• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

R

Ratarko

Guest
TX75 kaže:
traktor je prva liga super izgleda
pozdrav i dobrodošao

Čekaj malo , ništa ne kužim ?
Kome vi želite dobrodošlicu , ovome NH traktoru traktoru ? ;)

No dobro šalim se ali i neka riječ ili dvije od novog člana TM 190 ne bi bile na odmet , zar ne ...a kada se javi može odmah odgovoriti tko mu je montirao/prodao garažu za strojeve !!!??? Zanima me koliko je velika i sve što može reči o njoj , naravno kada se ponovo javi :cry:

B

Bobo

Guest
robert kaže:
ta bajica se stidi..

A otkud znate da bas sad ne sjedi u traktoru i da ima nekih 400 hektara za poorat ili sta ti ja znam sta??

mozda jednostavno nema vremena...

Cak i Ratarko dolazi samo navecer, a za sebe kaze da u svom selu ne spada pod ozbiljne poljoprivrednike ;)

R

robert

Guest
ha,pa i ja sam prije destak min. sjeo za laptop.popravljao sam instalaciju na ropi,jos su mi rotacije ostale da jos po njima procackam.cisto sumnjam da ima 400ha za orat... ;)

B

Bobo

Guest
A, eto, svatko ima svoje muhe, a tebe je snasa pritisla gadno, jer sad ROPU ides popravljat i spremat za sezonu... Svaki slavonac koji drzi do sebe radi servis dva dana prije nego sto s tim strojem ide u njivu, i onda cijelu sezonu popravlja "u hodu" ;)

Bas me zanima sto sad tvoji susjedi pricaju... :roll:

R

Ratarko

Guest
Remonti na vadilicam za repu startaju 15.1. svake godine pa dok se ne završe poslovi. Ponekad to traje i traje ... Moja Ropa se prvi puta pali krajem osmog mjeseca .

R

robert

Guest
nema sa tim zafrkancije,imam puno posla sa vadilicom i moram to rjesit i prije sezone i svatova,inace kombajn pocnem servisirati najkasnije mjesec dana pred sezonu,pocetkom kolovoza,i svaki dan pomalo.vecinu sam sredim,tako sam naucio,a za neke ozbiljnije varove,zovem majstora.u susjedstvu nema poljoprivrednika,jedini ja,a buduci da mi se komsija zeni,uglavnom rasklapljaju isto o svatovima,sta ko kupuje,kucu,stan,auto,mlada vaka-naka,imaju novaca,nemaju,moj sin ovo,njegov ono itd....znas-sta brbljaju zene i babe....moje strojeve niko ni negleda od susjeda... ;)

B

Bobo

Guest
svasta... kaki su to susjedi kad ne ogovaraju... ;)

Vidjeli ste svi slike onog prestarog ZMAJ-a 780. Na tom kombajnu se servisi ne rade. kad treba ici u vrsidbu, taj dan se upali, istjera iz supe, upali se vrsilica da se vidi da li je sve ispravno. Tocenje goriva i deri... nikakvi vraziji servisi, jos i na to gubiti vrijeme... To se radi na njivi ;)

R

robert

Guest
prikolice sam isto sredio za repu jos prije vrsidbe,i torpeda ocistio i pretresao,jos mu samo trebam stavit cijevi za grijanje,ako mi zatreba u repi

R

Ratarko

Guest
@TM 190

TM 190 odakle si ?

TM 190 where are you from ?

Vidim da imaš OLT Drava 44 tanjuraču ali mi je krajolik totalno u banani jer se vide gromade kamenja :shock:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Ovo je zbilja predivna slika gdje se u pozadini vidi kamenje , kamenje nisam odmah ni primjetio. :hmm: :sniper:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
TM 190 a kakavo ti je ono malo strojčeko na gusjenicama?? :shock:

ova zadnja slija ti je prva liga 8)

R

robert

Guest
da,bas su mi nepoznate one stijene?a tlo se cini teze kao mocvarno...ne znam di takvo sta ima kod nas.....?(mislim na stijene)

T

TM 190

Guest
Pozdrav svima.Ja sam iz Ivanic grada pored zagreba.Ove slike sa dravom su slikane u blizini Gospica,isao sam tamo pripremati sve za jedan vocnjak cca 35ha.Inace Holland vuce tesku nardievu tanjuracu,a ovu Fiat 1580 ali njega nisam vozio tamo.

T

TM 190

Guest
Ovaj mali strojcek je takoder New holland xv 70-70 ks iako zbog hidromotora navodno ima neki 15 posto vise snage na gusjenicama.Manji fiat je 115-90

Najnoviji postovi

Na vrh