Pogledaj u prijašnjim postovima, imam Agrostara 6,31, TD 75 i TD 48hrvoje kaže:Torpedo je zakon traktor i baš mi je žao što je tvornica Torpedo propala,kakve ti imaš traktoreDF&Torpedo kaže:Ti si moj čovjek!!! :lol: Daj reci ovima (koji ne znaju) šta su pravi traktori! 8)ZJ kaže:Prednji kotači su skrenuti ulijevo, pa kak je slikano izbliza, izgleda da desni kotač stoji previše van. Kad se gleda iz kabine, sve izgleda OK.
Inače, to je FIAT-ov most (kao kod mene na Å tore-u) i sigurno je jedan od jačih za tu klasu traktora.
BTW, Rakovica koristi isti tip mosta, a i IMT-ov je modifikacija istog (diferencijal pomaknut u lijevu stranu jer IMT nema mjesta za kardan u sredini traktora).
Torpedo zakon
Kvaternik kaže:
ZJ kaže:Kvaternik kaže:
Pa jel ti te strojeve preprodaješ ili su u tvom stalnom vlasništvu?Rizman kaže:još to nije sve...... još fiat i john deere po 115ks i imt 539, MF 3060 a u dolasku je MF390 i MF8130
Renault je OK traktor i s njime smo do sad samo špricali. Sve je dobro jedino se moralo mjenjati sinhroni kada je došao a šta se desilo ne znam.