• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

T

Tonxy

Guest
hvala na dobrodoslici!! Budem sutra posliko traktor i mnogo toga pa vam stavim!! da u Gorkom kotaru ima poljoprivrede i dosta velikih traktora,i to budem dokazo,a jos je vise sumskih traktora!! Vecinom je kod nas zastupljeno stočarstvo i krumpir,ali svega se nade kao kod mene!! Kod nas je snijega, pa je zimi zanimljivo s traktorima!! Mozda imate kakvog iskustva sa zimom i traktorima pa molim vas da iznesete te trernutke!! Ima tko ralicu ili plug za snijeg? bok!!

T

Tonxy

Guest
e pa evo mene opet. Poslikah svoje strojeve i naravne traktor!! ajd pa gledajte i komentirajte!!

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Sa ovim imam jos:roto kosa Fahr 165 (malo je velika,ali reze ko luda)
Prskalica Morava (grane 16 metara,200 litara)
Motokultivator Goldoni ( mora na servis,28 god,ako ne i vise)
Polagac folije zajedno sa postavljacem cijevi za navodnjavanje ( i to cu slikat,to je iza onog plavog stroja)
Sadacica krumpira,nagrtac krumpira i vadacica krumpira!
Na slikama su vam: Traktor torpedo adriatic 45 ks ,Cisterna 3300l Rapid,Prikolica za stajski gnoj 4,5 t, freza 1,80m , plug Leopard 14 cola(na njemu je lemes od 17 cola,haha) i okretac i sakupljac sijena sip 200. eto to je moj dio mehanizacije,naprema vama ovo je jako malo ali ja namjeravam smijerom poljoprivrede pa cemo vidjeti. no nemogu to sa 5 ha zemlje nego moram u Slavoniju pa jedno 200 ha zemlje i operi!! ajd komentirajte poz!!

R

Ratarko

Guest
Moj komentar bi bio da je sve u garaži parkirano i na suhom ! :D
Da li ti svi strojevi budu pod krovom ili ih imaš i vani ?

T

Tonxy

Guest
Pa preko lijeta mi je vecinom sve vani osim onih plavih strojeva i prskalice!! Uglavnom i dok su vani sve je to pokriveno!! Preko zime mi vano ostaje prikolica,jedna mala kola i roto no ona je pokrivena i to super!! I volio bih da i to stane ali i ovo sta si vidio je jedva zgurano pod krov,ali u planu je jedna veca garaza od iza staje u kojoj je traktor!! Nadam se da ce sve jednog dana biti na suhom!!! a sta je sa tvojim strojevima jesu li i tvoji u suhom ili? To je pitanje za sve!!! :p :idea:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
kod nas je sve pod šupama osim tanjurača i plugova, i kombajn je vani jer ga nemam mjesta di zavuć, bude prekriven al nije to,to

B

Bobo

Guest
Kod mene sve ima garazu, osim najnovijeg clana "obitelji" malcera, no on je naviknuo kisnuti kod axiala, tako da je kod mene samo pokriven najlonom za sada, ali naci ce se i za njega negdje mijesta...

R

Ratarko

Guest
Kod mene je dosta toga vani .
Kombajne i komplicirane priključne uređaje stavim u garažu kao i Hurlimana te IMT dok su mi ostali traktori vani .
Ropa mi je uvijek vani ( pod ceradom ).

K

KRESO

Guest
meni su prikolice ,tanjuračei drljače vani a ostalo pod krovom ,
samo jedna (največa)garaža ima ceradu umjesto ploča jer mi je snjeg pomrsio račune,
a valjda ću stći ove godine pokriti sa tvrdim krovom!

Č

Čugi

Guest
Ja lepo otvorio temu o šupama, a vi tamo pričate o pudlicama i bernandincima :? , samo Sapat postavio slike :scratch

T

Tonxy

Guest
ajd cugi budemo se prebacili k tebi! stavim ti i ja slikice !! lijepo sta su vam pod krovom strojevi!! a ovi sta nisu neka nece im nist biti!!

Z

zrine892

Guest
ove zime se stvar zakomplicirala...izgleda da ce na proljeće šupa doči....za sada sam samo kombajna prekrio ceradom one za kamion...hehehe...a joj teška jedva sam raširio...a ovo neka kisne...barem nemoram ih prati :( ;(

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
nekak ko da nije više tema vozni park, ja imam imt 539, i zetora 4320, i ko što valjd već svi znaju kupujem case jx 95, ah i kod mene je sve vani , svaka šupa neka živad je u njoj, tak da su strojevi vani ali prekriti najlonom osim drljača , plugova i valjka , jer tu nema nekih djelova kaj hoče zaribat.

B

branko

Guest
alen28 kaže:
To bi mogao biti neki stari fendt...
nije fendt, jer je boja dajcova, a i fendt je vrlo rijetko koristil zracno hladjene motore.

Na vrh