• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

D

dalmacija

Guest
Re:

plug kaže:
Jadranko
dobar ti taj traktor.. koliko trazis za njega?? ja sam iz đakova..
Imati faca koja uvozi ove strojeve u gradištu kraj županje ja mislim da ih prodaje 4000-5000 eura yanmar ti je bolji

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Re: Naš vozni park

hrvoje kaže:
DF&Torpedo kaže:
ZJ kaže:
Prednji kotači su skrenuti ulijevo, pa kak je slikano izbliza, izgleda da desni kotač stoji previše van. Kad se gleda iz kabine, sve izgleda OK.
Inače, to je FIAT-ov most (kao kod mene na Å tore-u) i sigurno je jedan od jačih za tu klasu traktora.
BTW, Rakovica koristi isti tip mosta, a i IMT-ov je modifikacija istog (diferencijal pomaknut u lijevu stranu jer IMT nema mjesta za kardan u sredini traktora).
Torpedo zakon :D
Ti si moj čovjek!!! :lol: Daj reci ovima (koji ne znaju) šta su pravi traktori! 8) ;)
Torpedo je zakon traktor i baš mi je žao što je tvornica Torpedo propala,kakve ti imaš traktore
Pogledaj u prijašnjim postovima, imam Agrostara 6,31, TD 75 i TD 48

R

Ratarko

Guest
Zetor lover ? :D
Svi strojevi su ti u dobrom stanju . Kako to da imaš dva slična Zetora po snagi 6340 i 7340 ?
Reklo bi se na prvi pogleda da ne praviš puno radni sati ali možda izgled vara jer traktor koji radi na nekoj farmi krava se gotovo i ne gasi ?

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
To su sve Zetori iste serije- MAJOR, samo ovaj ima noviju haubu.

Ja imam 5340 i super je traktor.
To je Carraro prednji most? Ja imam drugačiji-masivniji most.

Z

zrine892

Guest
jel to bila neka ekipa za prijevoz silaže??vidim da skoro svi imaju prikolice.....

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Lijep vozni par. :D :D

S kojim si najviše zadovoljan? Kako si zadovoljan s Renaultom?

V

valentino

Guest
još to nije sve...... još fiat i john deere po 115ks i imt 539, MF 3060 a u dolasku je MF390 i MF8130

Renault je OK traktor i s njime smo do sad samo špricali. Sve je dobro jedino se moralo mjenjati sinhroni kada je došao a šta se desilo ne znam.

S

sapat

Guest
Rizman kaže:
još to nije sve...... još fiat i john deere po 115ks i imt 539, MF 3060 a u dolasku je MF390 i MF8130

Renault je OK traktor i s njime smo do sad samo špricali. Sve je dobro jedino se moralo mjenjati sinhroni kada je došao a šta se desilo ne znam.
Pa jel ti te strojeve preprodaješ ili su u tvom stalnom vlasništvu?

V

valentino

Guest
pa preprodaju se ali i obrađujemo 100Ha zemlje tako da i rade

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Rizman kaže:
ima vremena..... trenutno imamo akciju sijačica od 3000kn