Eto kako u konačnici izgleda moj projekt polu kabine, međutim još mi nešto ne da mira pa ću se potrudit napravit kabinu
happy): Osaklit postojeću i naravno prije toga prebojat traktor da izgleda lijepo. Na ovom projektu radio sam sve sam bez ičije pomoći i ispalo je solidno a nadam se da će se i vama svidjeti.
blush):
imaju ove mlađe 52-jke podešavanje volana vidio sam kod jednog što ga je prodavao bio je 1975 g,ista duljina volana samo je imao taj podesivi stup,lakše se ulazi u kabinu veća komocija,sad da li je to tko prerađivao ili najbolje prebacit sa takvog rashodovanog
Imam ja taj preklopni stup upravljača ali nemam upravljač mislim na cjelu osovinu,a to sam dobio sa ovim traktorom i kabinom koja je bila od stare 82 a nije odgovarala na 52.
Prema papirima piše da je moj godište 1980 pa nema preklop a niti na netu nisam vidio da ima koja.
Iako nije problem to presložit ako imaš dijelove sve od 82 samo prešarafiš sa jednog na drugi pošto su im dimenzije iste ali osovine upravljača nisu iste duljine pošto ima još taj zglob u kojem se preklapa,barem tako mislim ma da ću potražit u katalogu djelova.
Tu neusklađenost nemožeš riješiti gumama jer je to fabrički smišljena neusklađenost , pričali smo o tome prije ovdje
Jedino šta možeš da uradiš je da iz uključivača povadiš opruge,potiskivače i valjke , tako ćeš izgubiti ono automatsko uključivanje prednje vuče prema naprijed ali sigurno ti se točkovi neće samo uključivat
U tom slučaju ćeš imati klasiku
-Isključeno - znači samo zadnja vuča
-Uključeno - stalno sva četiri
Drugo rješenje je da staviš kompletan uključivač od 82ke , ona ima tri položaja i puno je napredniji
Samo mi nemoj reći da si onaj graničnik od preklapanja zavario za most ?
E znam šta mi je činit jer je sve bilo povađeno jer su mijenjani lageri u uključivaču,stoga mi se jednostavno ne da sve ponovno rastavljat i remetit da bi povadio te valjčiče samo mi je žao što smo ih opće nazad vratili i sve uredili kad se tvornički očito pojavljuje taj problem. A ukopčivač od 82 ne znam di da ga nabavim a novi pitaj boga koliko košta te opet moram otvarat mjenjač sa strane što mi se opće ne radi kad je sve složeno na svoje mjesto i dobro zabrtvljeno :^):
imaju ove mlađe 52-jke podešavanje volana vidio sam kod jednog što ga je prodavao bio je 1975 g,ista duljina volana samo je imao taj podesivi stup,lakše se ulazi u kabinu veća komocija,sad da li je to tko prerađivao ili najbolje prebacit sa takvog rashodovanog
Evo skinuto sa kataloga i gdje se jasno vidi konstrukcijska razlika u izvedbi upravljača. prva slika je od 52 a druga od 82.