• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Mrki88 bude te Bobo tužio za autorska prava :lol: :lol: :lol:

mrkiprava.png

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
zbalija kaže:
Mrki88 bude te Bobo tužio za autorska prava :lol: :lol: :lol:

mrkiprava.png
je bome i mene buni , evo jedne iz vlastita uzgoja pa ako se kome sviđa ne si je uzme ua avater , ako nije dobroh dimenzija mogu je malo prekrojiti .
Uglavnom nitko vas neće za autorska prava za nju :mrgreen:
imtseraspada_3f031.gif

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
šta oće on?
nisam znao da je on izmislio taj znak?! :scratch :scratch
ako je tako i nije mogao mene zamoliti da promjenim avatar, slobodno nek me isključi!

edit

al se ovi moderatori vole zajebavat... ;) :lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
dsc00053p.jpg

ja sam skužio za slike, btw, fakat glupo.. :(
ak nekom treba pomoć, nek javi...

Uploaded with ImageShack.us ePJaczxJ5p0

Posljednje uređivanje:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ePJaczxJ5p0[/YT]

evo ga, radi...:partyman::rolfer::drinkers::gitarist::cool::supz:

Posljednje uređivanje:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
nisam još, ne stignem, a to može čekati do zime...
imam alternator...
zašto?

pitam ja sam po struci autoelektričar,razlika je između alternatora i dinama što instalacija alternatora manje košta naravno kada ide sve novo, neznam koliko si pedantan ali mnogima sam radio instalaciju s kabelom, tim sistemom instalacija košta 50 % manje od nove kupljene u dućanu .

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
pitam ja sam po struci autoelektričar,razlika je između alternatora i dinama što instalacija alternatora manje košta naravno kada ide sve novo, neznam koliko si pedantan ali mnogima sam radio instalaciju s kabelom, tim sistemom instalacija košta 50 % manje od nove kupljene u dućanu .

ne razumijem kaj hoćeš reć??:scratch:scratch
pa normalno da ću kupovat kabel i bravice i lampe i sve ostalo posebno....
kak misliš nova kupljena u dućanu??:scratch

odkud di ti? ako nisi daleko, navrati jedan dan da mi to posložiš..:D:D

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
ne razumijem kaj hoćeš reć??:scratch:scratch
pa normalno da ću kupovat kabel i bravice i lampe i sve ostalo posebno....
kak misliš nova kupljena u dućanu??:scratch

odkud di ti? ako nisi daleko, navrati jedan dan da mi to posložiš..:D:D

pa želim pomoć nemoj se odmah uvrijediti, a u dućan kad dođeš i kažeš instalaciju za 542 daju ti žice u bužiru a ovak s kabelom trebaš znat koliko metara kojeg kabla treba , dvožilni, trožilni i peterožinli i koja kvadratur žice u kablu .Inače sam iz Vrbovca a mogao bi se zaletit na roštilj :) hvala na pozivu, kak ti kažeš preko zime sad je frka s poslom, sjetva ljulja, lucerne za čas i kukuruz pa onda ječam itd čujemo se .

---------------------------
Neću zaboravit.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
pa želim pomoć nemoj se odmah uvrijediti, a u dućan kad dođeš i kažeš instalaciju za 542 daju ti žice u bužiru a ovak s kabelom trebaš znat koliko metara kojeg kabla treba , dvožilni, trožilni i peterožinli i koja kvadratur žice u kablu .Inače sam iz Vrbovca a mogao bi se zaletit na roštilj :) hvala na pozivu, kak ti kažeš preko zime sad je frka s poslom, sjetva ljulja, lucerne za čas i kukuruz pa onda ječam itd čujemo se .

---------------------------
Neću zaboravit.

ma šta bi se uvrijedio...

ma daj? nisam ni znao da se more kupit instalacija za traktor...
u mojem kraju svi imaju od kabela i domaću izradu, oni koji su morali mijenjati instalaciju,naravno...
Uz pomoć kolege zbalije, znam kojega kabla i koliko mi treba i za šta, a planiram to sam slagati uz njegovu pomoć preko neta...:D
a čuj, ak si voljan zaletit se na roštilj i pijaču, prepustit ću ti zadovoljstvo da slažeš struju na mojoj mrcini (mislim na traktor:rolfer:)

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
ma šta bi se uvrijedio...

ma daj? nisam ni znao da se more kupit instalacija za traktor...
u mojem kraju svi imaju od kabela i domaću izradu, oni koji su morali mijenjati instalaciju,naravno...
Uz pomoć kolege zbalije, znam kojega kabla i koliko mi treba i za šta, a planiram to sam slagati uz njegovu pomoć preko neta...:D
a čuj, ak si voljan zaletit se na roštilj i pijaču, prepustit ću ti zadovoljstvo da slažeš struju na mojoj mrcini (mislim na traktor:rolfer:)

nema frke naravno u zimi javiš kad pribaviš dijelove, a i ti češ radit da naučiš štogod

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
nema frke naravno u zimi javiš kad pribaviš dijelove, a i ti češ radit da naučiš štogod

hehhe, dogovoreno..
oću,oću, ja ču okretat meso da ne zagori i hladit pivo...:partyman::rolfer::drinkers::rolleyess::gitarist:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Mrki kad več radiš onda napravi kak bog zapoveda.
Doduše nije 542 ali je u biti slično, samo mislim da jedan roštilj nebu dost;)
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Pku20_bgrxc[/YT]

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Mrki kad več radiš onda napravi kak bog zapoveda.
Doduše nije 542 ali je u biti slično, samo mislim da jedan roštilj nebu dost;)

ma, mislim da bum ja i odojka moral peć...:D
najbolje da ti, pele i ekipa napravite izlet do mene na jedno tjedan dana pa da se zvjerka složi kak bog zapoveda!
smještaj,hrana i piće osigurani, a možda se nađe nekaj i za razonodu...;)
puknuti, možeš i ti doći...:D;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Znam ja da tebi nije problem pitijesti nego ti je problem ako ti mi dojdemo kaj buš moral kravicu sa teletom iz štale speljati za dijelove:lol::lol::lol:

Najnoviji postovi

Na vrh