• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

A

andjelko

Guest
ZJ kaže:
Lamborghini R660 = Same Solar 60
Motor tip: ADIM (Same) Diesel tip 1053, 3 cilindra, 3117 ccm, 60ks@2200rpm, 22kPm@1400rpm
Mjenjač: 12+3 brzine, sinkroniziran.
Fina mašinica svoga vremena :D

BTW, Anđelko, jel to kupljeno od Vuđana ili negdje drugdje?
bok. to ti je kupljeno kod Leška iz Sv.Križa Zašretja još 1997.g.tad je on bio glavni uvoznik Lamborghinija.danas uvozi Agri,Gaspardo,Goldoni i još svašta.inaće traktor ima oko 2000 rh i to bez kvarova jedino smo promjenili felge jer su originalne popucale i promjenili smo stražnje gume iz Pireli u taurus s kojima sam puno zadovoljniji.sve u svemu traktor je zadovoljavajuće kvalitete

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,492
andjelko kaže:
ZJ kaže:
Lamborghini R660 = Same Solar 60
Motor tip: ADIM (Same) Diesel tip 1053, 3 cilindra, 3117 ccm, 60ks@2200rpm, 22kPm@1400rpm
Mjenjač: 12+3 brzine, sinkroniziran.
Fina mašinica svoga vremena :D

BTW, Anđelko, jel to kupljeno od Vuđana ili negdje drugdje?
bok. to ti je kupljeno kod Leška iz Sv.Križa Zašretja još 1997.g.tad je on bio glavni uvoznik Lamborghinija.danas uvozi Agri,Gaspardo,Goldoni i još svašta.inaće traktor ima oko 2000 rh i to bez kvarova jedino smo promjenili felge jer su originalne popucale i promjenili smo stražnje gume iz Pireli u taurus s kojima sam puno zadovoljniji.sve u svemu traktor je zadovoljavajuće kvalitete

Vidim da nisu originalne.
Jel buka u kabini? Jel tapecirana? To je Brieda koliko vidim.

Z

zrine892

Guest
rus je pila i sama...sto se mene tice...;) samo mi reci zasto prednji tocak ili tockovi pošto ja ne vidim drugu stranu..zasto su naopako okrenjeni...cesto vidim na nekim traktorima da su naopako okrenjeni ili sam pijan ili to necemu sluzi? :) ;)

R

ROKI

Guest
Pijan si zrine. :lol: A naopako se okreću prednji točkovi da bi traktor sa utovarivačem bolje vukao u rikverc kad tovari na vlažnom terenu.

B

Bobo

Guest
ROKI: Ne okrecu se samo zbog toga...

Piptao sam na FP zasto se to tako radi i receno mi je slijedece: Ako imma puno transporta, okrecu se kotaci naopako, jer tako ravnomjernije nasjedaju na cestu i manje se trose... kad se vozis s tockovima u naprijed, onda prije nasjedne samo sredina, pa tek onda ide prema rubovima, u naopakom slucaju se najprije vanjski rub osloni na tlo, pa tek onda sredina.

U Austriji se okrecu naopako zbog bolje vuce u rikverc.

Covjek u ovom kraju kupio zetora iz njemacke i tako je na njemu dobio prednje gume... nista nije kuzio i samo im zamijenio mijesta, jer je to njemu ruzno izgledalo...

Takodjer su mi na FP rekli da u sjetvi prednja vuce treba samo toliko da sebe vuce i da ne bura zemlju previse, pa gume mogu biti bilo kako okrenute, nista ne smeta.. U oranje obavezno okretanje kako treba...

R

Ratarko

Guest
Bobo kaže:
.
.
.

;)

R

ROKI

Guest
Ratarko kaže:
Bobo kaže:
.
.
.

;)

:lol:

B

Bobo

Guest
Vecinom u austriji...

Sad me nadjete u detaljima zezati...

Dakle, ljudi iz austrije su na Fp odgovarali da je zbog boljih vucnih svojstava pri voznji unatrag na brdima. ne zbog manje ili jednolicnije potrosnje guma...

Kako me samo vole zezati sitnicama...

Ä‘uka

Član
Tu od
2 Sij 2008
Poruka
94
agrarac kaže:
kako si zadovoljan sa sameom?
super zadovoljan '89 je godište kod mene je dvije godine i problema sa njim nisam imao, ore sa plugom Landsberg 3x12'', radi bez problema sa rotodrljačom od 3m i roloprešom brz je u transportu a što se prednjih guma tiče inače je uvezen iz njemačke i gume su bile tako okrenute pa kada ih nisam odmah preokrenuo tako će vjerojatno i ostati dok ne kupim nove

T

Tonxy

Guest
Re: Tonxy

PREBACENO IZ DRUGE TEME

a dobro!! a kolio ide tvoj rx,zrine? :?:

i bobo tvoji imt? :?:

jebemu m...., :scratch :scratch ako sam se zajebo :twisted: ,ubit cu se!! :scratch ali siguran sam u to ,a znam da vi imate vise iskustva od mene i kome sad vjerovat sebi ili vama!! hehe :oops: :oops:
a budem provjerio! ali znam da ursusa dobijem bez problema! ;)

B

Bobo

Guest

Moj imt 549 mjereno autom ide 40Km/h PO RAVNOM

Imam ia ja ovdje nizbrdica na kojima mogu navuci i 80km/h, ali ne znam kako bih se izvukao...

DOKAZ:
[youtube:f0f02]Hl7zpmSsEMw[/youtube:f0f02]

Z

zrine892

Guest

25 km/h
ma imt-e je krs...to je neka video montaza...;) ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,492

zrine892 kaže:
nemoguce....
Moguće...nizbrdo u leru... :lol: :lol: :lol:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,492

Bobo kaže:
Moj imt 549 mjereno autom ide 40Km/h PO RAVNOM
Samo ako ga vučeš Ladom s kojom i mjeriš brzinu

Bobo kaže:
DOKAZ:
...možeš objesiti mačku o rep :roll:

B

Bobo

Guest

E, ZJ, nemoj me ljutiti...

Onda onu sliku gdje ROKI-jev RUS ide 55, treba takodjer objseiti macku o rep... kako sa sigurnoscu mozes znati da onaj u autu nije isao brze od onog u traktoru...

I FYI: Lada vrlo precizno mjeri brzinu, i policijski radar je to dokazao... Ako i dalje ne vjerujete, dodjite da se provozamo, pa cemo vidjeti sto ne ide i koliko to "ne ide"...

Objesi ti macku o rep sto god hoces, ja znam da 549 ide SIGURNIH 40Km/h...

Z

zrine892

Guest

da da kao i moja lada...samo mi nije jasno zasto smo jednom dobili kaznu za prekoracenje ogranicenja...issli smo 55 km/h a pisalo je 62 km/h...;) ;)

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

Ja sam se vozio s Lamborghinijem, i to ne na punom gasu, mogo sam ga stisnut još za 200 okretaja, i tata je iza mene izmjerio preko 50 km/h, a inače na skroz punom gasu ide max 46 km/h

R

ROKI

Guest

Bobo ja isto imam IMT-549 i to bez prednje vuče i nebi rekao da ide 40 km/h. Nema trika. Najviše 35-38 km/h. A rus, on ide, ide i ide... ;)

B

Bobo

Guest

ROKI kaže:
Bobo ja isto imam IMT-549 i to bez prednje vuče i nebi rekao da ide 40 km/h. Nema trika. Najviše 35-38 km/h. A rus, on ide, ide i ide... ;)

Na koliko okretaja mozes okrenuti svoj traktor? Moj ide do 2500... i ide 100% 40km/h...

T

Tonxy

Guest

sta se bunite!! :evil:
bobo vam je dao dokaz a i ja sam o tome govorio!!
ako rus moze 50 km/h ili koliko ste vec napisali,mi vama vjerujemo!! :D a moj td i bobin imt ako idu 40 km/h odmah panika kako je to moguce!! ;) ;)

razmislite si malo jerje covjek dao dokaze i to dobre,a to da lada krivo mjeri nebi bas reko. da je mjerio sa nekm drugim autom(npr. skoda),onda bi bilo da ni ona nemjer dobro!! :roll: :roll:

svaka cast vama kojima id traktori preko 35,40kmh,ja vam vjerujem,li vjerujte vi i nama!! lijepo vam je bobo predlozio da ddete do njega pa se provozate!! :lol: :lol:

pozz ;)

Najnoviji postovi

Na vrh