Mrki88
Član
- Tu od
- 17 Tra 2009
- Poruka
- 881
Valjda krom :scratch ide i sa njima.
Još ako su po nabavnoj cijeni .
e da, krom... krivo sam napisao...
ah,čuj, 1kg= 1 hladan Pan... mislim da je pošteno...
Valjda krom :scratch ide i sa njima.
Još ako su po nabavnoj cijeni .
Daj mrki ne jedi govna , kupi poklopac hid. i to puknuto kučište ..natovari to sve skupa na kamiončić i gas kod muhanicara .
Ako imaš pare , ako nemaš jebi se s lokacima (dužno poštovanje) koji ti to malo površinski napljuju , jebi se dalje i stalno gledaj pod sjedalo .
To mora zavariti netko tko zna, tko zna ,tko zna ...a pošteno zavariti znaći sve rastaviti , pripremiti , okrenuti , izvana , iznutra ,itd.
Kad budeš završio u grabi sjeti se puknutog .
Da se je to prvi put pošteno zavarilo i podesilo ne bi bilo drugog puta .
Sad ja vas pitam, sto je jeftinije, a traktor od varenja poklopca kod iskusnog varioca (var se skoro i nije poznao nakon sto je traktor obojan) odradio 200-300 radniih sati...
Nemoj, bolje ti je :finga:...
Muhaničar, puno hvala na pomoći, legenda si!!! Nadam se da ću te jednoga dana i uživo upoznati... a mogel bi mi doći i malo pomoći, dve glave su pametnije od jedne...
'Ko zna kad otpremo ŠtoreaDa sam samo ranije znal. Onda bi ti videl
Čuj, dečko zbilja ima volju i to cijenim.Pa kaj je Mrkijeva raketa u tak finom stanju da budu trebali pojačati proizvodnju dijelova .
Sorri Mrki. Nisam mislil da ti je traktor loš, već da je zbilja prevršilo mjeru to koliko problema imaš s njim.kak samo možeš bit takav?!:scratch
E to bi bil poselDaj mrki ne jedi govna , kupi poklopac hid. i to puknuto kučište ..natovari to sve skupa na kamiončić i gas kod muhanicara .
Ako imaš pare , ako nemaš jebi se s lokacima (dužno poštovanje) koji ti to malo površinski napljuju , jebi se dalje i stalno gledaj pod sjedalo .
To mora zavariti netko tko zna, tko zna ,tko zna ...a pošteno zavariti znaći sve rastaviti , pripremiti , okrenuti , izvana , iznutra ,itd.
Kad budeš završio u grabi sjeti se puknutog .
Da se je to prvi put pošteno zavarilo i podesilo ne bi bilo drugog puta .
Ne, nisam riješil...
nije me bilo na forumu jer mi je vrisnuo komp, a danas kad sam orao, pa sam propao na jednom mjestu gdje je močvarno područje, i išao podignuti plug malo više sa plivajućom hidraulikom i samo je pukel, prek na prek...
plug čeka na njivi, a ja sam već raskopal traktor i sad samo čekam ko će dat za manje pare...
Sorri Mrki. Nisam mislil da ti je traktor loš, već da je zbilja prevršilo mjeru to koliko problema imaš s njim.
Ako ti smeta, obriši moj post i svoj komentar (iako nije bilo loše namjere, samo sam se malo grubo izrazil).
A kakvih problema?Sorri Mrki. Nisam mislil da ti je traktor loš, već da je zbilja prevršilo mjeru to koliko problema imaš s njim.
Ako ti smeta, obriši moj post i svoj komentar (iako nije bilo loše namjere, samo sam se malo grubo izrazil).
A kakvih problema?
Kolko se meni čini u zadnje vrijeme je problem jedino hidraulik, a on nikad nije uređen kak treba pa onda.......
Nek se uči mlad je ima još vremena, a mi smo tu da mu pripomognemo
Mrki opet (ni sam neznam po koji put) ponavljam da to nema veze sa graničnikom. Stvar je u sigurnjaku garant.citiram svoj post u kojem sam napisao kako je došlo do pucanja...
jest da je poklopac bio napuknut, ali ja sam ga sada sjebal do kraja, jer sam dignuo plivajuću koliko ide, a zaboravil da je bila složena da neide do kraja, i nisam graničnik stavio i eto ga...
ono ranije kad sam morao mijenjati dvokraku polugu, isto moja krivica...
ZJ, rekao si da je traktor bil u lošim rukama, e pa nije mu ni sad ništa bolje!!:lol:
jbga, mlad sam(neiskusan), to mi je prvi traktor, i nekak mi redovito uspjeva napravit neki kvar svakih 4,5 mjeseci...
jedino kaj sam struju dobro složil, sad još čekam da se zapali i onda ga dajem ciganima...
Da ovo spriječiš, kupi rastavljač i stavi ga između akumulatora i instalacije. Košta ti cca 100kn, a budeš puno mirnije spaval....
jedino kaj sam struju dobro složil, sad još čekam da se zapali i onda ga dajem ciganima...
ok, hvala opet... jbga zaboravio da si rekao da je sigurnjak...Mrki opet (ni sam neznam po koji put) ponavljam da to nema veze sa graničnikom. Stvar je u sigurnjaku garant.
To nesmeš nikak zaboraviti jer taj sigurnjak je sranje i obično je zaštekan na svima.ok, hvala opet... jbga zaboravio da si rekao da je sigurnjak...