:lol::lol:
ne, nije zabunom napisano, ipak će biti "MI", bar se nadam....
nije prijevoz problem, dođem ja po tebe( i po drugoga), samo da to proradi....
Moja makina se bu još nekak dokoturala do tebe, a za doma bumo vidli, a ako buš nas prikupljal po ljepoj našoj nebumo do jeseni gotovi :lol:
hehe mislim da si 542 preraso trebas kupit nesta vece i jace da ne puca tak lako...
Hvala Nevene na trudu, ali ne paše...
i ne moraš tražiti, sve sam našao...
eee, pajdo, zajebi...
ima tu još dosta stvari za polomit...
rađe još njega 5 puta slažem neg da imam ursusa....
Rukavice pripremiš ti (to ti nije problem), gedore, pajsere i ostalu dodatnu opremu ostali (ako bu ih dost dizalice nebu trebalo), a ja si bum zel samo fotič i samo bum blicalajde,ajde.... za sve forumaše, za vikend okupljanje kod mene, ko dolazi, nek si ponese rukavice i set gedora, ostalo je moja briga...
za detalje se nemojte javljati...rayer:rayer:
Radi ovih riječi možda zemem i alat (bar ovaj osnovni) pa možda i posudim nekaj ako sfali.eee, pajdo, zajebi...
ima tu još dosta stvari za polomit...
rađe još njega 5 puta slažem neg da imam ursusa....
Eto, ja te danas badava vozim tam, a natrag ionak nejdeš :rolfer:Rukavice pripremiš ti (to ti nije problem), gedore, pajsere i ostalu dodatnu opremu ostali (ako bu ih dost dizalice nebu trebalo), a ja si bum zel samo fotič i samo bum blical
Možda se tu i tam kraj roštilja prigrijem da nebi led pljuval :lol:
Radi ovih riječi možda zemem i alat (bar ovaj osnovni) pa možda i posudim nekaj ako sfali.
Rukavice pripremiš ti (to ti nije problem), gedore, pajsere i ostalu dodatnu opremu ostali (ako bu ih dost dizalice nebu trebalo), a ja si bum zel samo fotič i samo bum blical
Možda se tu i tam kraj roštilja prigrijem da nebi led pljuval :lol:
Radi ovih riječi možda zemem i alat (bar ovaj osnovni) pa možda i posudim nekaj ako sfali.
http://img6.imageshack.us/img6/4557/28747039.jpg
Danas ionak idem tim putem. Da dojdem s ili bez Muhaničara? :finga:nemam riječi, prekrasna kutijica...:shock::shock:
uzmi ti alat, trebat će sigurno....
@ZJ... sam dojdi, pa buš malo pridržal ovo, dodal ono, otpustil ono... ma na brzinu, niš strašno...
Moraš se z njim dogovoritipa naravno..... s....... kak to moreš uopće i pitati....
Eh,da sam bar bliže i da imam koju sekundu vremena,došel bi i ja,takve stvari se ne propuštaju.Svako ko ima vremena bi moral dojti!!!