Pa sa tim sam htel reči da kad rastaviš vidiš da su ventili potonuli u glavu pa trebaju pojačani (ako ne i koji sic), a onda trebaju i vodilice, a to je več generalno uređivanje glave. Pa onda shvatiš da klipovi nevaljaju jer karika ima u njima preveliki luft ili ima malo previše ajnzeca, pa bu prva karika udarala u njega i pukla od toga itd. Ako su cilindri i dobri, a klipovi nevaljaju onda nove treba skračivati, a i razlika između klipova sa karikama ili cijelih sklopova je neznatna. Ako je radilica malo oštečena i staviš nove ležajeve onda kad dobije malo kompresije obično ju razbije i onda to sve skupa obično nije dugoga vijeka, a i kad malo bolje pogledaš nakraju te razlika izađe kakvih 2 000 kn, a radiš traktor za sebe i posel ti je isti bila polugeneralka ili prava generalka.eto vidiš, neznam ni kaj si s tim htio reć...:scratch:scratch
ma, ostavit ću ja sve za nagodinu, a sad složit zadnji kraj...
sve ostalo radi na njemu sem hidraulike, koja je u defektu, pa ću sada to složit, da mogu nešto i radit, a možda i zaradit s njim do nagodinu...
ova godina me je jako opalila po džepu, tak da ništa od većih radova...
bit će za složit hidrauliku, a ostalo će čekat bolja vremena...
To je moje mišljenje mada se neko nemora složiti sa njim.
Samo da nebi sve rastepel i onda nemaš da završiš jer gov*o ne smrdi dok ne dirneš u njega.
Ti najbolje znaš kak je tvoj deka sa kojom se pokrivaš dugačka pa ......