• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

B

Bobo

Guest
james bond kaže:
jos nisi odgovorio sto je bilo s MS-om ako kazes sta mu je kupit cu ga :!: :!:

Mislim, ono...

Ja ne kuzim sta si s ovim htio reci? Pa ne bi bilo lose da pojasnis...

Inace, dobrodosao!

M

Mata imt 540

Guest
Bobo je u pravu ako su veci kotaci pogonsi ide brze zbog vece diobene kruznice .... :)
i to je to ...

B

Bobo

Guest
To svi znamo da ce ici brze, ali na autu koliko ce kilometar-sat pokazivati? Tocno, ili manje nego sto bi trebalo...

kazu da je sajla spojena na mjenjac, pa ako se veci kotaci sporije okrecu, kako bi imali istu brzinu kao manji na vecim okretajima, onda se valjda i mjenajc mora sporije okretati...

Sve u svemu, glupa rasprava...

M

Mata imt 540

Guest
pa sajla na autu je spojena na izlazno ili na diferencial ali nisam ziher trebal bi pogledat imam getribu od starog auta ....sve u svemu bobo treba se znati ko je glavni IMT :lol:

M

marko_18

Guest
da mjerili smo Ivan_MF i ja mog FORDA i na autu je pokazivao 49km/h.......evo vam slike mog FORDA :D :D :D ....
ostale slike strojeva cete dobit kad budem radio sa njima....... Obrisan neispravan link.

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Spor si kumić moj DF ide (kad s autom mjeriš) 55km/h................... 8) 8) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

M

marko_18

Guest
a ide vraga...kad ti auto kaže 10km/h više znači to je 45km/h....FORD je garant brži :D :D :D :D :D :D :D

R

Ratarko

Guest
marko_18 kaže:
da mjerili smo Ivan_MF i ja mog FORDA i na autu je pokazivao 49km/h.......evo vam slike mog FORDA :D :D :D ....
ostale slike strojeva cete dobit kad budem radio sa njima....... Obrisan neispravan link.

Zanimljiv prednji uteg :idea:
To si negdje vidio ili si sam izmislio uteg bez treće točke za kvačenje :?:

M

marko_18

Guest
taj sam uteg posudio od čovjeka od kojeg sam kupio traktor ali trenutno tražim orginal uteg za njega i naišo sam na nešto( nije orginal) u Austriji....evo ti pa vidi...
Obrisan neispravan link.
taj mi uteg izgleda malo zglednije, a ovaj do njega je 100kg.....
betonski uteg ima 800kg....to mi je malo previše.......

M

marko_18

Guest
sad sam našel jedan u Hrvatskoj od 400kg nemam sliku....tak da neznam još..... :D :D :D :D :D :D :D

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Mata imt 540 kaže:
Bobo je u pravu ako su veci kotaci pogonsi ide brze zbog vece diobene kruznice .... :)
i to je to ...
Nisam ja stavljao veće kotače na auto, baš se ja s tim zaj... ;) ;) 8) Auto pokaziva više nego što zapravo ide. Na display-u u DF pokaziva 45km/h, a u autu iza 55 km/h
Kombajn pokaziva 29 km/h, a auto 40 km/h....
A i mario isto kaže:
mario kaže:
Ja sam se vozio s Lamborghinijem, i to ne na punom gasu, mogo sam ga stisnut još za 200 okretaja, i tata je iza mene izmjerio preko 50 km/h, a inače na skroz punom gasu ide max 46 km/h

B

Bobo

Guest
Gle, sta ti ja pisem...

Auto su mi policajci mjerili vise puta laserom i ne odstupa nista...

Ak ne vjerujete kad ih vidim, stat cu i zamoliti da mjere brzinu, pa da vidite... Ja tvrdim i u to sam 100% siguran da moja lada do 80km/h mjeri vrlo vrlo precizno...

Moja rijec protiv vase, al ja nisam kriv sto vasi auti ne mjere dobro...

R

Ratarko

Guest
Bobo svaki auto pokazuje malo više nego stvarno ide pa tako i tvoja Lada .

R

ROKI

Guest
Ako je laser točan 100 % zašto onda policija tolerira 10 % odstupanja?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
ROKI kaže:
Ako je laser točan 100 % zašto onda policija tolerira 10 % odstupanja?
Zato jer smo skloni rastezanju zakona u našu korist, pa onda to čine "oni", da nebi morali mi. Pogledaj vani jel' toleriraju kaj???

P

Picek

Guest
Bobo kaže:
Ak ne vjerujete kad ih vidim, stat cu i zamoliti da mjere brzinu, pa da vidite... Ja tvrdim i u to sam 100% siguran da moja lada do 80km/h mjeri vrlo vrlo precizno...

Moja rijec protiv vase, al ja nisam kriv sto vasi auti ne mjere dobro...
ja sam mislio da sam ja najtvrdoglavija osoba na svijetu..
ali ti si nešto posebno..
svaka čast, uspješno si mi uzeo titulu..

K

krx pozega

Guest
Tu se opet izmješale i kruške i jabuke i lubenice tako da je kao i obično nastao đumbus... :roll:

..ja tvrdim opet... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..

B

Bobo

Guest
Picek kaže:
ja sam mislio da sam ja najtvrdoglavija osoba na svijetu..
ali ti si nešto posebno..
svaka čast, uspješno si mi uzeo titulu..

Barem sam nesto NAJ :lol: :lol:

Kazu da pametniji popusta, ali ja ocito nisam taj.
I opet ja moram na stare staze...

Tko je ROKI-u mjerio koliko njegov belarus ide na sat i cime? AUTOM, je mjereno, i onda su svi prihvatili da taj rujko ide 60...

Ratarko, ti si GPS-om mjerio brzinu svojeg auta, i suljos isto... i koliko GPS izmjeri, toliko auto pokazuje u par km/h razlike... A glavno da MF pokazuje u decimalu tocno... jooj, nemam teksta.

Na vrh