As ti ima dva metra u tebi a?
Jesi napravio instalaciju , imaš dinamo ili alternator?
nisam još, ne stignem, a to može čekati do zime...
imam alternator...
zašto?
pitam ja sam po struci autoelektričar,razlika je između alternatora i dinama što instalacija alternatora manje košta naravno kada ide sve novo, neznam koliko si pedantan ali mnogima sam radio instalaciju s kabelom, tim sistemom instalacija košta 50 % manje od nove kupljene u dućanu .
ne razumijem kaj hoćeš reć??:scratch:scratch
pa normalno da ću kupovat kabel i bravice i lampe i sve ostalo posebno....
kak misliš nova kupljena u dućanu??:scratch
odkud di ti? ako nisi daleko, navrati jedan dan da mi to posložiš..
pa želim pomoć nemoj se odmah uvrijediti, a u dućan kad dođeš i kažeš instalaciju za 542 daju ti žice u bužiru a ovak s kabelom trebaš znat koliko metara kojeg kabla treba , dvožilni, trožilni i peterožinli i koja kvadratur žice u kablu .Inače sam iz Vrbovca a mogao bi se zaletit na roštilj hvala na pozivu, kak ti kažeš preko zime sad je frka s poslom, sjetva ljulja, lucerne za čas i kukuruz pa onda ječam itd čujemo se .
---------------------------
Neću zaboravit.
ma šta bi se uvrijedio...
ma daj? nisam ni znao da se more kupit instalacija za traktor...
u mojem kraju svi imaju od kabela i domaću izradu, oni koji su morali mijenjati instalaciju,naravno...
Uz pomoć kolege zbalije, znam kojega kabla i koliko mi treba i za šta, a planiram to sam slagati uz njegovu pomoć preko neta...
a čuj, ak si voljan zaletit se na roštilj i pijaču, prepustit ću ti zadovoljstvo da slažeš struju na mojoj mrcini (mislim na traktor:rolfer
nema frke naravno u zimi javiš kad pribaviš dijelove, a i ti češ radit da naučiš štogod
Mrki kad več radiš onda napravi kak bog zapoveda.
Doduše nije 542 ali je u biti slično, samo mislim da jedan roštilj nebu dost