• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Znam ja da tebi nije problem pitijesti nego ti je problem ako ti mi dojdemo kaj buš moral kravicu sa teletom iz štale speljati za dijelove:lol::lol::lol:

hehhehe..
imam ja drugo riješenje za dijelove..
baš mi je budući punac danas rekel da mi bu dal bika ako odvedem junicu iz štale...:heart::):rolfer::vragek:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
hehhehe..
imam ja drugo riješenje za dijelove..
baš mi je budući punac danas rekel da mi bu dal bika ako odvedem junicu iz štale...:heart::):rolfer::vragek:

je tak je meni i moj punac rekel pa niš:rolfer::rolfer::rolfer:.Evo me nazad imao sam posla ovaj vikend, bilo lijepo vrijeme pa sam pospremio otavu. A čuj kak dečki vele ak nas dojde bormeš se buš napekel a i razonode ....:scratch jel bu dost.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
je tak je meni i moj punac rekel pa niš:rolfer::rolfer::rolfer:.Evo me nazad imao sam posla ovaj vikend, bilo lijepo vrijeme pa sam pospremio otavu. A čuj kak dečki vele ak nas dojde bormeš se buš napekel a i razonode ....:scratch jel bu dost.

:rolfer::rolfer::rolfer:
nebute vi imali toliko vremena za razonodu koliko posla tu ima, tak da mislim da bu dost...
a, i nije dobro da bude puno, treba se koncentrirat na posel... ;)

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
AAAAAA Mrki fala na pomoći za fotke jebiga neznam s koje strane ti više odgovaram, laptop sere kvake,ja pišem on briše ak uspijem poslat nemrem više vidit jel očlo sad sam ga pojačo i novi program sad još samo položit fotografiju... :supz: :supz::supz:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
AAAAAA Mrki fala na pomoći za fotke jebiga neznam s koje strane ti više odgovaram, laptop sere kvake,ja pišem on briše ak uspijem poslat nemrem više vidit jel očlo sad sam ga pojačo i novi program sad još samo položit fotografiju... :supz: :supz::supz:

nema na čemu, samo pitaj ak gdje zapne!!
Pozdrav!!

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
nema na čemu, samo pitaj ak gdje zapne!!
Pozdrav!!

Mrki sunce mu žabarsko nikak neće da poveča sliku:mad: :mad: jebote moram kupit i manji mob ovaj sad slika 1200x1600... kaj bu on to prilagodio.... mislim i ona fotka berača je manja..... kaj sad ?:scratch

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ePJaczxJ5p0[/YT]

evo ga, radi...:partyman::rolfer::drinkers::gitarist::cool::supz:

kaj si to vozio u prikolici i kak ste ju izvukli nakraju ???

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
kaj si to vozio u prikolici i kak ste ju izvukli nakraju ???

pileći gnoj...
izvukli smo je uz malu pomoć popularne i korisne štihače, odkopali ispred kotača prikolice jedno pola metra, i uz malo cimanja je izletila van...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
evo, da malo osvježim temu...
da se nemisli da ja samo visim na forumu...
vozilo se djubre, pileće...
glavni glumac Zetor 6911, 1996, 3100rh
sa prikolicom KOLA, jbga nema pločice, pa se nezna nosivost..

Uploaded with ImageShack.us

ovdje smo usput stali na pijaču, srećom nije nikoga bilo na terasi da nam je... majku! :D :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Mrki jel to šogorov Zekan?
Kaj je 542? Ti je mali :lol:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
A gle možda mu je mali s obzirom na njegovu visinu...... :rolfer::rolfer::rolfer:

a možda nemre upalit stroj :rolfer::rolfer::rolfer: malo ga struja jb :D
mrki ne zamjeri sad malo u tvom dvorištu zafkancije :gitarist:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
sam se vi zafrkavajte, nema problema...:rolfer:
da, to je šogorov, 6911, a drugi šogor ima 6711, i poderem ih ko peder playboy sa svojim "malim"...:rolfer::rolfer:
ma on je sad vozil sebi djubre pa je zato zekan bil u igri...
a moj "mali" je jučer oral, i to jako lijepo, samo mi je žao kaj nisam slikal, al bude opet plug za njim, čim stane kiša...;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Imt 542

kupujem poklopac hidraulike za navedeni traktor, ali paše navedeni dio od serije 539 do 560...
ako netko zna gdje ima taj dio, ili ga prodaje, neka se javi...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
kupujem poklopac hidraulike za navedeni traktor, ali paše navedeni dio od serije 539 do 560...
ako netko zna gdje ima taj dio, ili ga prodaje, neka se javi...
Mrki pa zar opet :scratch
Ili to još nisi riješil?

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki pa zar opet :scratch
Ili to još nisi riješil?

Ne, nisam riješil...
nije me bilo na forumu jer mi je vrisnuo komp, a danas kad sam orao, pa sam propao na jednom mjestu gdje je močvarno područje, i išao podignuti plug malo više sa plivajućom hidraulikom i samo je pukel, prek na prek...
plug čeka na njivi, a ja sam već raskopal traktor i sad samo čekam ko će dat za manje pare...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ne, nisam riješil...
nije me bilo na forumu jer mi je vrisnuo komp, a danas kad sam orao, pa sam propao na jednom mjestu gdje je močvarno područje, i išao podignuti plug malo više sa plivajućom hidraulikom i samo je pukel, prek na prek...
plug čeka na njivi, a ja sam već raskopal traktor i sad samo čekam ko će dat za manje pare...
Kolko te traže tam pri tebi?

Obavezno promjeni sigurnjak. je*eš 100 kn ;).

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki može li da se zavari za prvu pomoć.

nemože, puko je skroz...
možda bi i moglo, ali to opet nije to, s vremenom bi opet puknuo...
bolje drugi metnut da sam miran...

Kosjerac

Član
Tu od
1 Lis 2010
Poruka
167
Znam da je nov najbolji, ali ako ti je potreban traktor a nemožeš da nađeš poklopac onda zavari završi posao pa kasnije trazi i polako sređuj.

Najnoviji postovi

Na vrh