• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki,kako ide popravak rakete?jel ima ikaj boljih rezultata u vezi hidraulika?

ništa još, nije se ni počelo...
imam još gnjoja za izvest, kad mi ode turnus pilića, pa onda se kreće...
tam negdje za 10,15 dana...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
kolinje gotovo...
Muhaničar, možeš doći na čvarke, a i spekli bumo koju kobasu... ;)
traktor.... hmmmm.... neznam.... kaj da radim....
onaj ursus... išao na uređenje, sredila se hidraulika, izmjenjana sva ulja i ostale pizdarijice.... cijenu još neznam, ali saznat ću je uskoro....;)
i kaj sad?;)
slagati 542 ili uzeti ursusa 360 po nižoj cijen pa 542 slagati kad ovaj počne zarađivatii? :scratch:scratch:scratch

ja mislim da ću uzeti ursusa, ako cijena bude prihvatljiva, ako ne, ovaj se slaže da bude ko ispod čekića... ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
kolinje gotovo...
Muhaničar, možeš doći na čvarke, a i spekli bumo koju kobasu... ;)
traktor.... hmmmm.... neznam.... kaj da radim....
onaj ursus... išao na uređenje, sredila se hidraulika, izmjenjana sva ulja i ostale pizdarijice.... cijenu još neznam, ali saznat ću je uskoro....;)
i kaj sad?;)
slagati 542 ili uzeti ursusa 360 po nižoj cijen pa 542 slagati kad ovaj počne zarađivatii? :scratch:scratch:scratch

ja mislim da ću uzeti ursusa, ako cijena bude prihvatljiva, ako ne, ovaj se slaže da bude ko ispod čekića... ;)
Sutra bum znal dali ima robe, pa se ide ili ne.
Ako dojdem skočimo da vidimo Ursusa ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Sutra bum znal dali ima robe, pa se ide ili ne.
Ako dojdem skočimo da vidimo Ursusa ;)

ok...
samo mi javi onda, da znam uzet ključ, ipak je usro od zlata pa se drži pod ključem... ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
kupljen poklopac, naravno , u bih...
orginalni imt, cijena 500KM=2000kn, nemoram mrdati iz kuće, čovjek će mi ga poslati preko nekoga kolege, šofera autobusa, dovest će mi ga autoputom do naplatnih kućica, meni na 3km od kuće, doći će za koji dan..

možda će se nekome činiti puno, ali već mi je pun ku.rac zvati brojeve i cjenkati se s "ljudima", a traže od 200€ naviše, a još dok odem po njega, jer je sve pretežno slavonija i gore iza zagreba, ispadne mi još najmanje 50€ za put, tako da sam se odlučio za ovo...

čovjek se bavi prodajom dijelova za imt,koliko sam skužio ima trgovinu rez.dijelova, iz prijedora je, šalje stvari tako preko toga kolege, nema carine, nema putnih troškova, a jedino nema povrata PDV-a (17%)..
ako nekoga zanima, nek se javi i dat ću mu broj telefona...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
ništa od usre..
bar dok stari gazda ne napusti ovaj svijet...;)
Tak mi te žal da ti to nemrem reči
iconsadi.gif

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
hahahahhaha
isus, bog, sveti ovaj onaj.......:vragek::madmana::madmana::axe::axe::axe:

Ulje ti je u malo boljem stanju :scratch

jesi ti ćorav ili kaj???
mislim da je ulje trenutno najmanji problem....
ak ti nije jasno, gledaj slike bar 5 minuta....:rolfer::rolfer::rolfer:

N

Neven 533

Guest
jesi ti ćorav ili kaj???
mislim da je ulje trenutno najmanji problem....
ak ti nije jasno, gledaj slike bar 5 minuta....:rolfer::rolfer::rolfer:

A znam vidim poklopac al ulje mi upa u oči heehe :gitarist:
A kako je uspio puknuti???
Ovdje je jedan lik na 560 iščupao komplet poteznicu s vinčom sve luđak...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
A znam vidim poklopac al ulje mi upa u oči heehe :gitarist:
A kako je uspio puknuti???
Ovdje je jedan lik na 560 iščupao komplet poteznicu s vinčom sve luđak...

nije to poklopac, kučište diferencijala... poklopac je još gori... našao sam kučiste za 300€, sutra idem po njega...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
šta si ti s ovim radil :eek: uh odma mjenjam 542 5brzina za rusa s 2 brzine :finga:

ne brini, to samo rijetki mogu...:supz::supz:
šta sam radio? pizdarije....:mrgreen:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
danas sam jebeno popizdio, tak da sam krenuo ga pomalo pripremati za rastavljanje...
skinuta kabina...

Uploaded with ImageShack.us

ispušteno ulje, priprema alata za sutra, i malo očistio garažu, tek toliko da može prenoćiti...

Uploaded with ImageShack.us
sutra krećem sa rastavljanjem, ali prvo ujutro na sajam, pogledati cijene stoke, pa onda posel...
nadam se da će biti toplo, da ga mogu izvesti van, dok sve sitnice ne poskida...
po kučište idem u nedjelju, pa tako da neki računaju kad da uzmu slobodno i navrate do popovače....
nadam se idući vikend...:prayer::prayer::partyman::lol:

Najnoviji postovi

Na vrh