U svakoj malo bolje opremljenoj trgovini traktorskih dijelova.a gdje to ima za kupiti?
To ne vrijedi ništa ako svaki put kad ugasiš traktor rukom ne okreneš .a gdje to ima za kupiti?
To ne vrijedi ništa ako svaki put kad ugasiš traktor rukom ne okreneš .
i budeš , da... 4-5 dana i onda više nikada :mrgreen:
Ako zbilja želiš tu stvar na stroju onda treba ugraditi el. relej .
U tom slučaju imaš samo pod naponom jednu žicu koja ide od tog releja do tastera u kabini
Istina...To ne vrijedi ništa ako svaki put kad ugasiš traktor rukom ne okreneš .
i budeš , da... 4-5 dana i onda više nikada :mrgreen:
Ako zbilja želiš tu stvar na stroju onda treba ugraditi el. relej .
U tom slučaju imaš samo pod naponom jednu žicu koja ide od tog releja do tastera u kabini
E, hebi ga, sad ga budem moral ugraditi.Ima kod Sokola
Ima. Ak ugradiš na minus, nemreš napajati radio tak da se ne obrišu stanice.Pa valjda na minus kad se otraga vide matice (nemaju zaštitu).
A kakve to ima veze?
Takvih više nema skoro niti na Hreliću:mrgreen:Tko na traktoru ima radio s memorijom , tam se metne dobri stari na špagu.
A to.Ima. Ak ugradiš na minus, nemreš napajati radio tak da se ne obrišu stanice.
Ak ugradiš na +, onda povlačiš jednu žicu paralelno, s malim osiguračem na početku, samo do radija (ulaz za držanje memorije).
Moraš znati da se zadnji dio sastoji od puno dijelova i pitanje je u kakvom stanju je diferencijal, pumpa, a i samo kučište. To nikad neznaš dok ne izvadiš poklopce.našel čoveka za dijelove..
oće 150€ za pokopac i 250€ za kučište...
kaže da ima 540, sa motorom u kur.. i da bi , ako ja hoću, da zamjenimo zadnji kraj, znači dovezem traktor k njemu i zamijenimo zadnje krajeve, ja njemu moj, on meni njegov..
za cijenu se nismo dogovorili, nisam ga ni pitao koliko bi htio da je tak..
kaj mislite, koliko bi mu još dao?
kaže da je zadnji kraj 100% ispravan..
inače, od njega je moj šogor lani kupio motor za zetora, i eno ga radi ko nov..
čovjek je stariji, ozbiljniji, i prek telefona zvuči čist normalno, pričali smo 10-ak minuta o svačemu i izgleda normalniji od mene..
Moraš znati da se zadnji dio sastoji od puno dijelova i pitanje je u kakvom stanju je diferencijal, pumpa, a i samo kučište. To nikad neznaš dok ne izvadiš poklopce.
Samo neznam kaj bu on sa tim (prednji kraj u k.... a sad bu i zadnji)
Možda taj zadnji kraj izgleda ovak :scratch
]
Znači ti njemu 400 eura i on ti to prešarafi ili još plus ruke?