Ne , nego mislim da pušta ispod čahurice . Kompresija ulazi direkt u vodeni sistem.misliš da pišaju gumice?
Proveri termostat ili probaj bez njegama nije ni to, gledali smo i to
čak mi je palo na pamet mijenjati motor samo mi je žao ovoga jer pali na zub doslovno otkad je došao kod mene ne bitno kakav akumulator stavio
ne znam kako bi bilo staviti motor od 82ojke
Pa i nije! Treba probati i vidjeti da nije on krivac!Vađenje termostata je nešto najidiotskije što može da se uradi.
Na ursusu (znam jer to vidil onom na 4 cilindra) možda i ne zetoru pumpa jako brzo vodu vrti. Onda valjda voda nemre pokupit toplinu iz cilindara. Rješenje koje radi je uzeti termostat i potrgati ga tako da se smanji promijer rupe na pola . Potrga se onaj dio koji se pomiče na termostatu. ona pločica okrugla. onda voda teče sporije pa se ne pregrije.Neznam kak je na Rusu ali naprimjer na malom Ursusu kad zvadiš termostat a da neznaš kaj treba napraviti onda kuha opet a termostat je možda i ispravan
Na Ursusu je najbolje ovak rešiti.Na ursusu (znam jer to vidil onom na 4 cilindra) možda i ne zetoru pumpa jako brzo vodu vrti. Onda valjda voda nemre pokupit toplinu iz cilindara. Rješenje koje radi je uzeti termostat i potrgati ga tako da se smanji promijer rupe na pola . Potrga se onaj dio koji se pomiče na termostatu. ona pločica okrugla. onda voda teče sporije pa se ne pregrije.
Hvala puno24 kile . 0,25mm.