• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,494
U640, nazivno 64ks. Šteta kaj nije DTC (dupljak).

B

Bobo

Guest
Ja nisam dobio dojam da je taj traktor manji od 560...

Manji je, ali ne bas puno.

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
abrkili kaže:
Koliko je manji od 560,a čak je i jači!!!
Tak i ja mislim, po izgledu mi 560 izgleda jači od TD 75.
:scratch

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
A kako nije?pa pogledaj mu zadnje gume,koliko su manje... a i prednje su kao na 539,ako me oko ne vara...

B

branko

Guest
ja sam prije par mjeseci na jednom malom mislim da je bil u 330 ili 300 nisam siguran, slagal instalaciju. traktor je prva liga u odnosu na mojeg fergaca, lijepo se salta a volan ima lagan kao da ima servo jedino nije traktor za moje gabarite sav sam se izudaral dok sam sjel za volan. tip je drugi vlasnik i ima cca 10500 sati (okrenul se sat) i na motoru nije nista dirano i sam motor dobro izgleda sve je dosta pristupacno.

Z

zoran

Guest
IMT 560 koristim za oranje jer je "teškaš" (naspram Universala), a inače bježim od njega čim dalje=nema hidraulični volan

Za sve ostale poslove draži mi je Universal-okretan je kao i 539, star je 10 godina a ozbiljnih kvarova nije imal, prezadovoljan sam s njim

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
ROKI kaže:
Dok novi nestigne ovaj nikud neide iz avlije. ;)

ROKI tvoja prikolica? koliko je to 12t? super je,,mislim na prikolicu ;) 8) a nije ni vatrogasac za bacit :lol: ;)
tulipan je cvijetak mali raste u proljeće ;) lijep je lijep,,

Najnoviji postovi

Na vrh