• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

R

Ratarko

Guest
Re: Naš vozni park

Momo kaže:
Cjenu si pogodio ima dosta ulaganja,prednj vuca radi planiram ga totalno restaurirat sa malim promjenama izgleda jedan dizainer pokusava da uklopi ono sto sam ja zamislio ja bi haubu skratio i plavu boju,kada bude slika gotova stavit cu je

Ooo pa da , onaj cijeli prednji dio što je napravljen od onih vlakana se može izbaciti . Male preinake na filteru zraka i usisu i evo nova pila . Samo da mu se mogu staviti malo višlje zadnje gume a da se ne izgubi korak sa prednjima , jooj , koja pila bi to bila :mrgreen:

M

marko_18

Guest

[attachment=1:0e1c2]739140_2.jpg[/attachment:0e1c2]
evo vam rotodrljace.......

[attachment=0:0e1c2]396333_1.jpg[/attachment:0e1c2]
a ovo su moji novi plugovi koje sam kupio prekjučer,a stare sam prodao pred tjedan dana......

Z

zrine892

Guest

jel to fogel not plug?da li je to hektor tip pluga?

M

Mister x

Guest

Pa koja je ovo tema sad ???

Ova se tema zove " Naš vozni park "

Ili treba preimenovati temu ili če to bobo malo počistiti. Dečko je neupučen a izazvao je rekciju kod svih Vas dobio je kaznu i život teče dalje...

Ajmo ljudi tko je kupio kaj novoga ? Ja još nisam bio u dučanu pa nemam kaj slikati. :D

Uskoro ljudi :)

B

Bobo

Guest

Mister x kaže:
Pa koja je ovo tema sad ???

Ova se tema zove " Naš vozni park "

Ili treba preimenovati temu ili če to bobo malo počistiti. Dečko je neupučen a izazvao je rekciju kod svih Vas dobio je kaznu i život teče dalje...

Ajmo ljudi tko je kupio kaj novoga ? Ja još nisam bio u dučanu pa nemam kaj slikati. :D

Uskoro ljudi :)

Evo, rijesen problem...

Nastavljamo s nasim traktorima i poljoprivrednim strojevima...

S

Simon1980

Guest

moj vozni park :lol:

Torpedo 75 sa Mlaz, Tehnostroj i Karsobohrer prikolicama i Claas Dominator 98 sl
Obrisan neispravan link.

Agrotron 130 Premium plus i Torpedo 48
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Golf IV 1,9 TDI 90 KS
Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest

Slin , slin
sliiin.gif
... Aggggrrrooottttrrroooooonnnnn !

Daj napiši šta mu znači Premium Plus ?
Koje gume imaš na njemu ?

S

Simon1980

Guest

Premium plus paket :vzmetena prednja os + zračni kompresor + zračno vzmetena
kabina+50 km/h + močnejša platišča + Aeromat sedež z multi kontrolno
ploščo + brisalec zadaj + 3. 4. hidravlični razvodnik

GUME:
540/65 R 24
600/65 R 38

motor: BF6M 2012C 6 valjni, 6057cm3 prostornine
moč: 128 KM (po EC 141 KM), navor 512 Nm, 43% narast moči
menjalnik:24/24 6 prestav na 4 stopnje popolnoma sinhronizirano
dvižna sila zadaj:9200kg
EHR, funkcija izklopa kardana kod dviga hidravlike, klima, ASM, EMC, tempomat, 540/540eco/1000/1000eco

slike iznutra:
Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

K

krx pozega

Guest

Agrotron je srašno lijep traktor...štoviše savršen
Simon kakav plug vučeš sa Deutzom i kakva je zemlja tamo kod vas

Off topic:
Golf mi se također sviđa jer je isti kao moj :D 8)

S

Simon1980

Guest

-vuči če SERVO 35 S PLUS...a onaj plug na slici je od kolega V & N 1050 XMS vario..posudio mi ga je za probo šta če traktor rečt :)
-zemlja jest srednje težka: u prosjeku 18,7 % gline

nakon košnje DTM
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

ps:imat češ ponovo kad crni avto? :lol: :mrgreen:

pajdo

Član
Tu od
26 Srp 2007
Poruka
200

Koja je cijena tvog Agrotona? Kolika je cijena u Hrvatskoj?

S

Simon1980

Guest

cijena? 57.500€ NETO ( u Avstriji cjena je bila nešto veča; oko 2 K€)

R

Ratarko

Guest

krx pozega kaže:
Agrotron je srašno lijep traktor...štoviše savršen
Simon kakav plug vučeš sa Deutzom i kakva je zemlja tamo kod vas

Off topic:
Golf mi se također sviđa jer je isti kao moj :D 8)

Khmm, neke se želje tu možda naziru ...ili žaljenja ? ;)
Bez zafrkancije , traktor je zakon , malo bi možda drugačije htio da izgleda ona konzola u kabini , malo ozbiljnije , izgleda mi kao dječja igraonica :mrgreen:

K

krx pozega

Guest

Upravo tako...nesviđa mi se čak nimalo iznutra..volan,ništa ali to sad nema veze kako je tebi unutra kad one sve gledaju izvana...he..he..u svakom slučaju strašan traktor a da se odmah nadovežem na ono da je i to istina ali prežao mi je Lamba R6 110 Hi-tech..još za klasu ljepši od ovoga makar je to sad klasa niža što se kilaže tiče ali ono je definitivno najljepši traktor na planetu..vjeruj mi..ima više kroma na sebi nego novi passat.. (bez da diramo ove crne fendove devetke..)

Imao sam ja već crne automobile SIMON..sranje za održavati..hauba uvijek izčvrkana..a znaš koji je meni sad tek bed kad mi je auto došao svježi sa lakiranja i rekao sam neću više crnu a kad sam vidio ponuđenu boju reko daj brate opet pa kud puklo da puklo..a šta ću kad vole crnu boju ;) .. :D 8)

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

Meni su baš zakon te boje u kabinu pogotovo oni kotačići za EHR kontrolu.

Z

zrine892

Guest

joj....srce mi cijepa kad vidim u dvoru kod simona deutz na okupu....kao obitelj....hehehe...joj...ovaj mi agrtoron prekrasan???jel može zamijena za rus???hahahaha...nedam nikom rusa....

Z

zrine892

Guest

hehehe....ma i zaboravio sam da je golf dobar...

S

sapat

Guest

šteta što nije stavio još koju fotku golfa, felge mi se sviđaju... deutz mi se sviđa samo od naprijed

Najnoviji postovi

Na vrh