• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

I

Ivan_MF

Guest
Sta ti signaliziraju one led diode u desnom kutu na instrument tabli ? Ja to nemam.

Z

zrine892

Guest
ma to ti je znak da je traktor u stanju...za alkoholizam....:) :)...dobar traktor barem puno bolji od IMT-ea...heheh...ionako nisam ljubitelj MF

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ima 4led diode. 2su za brze i spore brzine,a 2 su za power-ukljucen i iskljucen.
vidio sam da stariji mf 3060 nema ledice na instrument tabli nego ima negdje kod mjenjaca kornjacu i zeca. zaboravio sam tocno gdje i kako.
koji ti traktor imas?

B

BobanNB

Guest
..ja.. kaže:
isao bi ja,ali neda brat :roll:

Nece on da mu se oduzme lepota oranja...jel ;) :roll:

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141
Ovaj traktor sam ja htio kupiti,prijatelj ima 3070 super je zadovoljan.
Ali je kod mene prevladala stara ljubav prema Torpedu :lol: :lol:
Super traktor...

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
@Momo ...Torpedo zakon...
Gdje je tvoj RX, dal si ga popravio??
[attachment=0:5a577]traktori.jpg[/attachment:5a577]
Evo jedna slika, taman pred sjetvu slikana.

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141
Bas su super ovaj mi se Deutz svidja,danas idem kuci pa cu malo sarafati...... :lol:

S

seljaček

Guest
ovo je bila moja pila zvao se VASO i brat mu SAVO al njega nisam usliko prodo sam ga.[attachment=0:5418e]DSC00620.JPG[/attachment:5418e]

R

ROKI

Guest
abrkili kaže:
jel taj vaso ima hidrovolan?

Ajd pogledaj sliku malo bolje pa ćeš vidit kakav volan ima.

S

seljaček

Guest
A ne to je čista mehanika u vrijeme njegove proizvodnje još su se konstruktori brinuli za zdravlje vozača. Svaka vožnja sa njim je ujedno i tjelovježba.

T

Tonxy

Guest
Bok ljudi ja sam novi. Malo sam citao forum,prvo sve pohvale!!! Stvarno je zakon forumic!! Ja vam radim sa torpedom TD 45 adriatic. Traktor je odlican i stvarno maximalno sacuvan,nekoliko godina smo imalo po 35 000,a i vise sadnica jagoda. Uz to sadimo i salatu,kelj,karfijol i crveni radić,no u manjim količinama naspram jagoda!! Traktor je izvrstan i stvarno sam presretan zbog toga. ja sam iz Gorskog kotara!! budem posliko traktor i strojeve pa vam stavim tu na forum!! LJudi pozz i radite,nedajte se!! cujemo se jos!! tonxy!!

K

KRESO

Guest
Bok Tonxy dobrodošao na forum , usput i ja imam nešto jagoda ali sam za sebe prijatelje i djecu iz ulice imam 2 reda po 100m na foliji :mrgreen:

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Pozdrav i dobrodošao. Pa zar i u Gorskom Kotaru ima poljoprivrede ;) ... Stavi slike od Torpeda, Torpedo zakon ;)

Z

zrine892

Guest
DF&Torpedo kaže:
Pozdrav i dobrodošao. Pa zar i u Gorskom Kotaru ima poljoprivrede ;) ... Stavi slike od Torpeda, Torpedo zakon ;)

tako je..torpedo zakon... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh