Ma, ja sam mislil na ono kad si rekel da bi ovo mogla biti interesantna temaMuhaničar kaj ja ne kužim?Ak je Mrki se dogovoril sve s čovekom,za koji ***** je ovaj napravil idiota od njega i prodal kučište?Kaj se tu nema kužiti?Imam pločice za postavljati,razumeš?
Dal ti bum ja odmor :axe:još je imao getribu raskopanu, ali ko za kur.ac nije imao zupčanik 2 brzine...
danas odmor, sutra moram na posao, pa preksutra nastavak radova....
@Bobo, znam sve kaj se tiče registracije, bil sam kod dečki na tehničkom, sve su mi objasnili...
Dal ti bum ja odmor :axe:
Sutra se buš na poslu odmaral. Primi se posla ak se hočeš do prolječa voziti.
Mogel si pobrati nekaj od tih segera kaj ste slomili
Tak znači, a ja nek delam i petak i svetak :madmana:, e nebum višeNedjeljom ne radim, pa nek on stoji još godinu dana...
a još imam problema s kičmom, pa i nju malo moram odmorit, jučer sam sve sam poskidao, pa me malo ulovilo...
jbga, vidiš, nisam se sjetio za segere...
nisam ih ja slomio, bili su slomljeni!!
u utorak bi trebao biti rastavljen, pa onda pomalo čistiti, sređivati kaj treba, diferencijal i to...
da ja stavim novo kučište gore, pa vi samo ubacujete kad dođete??
Tak znači, a ja nek delam i petak i svetak :madmana:, e nebum više
Znači u utorak si doma? Možda doletim, ako stignem.
Ti sastavi sve kaj moreš i znaš, a ja planiram subotu. Misliš da bu do onda spremno?
Samo se nadam da nebum sam :scratch
Znači moram si i sendvič zeti :scratcha jbga, tko radi, ne boji se gladi...
jesam, doma sam, idem u noćnu(19h), tak da imam cijeli dan za radit...
doleti, ak možeš, odma buš nekaj i napravil...
a trebalo bi biti do subote sve spremno, bar se nadam..
trebam ga još rastaviti, izvaditi pumpu i osovine, i to bi bilo to, onda čišćenje, pa slaganje kaj treba...
pa nebuš sam, ja ću biti tu..
Znači moram si i sendvič zeti :scratch
Čujemo se Idem još neku kunu zaslužiti dok je još dana.
...
Samo da te obavjestim, Zekan je več jednu vuru nabil, a da me ti nisi zaštental imal bi i dve :rolfer:
...
Ja si bum rađe z doma zel ili bum gladan jer sam dobil provjerenu informaciju da se kod tebe na ulazu nalazi vaga koju nemreš preskočiti.a čuj, dobil buš kolko zaradiš, a sad ti si misli...
ajde,ajde, samo delaj, nedaj se smetat...
Ja si bum rađe z doma zel ili bum gladan jer sam dobil provjerenu informaciju da se kod tebe na ulazu nalazi vaga koju nemreš preskočiti.
Slčno kao kad žito dopeljaš, na odlasku se samo izmjeri razlika :rolfer:
Kaj buš mi na pleča del staro kučište na odlasku :rolfer::rolfer:opet se netko igra pokvarenog telefona...
sam ti dojdi, otići ćeš 10kg teži...
nego, jel bi ti u utorak došao s onim svojim pajdom ili baš ciljano k meni, nekaj delat?
Kaj buš mi na pleča del staro kučište na odlasku :rolfer::rolfer:
Izgleda da da, ali ti se sutra još javim, a jel bum kaj pripomogel bumo vidli kam on sve treba iči
Dečki,nije ovo chat!Imate na profilima nešto za razmjenjivanje ovakvih poruka pa molim da se toga pridržavate!
Živjeli!
Bil ovo chat ili ne (mada neznam ni kaj to je) mislim da u ovoj temi pomažemo Mrkom da spasimo kaj se spasiti da.Dečki,nije ovo chat!Imate na profilima nešto za razmjenjivanje ovakvih poruka pa molim da se toga pridržavate!
Živjeli!
Bil ovo chat ili ne (mada neznam ni kaj to je) mislim da u ovoj temi pomažemo Mrkom da spasimo kaj se spasiti da.
Ako je to greh nebumo više, do druge prilike
Kome smeta nek ne čita, a ako ima ovlasti nek briše ak mu smeta :mrgreen:
Mrki, samo da znaš sad bum ga iz inata složil, pa makar ga ZJ u onoj grdosiji dopeljal k meni ili ja 9 put išel u tvojem pravcu
Metni ti nas gdje hočeš samo da samo na toplomrayer:mir... kaj sad?
bumo se svadili? e nebumo, ali ti buš ga opet složil, iz inata ili ne!!:lol:
jednim dijelom je abrikilli i u pravu, nije u redu pisati svašta, ali i ti si u pravu, ovo je moja tema i samo se o meni tu piše i mom traktoru, tako da sam odlučio ovo sve prebaciti u svoju temu Mrki88, pa nek piše tko šta hoće...
hehhee, netko je bio rekao, naslov teme mrki542....:supz::supz:
Metni ti nas gdje hočeš samo da samo na toplomrayer:
A kaj misli koji bedak bi na tu ideju došel :lol:mir... kaj sad?
bumo se svadili? e nebumo, ali ti buš ga opet složil, iz inata ili ne!!:lol:
jednim dijelom je abrikilli i u pravu, nije u redu pisati svašta, ali i ti si u pravu, ovo je moja tema i samo se o meni tu piše i mom traktoru, tako da sam odlučio ovo sve prebaciti u svoju temu Mrki88, pa nek piše tko šta hoće...
hehhee, netko je bio rekao, naslov teme mrki542....:supz::supz:
Kakva si ti to pitanja počel postavljati :scratchoooooooooooooooooooooo, evo i njega....
pa desi ti? naporan vikend? jesi došao k sebi?:lol::weedman:
jel dolaziš k meni?