• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

R

Ratarko

Guest
Re: Naš vozni park

Rujo ti izgleda kao da ima oči na prvoj slici :D , kao da me gleda ;) :lol:

R

Rajtek

Guest

Gle stvarno kao da ima oći. Nebi to ni skužio, da mi nisi reko, kao da se neko igro u photoshopu.

R

Ratarko

Guest

Nisi rekao da li se kvario Rus ?
Koliko ti potroši goriva za jedno jutro ili hektar nekog oranja u normalnim uvjetima ?

R

Rajtek

Guest

Hvala Bogu, al nisam imo nikakvih većih kvarova, sitnice, probušene gume, pa španeri na rukama hidroulika, pa onda malo problema s strujom, malo zajebavaju žice, loši kontakti, pa onda umjest lajtunga goriva ima obično plastično crijevo-šlauf, pa je onda to pucalo kad se zgrije, al sam zamjenjil sa imt-ovim. Potrošnja u normalnim uvjetima kod oranja 1 jutra oko 15 l plavog dizela, al nemogu reć sa sigurnošću. nemam kompjuter. al mislim da je tu negdje +-2l

R

Ratarko

Guest

Rajtek kaže:
Hvala Bogu, al nisam imo nikakvih većih kvarova, sitnice, probušene gume, pa španeri na rukama hidroulika, pa onda malo problema s strujom, malo zajebavaju žice, loši kontakti, pa onda umjest lajtunga goriva ima obično plastično crijevo-šlauf, pa je onda to pucalo kad se zgrije, al sam zamjenjil sa imt-ovim. Potrošnja u normalnim uvjetima kod oranja 1 jutra oko 15 l plavog dizela, al nemogu reć sa sigurnošću. nemam kompjuter. al mislim da je tu negdje +-2l

Hehe , nemaš kompjuter , ;) to je nešto na moj račun , haha , ma nema problema :D :D :D
Nije velika potrošnja , makar mislim , to se može izdržati .

Č

Čugi

Guest

Rajtek kaže:
pa onda umjest lajtunga goriva ima obično plastično crijevo-šlauf, pa je onda to pucalo kad se zgrije, al sam zamjenjil sa imt-ovim.

Za ovo će te Bobo voditi na pivo! :lol:

K

krx pozega

Guest

Sapat ajd poslikaj malo te svoje strojeve...jedino ako si već stavljo slike a da ih ja nisam vidio..

Č

Čugi

Guest

krx pozega kaže:
Sapat ajd poslikaj malo te svoje strojeve...jedino ako si već stavljo slike a da ih ja nisam vidio..

Podforum Class, strana 7.

S

sapat

Guest

krx pozega kaže:
kao što je čugi napisao,
Podforum Class, strana 7 i landini strana 3

H

hrvoje

Guest

Evo mojih traktora
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932

hrvoje baviš se šumom?vidim da imaš šumarskog zetora...dosta su ti uredni traktori,osim limarije na torpedu..

R

Ratarko

Guest

abrkili kaže:
hrvoje baviš se šumom?vidim da imaš šumarskog zetora...dosta su ti uredni traktori,osim limarije na torpedu..

Ma i Torpedo je dobar , čudo da je i toliko čitav ;) jer to je model iz zlatnih godina Torpeda .

B

Bobo

Guest

Na Torpedu malo prednji tockovi bas nisu u centru...

Zetor je super!

R

Ratarko

Guest

Bobo kaže:
Na Torpedu malo prednji tockovi bas nisu u centru...

Ponekad kamera zna dati glupu sliku koja nije baš točna ali ako to nije slučaj onda su mu aksijalni ležaji u banani pa da se zbog toga raširio na trapu .

B

Bobo

Guest

Ono na slici 100% nije do kamere ili do kuta slikanja, vec mu je prednji trap u jako losem stanju ;)

Sto drugo reci nego: "AH, to je samo torpedo..."

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499

Prednji kotači su skrenuti ulijevo, pa kak je slikano izbliza, izgleda da desni kotač stoji previše van. Kad se gleda iz kabine, sve izgleda OK.
Inače, to je FIAT-ov most (kao kod mene na Å tore-u) i sigurno je jedan od jačih za tu klasu traktora.
BTW, Rakovica koristi isti tip mosta, a i IMT-ov je modifikacija istog (diferencijal pomaknut u lijevu stranu jer IMT nema mjesta za kardan u sredini traktora).
Torpedo zakon :D

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

Vidite, to je taj jedini torpedo kojeg sam ja vozio. :D :D :D
Inače Zetora su tek nedavno kupili.
Pa Zetor je makina. :D

Na vrh