• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki, kakva te tisuča spopala :scratch
Gde bi se radilo? Kod tebe ili bi ja išel na teren? Jel bi ti kaj rastavil po prvom planu ili ne? A kaj bumo s Puknutim, pa i on je bil u nekakvom planu?
jbga, neznam kakve su majstorske cijene,mislim na mehaničarske usluge...
evo ovako, mislim da ću uspijeti skupiti lovu da sada sredim sve, bez motora, on je za nagodinu...
e sad, ja sam mislio ovako..
znači, ako bi se dogovorili da mi ti to radiš, ja bih onda pripremio traktor, tako reč...
rastavio bih ga, znači na tri dijela, rastavio kučište diferencijala skroz, i onda bi ti nastupao na sastavljanju, što bi trebalo biti neka dva dana, jel tako?
sad ti meni reci koliko bi ti tražio za ta dva dana(najviše tri po mom mišljenju), jel ćeš putovati kući ili ostati spavati(bilo bi bolje da ostaneš, više vremena bi se moglo raditi, ovako se gubi vrijeme na putovanje)?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
evo ovako, mislim da ću uspijeti skupiti lovu da sada sredim sve, bez motora, on je za nagodinu...
znači, ako bi se dogovorili da mi ti to radiš, ja bih onda pripremio traktor, tako reč...
rastavio bih ga, znači na tri dijela, rastavio kučište diferencijala skroz, i onda bi ti nastupao na sastavljanju, što bi trebalo biti neka dva dana, jel tako?
sad ti meni reci koliko bi ti tražio za ta dva dana(najviše tri po mom mišljenju), jel ćeš putovati kući ili ostati spavati(bilo bi bolje da ostaneš, više vremena bi se moglo raditi, ovako se gubi vrijeme na putovanje)?
tako je bome , idi ti punuti svojoj kući :rolfer::partyman:
Mogu se ja i sam napit , nije meni problem ako imam za rundu

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881

ma ajde, bit će i za tebe posla, samo dođi...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Mrki nemoj misliti da se izvlačim, ali ja te opet nagovaram i velim ti da to nije neki veliki problem za složiti. A i ne vjerujem da baš nijednog majstora nema u tvojem kraju :scratch
Problem ti po mojemu može predstavljati jedino volan za prepiksirati i hidraulik za složiti.
Ti se lijepo prepiksiraj prednji kraj, nabavi dijelove koje misliš da trebaju i kreni u rastavljanje i redom sastavljanje. Kad negdje zapneš, ja ti pošaljem broj telefona i probamo to putem telefona riješiti, a ako nejde idemo na forum i riješavamo putem slika. Kad dođeš do hidraulika i volana (gde ja smatram da bi mogel imati malo frke), ako nebu nikak išlo onda se dogovorimo, pa se jedan dan zaletim do tebe i riješimo to gdje je zapelo.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki nemoj misliti da se izvlačim, ali ja te opet nagovaram i velim ti da to nije neki veliki problem za složiti. A i ne vjerujem da baš nijednog majstora nema u tvojem kraju :scratch
Problem ti po mojemu može predstavljati jedino volan za prepiksirati i hidraulik za složiti.
Ti se lijepo prepiksiraj prednji kraj, nabavi dijelove koje misliš da trebaju i kreni u rastavljanje i redom sastavljanje. Kad negdje zapneš, ja ti pošaljem broj telefona i probamo to putem telefona riješiti, a ako nejde idemo na forum i riješavamo putem slika. Kad dođeš do hidraulika i volana (gde ja smatram da bi mogel imati malo frke), ako nebu nikak išlo onda se dogovorimo, pa se jedan dan zaletim do tebe i riješimo to gdje je zapelo.

eto može i tako, još bolje...
za neke stvari već znam da će me jebat, ali neću sad o tome da ne zaboravim...
imam izvući par prikolica gnjoja tamo oko 1.12., pa onda ću ga oprati, skinuti kabinu i krenuti u rastavljanje...
ovaj mi se još ne javlja za poklopac i kučište, a nisam nigdje drugdje ni našao da netko ima...

valjda će se naći...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Kaj onda idemo skupa da mu to nahičemo nutra jedan dan?
Bumo glavni likovi na forumu i sve bu nam onda dozvoljeno :rolfer:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Kaj onda idemo skupa da mu to nahičemo nutra jedan dan?
Bumo glavni likovi na forumu i sve bu nam onda dozvoljeno :rolfer:

:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:
eto, ako ništa, bar bih volio da dođete onda kad se složi sve na jednu roštiljadu, da se i osobno upoznamo, samo zbog ovoga smisla za humor...:D:D

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
eto može i tako, još bolje...
za neke stvari već znam da će me jebat, ali neću sad o tome da ne zaboravim...
imam izvući par prikolica gnjoja tamo oko 1.12., pa onda ću ga oprati, skinuti kabinu i krenuti u rastavljanje...
ovaj mi se još ne javlja za poklopac i kučište, a nisam nigdje drugdje ni našao da netko ima...

valjda će se naći...
Mislim da ti bu to najpametnije i najjeftinije.
Samo pazi prije rastavljanja pitaj tu na forumu ili na telefon jer neke stvari treba pobilježiti da bi ti bilo poslije jednostavnije sastaviti i da nebi svi skupa morali gubiti vrijeme na nepotrebne stvari.
Broj telefona ti ide na pp.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja bi pošo , išo , došo samo da se planira bar koji tjedan unaprijed..
Još bi i rado zamastio ruke , ne smetaju mi baš kod svakog posla .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Je pa tak sam i ja mislil.
Plan unapred i ode se za jedan vikend (subota ili nedjelja) kak bu tebi pasalo, a Mrki se bu sigurno nama prilagodil.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881

ma znam ja puki da si ti vrijedan, ali volim i ja mastiti ruke, iako radim u belom odelcu...

bit će prilika da se mastiš, ali ne sa tovatnom mašću...:rolfer::rolfer:;)
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Ba4cxuQ8FyI&feature=related[/YT]

budo

Novi član
Tu od
18 Stu 2010
Poruka
23
kupujem poklopac hidraulike za navedeni traktor, ali paše navedeni dio od serije 539 do 560...
ako netko zna gdje ima taj dio, ili ga prodaje, neka se javi...

evo vam broj od trgovine traktorskim djelovima dje bi to trebalo biti 053 224 552
pozivni ako zovete van bosne 00387

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
evo vam broj od trgovine traktorskim djelovima dje bi to trebalo biti 053 224 552
pozivni ako zovete van bosne 00387

hvala!
bum nazvao u ponedjeljak, da vidim cijene novih dijelova..
ako je jeftinije, idem po njih,carina nije problem... ;)

budo

Novi član
Tu od
18 Stu 2010
Poruka
23
hvala!
bum nazvao u ponedjeljak, da vidim cijene novih dijelova..
ako je jeftinije, idem po njih,carina nije problem... ;)

ja mislim da bi trebali imati i ovaj mehanicar je poslao link da to je to total treid ako nema mogu ti provjeriti ovdje u bosni polovni se moze naci a od broda do ducana sa djelovima je neki 80 km

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
ja mislim da bi trebali imati i ovaj mehanicar je poslao link da to je to total treid ako nema mogu ti provjeriti ovdje u bosni polovni se moze naci a od broda do ducana sa djelovima je neki 80 km

ajde ako ti nije teško, vidi koliko bi bili polovni poklopac hidraulike i kučište za 542...

budo

Novi član
Tu od
18 Stu 2010
Poruka
23
ajde ako ti nije teško, vidi koliko bi bili polovni poklopac hidraulike i kučište za 542...

jel kuciste volana cega ako je volana i ako je isto ko u 539 ja mislim da novi zupcanik mali i puz sa vretenom oko 150 km a poklopac hidraulike cu sutra znat stim da ja mislim da nije isti ko u 539 taj poklopac

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
jel kuciste volana cega ako je volana i ako je isto ko u 539 ja mislim da novi zupcanik mali i puz sa vretenom oko 150 km a poklopac hidraulike cu sutra znat stim da ja mislim da nije isti ko u 539 taj poklopac
Pošto Mrkoga nema tu, a ja sam upučen u problematiku ;)
On ti treba zadnje kučište tj. kučište diferencijala ili kučište u kojem se nalazi pumpa hidraulika.
Poklopac hidraulika je isti ko na 539.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Pošto Mrkoga nema tu, a ja sam upučen u problematiku ;)
On ti treba zadnje kučište tj. kučište diferencijala ili kučište u kojem se nalazi pumpa hidraulika.
Poklopac hidraulika je isti ko na 539.

ko kaže da me nema?!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
potpisujem sve, samo šta nije jači moj poklopac hidraulike u odnosu na 539?!:scratch:scratch
meni se čini da je moj deblji i drugačiji, jer rekao mi je ovaj jedan iz oglasa kad sam zvao da ima kučište i poklopac od 539, ali da nije isto, da je moj deblji i nebi išlo...

ustvari, išlo bi, ali onda bi morao metnuti one slabije ruke hidraulike kaj idu od poklopca, mislim na one od poklopca prve, ak me razmeš...:scratch

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ja mislim da je to isto, a da ti iskreno velim nikad nisam provjeraval :madmana:
Predpostavljam da misliš na ovo?

55329981.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh