Probao sam samo u oranju nekoliko puta i mislim da nije radila kak treba.Ustvari nekad se upalila.budem ga probao zakačit za nešto kad ulovim vremena.Ako ti uredno radi automatsko uključivanje onda bi gume mogle biti u nesrazmjeru .
Iznenađuješ me .52-ka ili 80-tka?
Pravi se grbav 😁Iznenađuješ me .
Što se mene tiče kabini ne fali ništa, što se tiče udobnosti relativno je ok,vozio sam i gore traktore,nedugo radio nešto na štore 404 pa ta kabina i ostale stvari unutar nje su koma,tjesno je za popizdit.Ovo je stara provjerena raga koja može služiti nekoliko generacija poljoprivrednika , naravno sovjeti u to vrijeme nisu obraćali pažnju na kabinu udobnost i lakše uslove za vozača pa kome to ne smeta može imati vrijednog radnika za malo para.
A tvoja 52ka ako ima glavu od 82ke više nije 52ka
Istina priča je i na manjem 404-402.neznam kakav je u poslu ali mislim da nebi bio dugo kod mene.nema servo ali to je rješivo,ajnšlag isto koma. kabina užas nemaš mjesta cigare izvuć iz đepa.meni je rus kralj traktora😁.i vladimirac u ispomoći.odličan tandem.kod štorca me hipnotizira kak mu zuji getriba...pogotovo kod 502-504...