R
robert
Guest
koliko sati imas na tm190?eto u mene je case 155,isti traktor,manjih gabarita i mehanicke pumpe,zasad nisam imao nikakvih problema,osim onih sto su mi serviseri napravili,kako te sluzi taj TM?
Sto se hale tice to moram staroga pitat znam samo da je covjek iz krizevaca i da je bio najpovoljniji,ima 6 bokseva jedan je zatvoren,sirina boksa je otprilike 5 metara.Ratarko kaže:TX75 kaže:traktor je prva liga super izgleda
pozdrav i dobrodošao
Čekaj malo , ništa ne kužim ?
Kome vi želite dobrodošlicu , ovome NH traktoru traktoru ?
No dobro šalim se ali i neka riječ ili dvije od novog člana TM 190 ne bi bile na odmet , zar ne ...a kada se javi može odmah odgovoriti tko mu je montirao/prodao garažu za strojeve !!!??? Zanima me koliko je velika i sve što može reči o njoj , naravno kada se ponovo javi
TM 190 kaže:Sto se hale tice to moram staroga pitat znam samo da je covjek iz krizevaca i da je bio najpovoljniji,ima 6 bokseva jedan je zatvoren,sirina boksa je otprilike 5 metara.Ratarko kaže:TX75 kaže:traktor je prva liga super izgleda
pozdrav i dobrodošao
Čekaj malo , ništa ne kužim ?
Kome vi želite dobrodošlicu , ovome NH traktoru traktoru ?
No dobro šalim se ali i neka riječ ili dvije od novog člana TM 190 ne bi bile na odmet , zar ne ...a kada se javi može odmah odgovoriti tko mu je montirao/prodao garažu za strojeve !!!??? Zanima me koliko je velika i sve što može reči o njoj , naravno kada se ponovo javi
Da znam to ali vise nije kao sto je bilo kad je traktor tek dosao. sve je bilo u redu dok oni nisu poceli prckat.i sad cuka na prijelazu 6-7,10-9,12-13 i ponekad 18-19.robert kaže:tm,pa ti sam mozes rekalibrirati mjenjac,ne trebaju ti oni,imas full power shift mjenjac,taj imam i ja,samo sam ga ja nadoplatio,kod tebe je serijska oprema,sam na njemu mozes kalibrirati te lamele,(ako ti prebrzo il presporo mjenja brzine)pomocu dugmeta gdje mjenjas brzine(kad mjenjas poluatomatski) i jos jednoga,imas tamo u uputstvu ti pise kako valja stiskati i to.
robert kaže:meni trgne izmedju 6 i 7,u oranju isto se osjeti grublji prijelaz izmedju 8 i 9,kad je hladan grublje prebaciva izmedju 12 i 13,a izmedju 13 i 12 uvjek grubo prebaciva,te kad je hladan izmedju 14 i 15,ostale brzine kad prebaciva u voznji,ni ne osjetis,al mislim da je tako i na marijanovom nh(onom sto si gledao u beravcima)