• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
evo slike makine... :lol: :lol:
dc483423.jpg
06b878c8.jpg
567d49c7.jpg

d023956b.jpg

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
hehe, kad ti nisi skužio, onda stvarno sam dobar posao napravio... :lol: :mrgreen:
ovaj plug je stariji od mene, prije dva mjeseca sam ga kupio skupa sa tanjuračom i stavio slike tu, u mojoj temi, i ti si Bobo i komentirao i govorio mi kako da namjestim polugu, malo lijevo,desno i tako....

sad sam ga odlučio malo osvježit, izgleda da je uspjelo bolje nego sam mislio... :lol: :lol:

B

Bobo

Guest
Ajooj, majstore, ne smecam se ja tko ima kakve prikljucke i tko je kad sto kupio. Tko bi to sve popamtio ;)

Uglavnom, lijepo sredjeno.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Bobo kaže:
Ajooj, majstore, ne smecam se ja tko ima kakve prikljucke i tko je kad sto kupio. Tko bi to sve popamtio ;)

Uglavnom, lijepo sredjeno.

hvala..

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
išao danas u trgovinu- "Autopoljostroj"- kupio novu "dvokraku" polugu...100kn...
nadam se da je u njoj problem bio...
pošto radim ovaj tjedan svaki dan, javim se drugi tjedan kako je prošlo sastavljanje...
nadam se da će valjat...

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
malo sad citam ovo namjestanje pluga sorry marko sta se ubacujem ali imam pitanje ja namjestim plug sve kak je tu opisano ali mi traktor nece ic ravno nego vuce mi ga u desno odnosno vuce ga u brazdu kak da to nastimam....

di si ti u popovaci marko na glavnoj cesti ili ??

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
kakav plug imaš? imt-ov?
to ti se štela na onoj ručki s kojom se zakreće plug... probaj ga tu pomaknut z koji zarez sim-tam pa buš videl....

da, ja sam na glavnoj cesti, prva kuća poslje table popovača na desnu stranu kad ideš iz kutine...
navrati... :drinkers:

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
to je tamo negdje poslije one ceze sta stoji sa desne strane i prije dvora matanovih,, imam fop-becaj 610-07 ili ti 756 visoki 12" plug,sta se tice motorki ja ti imam o56 i ms 380 ova je stara 2 godine a 056 pitaj boga ta je iz zapadne njemacke jos, stara je jaca nova je startnija sad koliko tebi treba motorka mislim da ti ona 290 cist dost.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
bornakutina kaže:
to je tamo negdje poslije one ceze sta stoji sa desne strane i prije dvora matanovih,, imam fop-becaj 610-07 ili ti 756 visoki 12" plug,sta se tice motorki ja ti imam o56 i ms 380 ova je stara 2 godine a 056 pitaj boga ta je iz zapadne njemacke jos, stara je jaca nova je startnija sad koliko tebi treba motorka mislim da ti ona 290 cist dost.

da, odmah kad prođeš zavoj poslje ćeze, prva kuća na desno, bijela, ispred nje je breza ošišana u krug....
ma jebemti motorku, nikak je kupit... stalno nešta iskrsne šta se mora prije riješit...
al bude valjda uskoro i ona došla na red..

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
a onda znam di zivis imam ja jednog tamo kolegu ak ga poznajes dragu nekad se bavio sa izvozom drva zivi poslije birtije ima LKT 81 turbo ursusa i rakovicu !

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
bornakutina kaže:
a onda znam di zivis imam ja jednog tamo kolegu ak ga poznajes dragu nekad se bavio sa izvozom drva zivi poslije birtije ima LKT 81 turbo ursusa i rakovicu !

da, dragić.. prije su oni meni radili sijeno dok sam imao krave, ali sad ništa ne rade, od kad mu je brat Željko umro, sve trune i stoji.....
samo, on rakovicu nije imao, MF (stoji raskopan u dvorištu), malog ferka, ursusa 360 ,imt 558 i lkt-a..
ništa s njima ne radi, samo mu služe da ga dopeljaju do birtije...
ti delaš s njim u petrokemiji?

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
ne moj stari je sa njim dugo godina prijatelj a i znaju se preko petrokemije ,MF su prodali a ono ti nije 558 nego je samo tako ofarban to ti je rakovica oni su to kupili od bolnice nekad da sta se tice mehanizacije sve stoji ...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
danas raspakirao hidrauliku, stavio novu dvokraku polugu, ona je bila dobrano smotana.
bio mi prijatelj navratio, inače radi u jednoj državnoj firmi na održavanju strojeva, pa gleda onu pukotinu na poklopcu i veli da bi se dalo probati to zavariti...
idući tjedan će donest potreban alat iz firme pa će probati zavariti...
ja sam magnetom malo počistio dno hidraulike, bilo je mnogo trunja i komadića, ostalo sve izgleda u redu, nadam se da će valjati kad se složi...

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Konačno hidraulika složena!!! :gitarist: :supris: :partyman: :supz: :drinkers: :weedman:
jučer navečer povareno, sa onim zelenim elektrodama(nemrem se sjetit), var dobar, nigdje pukotina...
danas sklopljeno, prvi put nisu vilice dobro sjele, ali drugi put sve 5 i radi ko luda....
probano u oranju, sve radi super!!!
slika nemam, ruke su stalno bile nauljene pa se nije moglo slikati...

P.S. više nikad je neću dirat sam!! :mrgreen:

sokol2503

Član
Tu od
21 Srp 2010
Poruka
90
pozdrav, mi smo skoro pa susjedi, udaljeni tek 20-ak km, hehe.

ja sam našao tonu odgovora na moja pitanja ovdje, nadam se da ćeš i ti, ako već nisi.

uživaj :D

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Pozdrav...
da, skoro pa susjedi... :D
a ja sam već duže tu na forumu, više od godine, pa sam svašta naučio, i polako pomažem nekima oko stvari koje sam naučio ovdje...
znanje treba prenositi s koljena na koljeno... :D
Pozdrav!

Najnoviji postovi

Na vrh