• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499
Re: Naš vozni park

mario kaže:
Vidite, to je taj jedini torpedo kojeg sam ja vozio. :D :D :D

Mario, jel mu kotači stoje krivo ili to samo izgleda na slici?

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

Neznam, nisam to primjetio, mislim da je sve OK da je to samo na slici tako, bude nam Hrvoje rekao.

B

Bobo

Guest

Ma daj gledajte malo bolje... I desni ide prema van ipak malo previse da bi to bila greska pri slikanju ili sta ti ja znam...

A i tockovi su se "raskecili" pa ne stoje okomito (V), nego su sad naopako V... Na IMT-u se takve stvari dogode kad prednji most bude pot prednjim utovarivacem cijeli vijek traktora (10-15 000 sati) i onda ga je nemoguce kontrolirati po cesti, koliko su se lezajevi pojeli...

EDIT: Na ratarkovu napomenu, postovi korisnika stara baba su premjesteni u temu "Nasi traktori", te mozete ovdje nastaviti pisati o "vrazjuh ruku djelu" :twisted:

H

hrvoje

Guest

na torpedu je sve u redu,to sa kotačima vam se čini,torpedo je 1989. god.zetor smo kupili prije tri mjeseca,to je pravi stroj,mislimo kupiti još jednog takvog, prije njega smo imali steyra 8120, ali nam je izgorio

S

sapat

Guest

hrvoje kaže:
na torpedu je sve u redu,to sa kotačima vam se čini,torpedo je 1989. god.zetor smo kupili prije tri mjeseca,to je pravi stroj,mislimo kupiti još jednog takvog, prije njega smo imali steyra 8120, ali nam je izgorio
Kakva šteta za steyera, taj model mi se baš svidja...

T

TM 190

Guest

hrvoje kaže:
Ali kotaci definitivno ne stoje dobro na Torpedu,malo vise na krivu stranu.Imam dva Fiata pa znam kako na mostu kotaci stoje i izgledaju na fotkama i u zivo.

H

hrvoje

Guest

Steyr prije
Obrisan neispravan link.
Steyr poslije
Obrisan neispravan link.

Kotači su dobro na Torpedu

Z

zrine892

Guest

sta je bilo pa pa je izgorio?dali cete ga popraviti dali je motor u stanju....svida mi se ta serija steyr....

H

hrvoje

Guest

Nećemo ga popraviti jer je stražnji kraj izgorio do temelja,kabina je izgorjela,sva stakla su ispucala,na njemu smo imali vitlo na daljinsko upravljanje, ali je izgorio kompjuter od vitla pa nam se nije isplatilo slagati,uspjeli smo ga prodati za 1500 eura, a mogli smo dobiti da je bio čitav barem 10 puta toliko

Z

zrine892

Guest

a joj.bolje i to nego ništa...jer ste bili barem zadovoljni koliko je star bio??

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193

ZJ kaže:
Prednji kotači su skrenuti ulijevo, pa kak je slikano izbliza, izgleda da desni kotač stoji previše van. Kad se gleda iz kabine, sve izgleda OK.
Inače, to je FIAT-ov most (kao kod mene na Å tore-u) i sigurno je jedan od jačih za tu klasu traktora.
BTW, Rakovica koristi isti tip mosta, a i IMT-ov je modifikacija istog (diferencijal pomaknut u lijevu stranu jer IMT nema mjesta za kardan u sredini traktora).
Torpedo zakon :D
Ti si moj čovjek!!! :lol: Daj reci ovima (koji ne znaju) šta su pravi traktori! 8) ;)

H

hrvoje

Guest

DF&Torpedo kaže:
ZJ kaže:
Prednji kotači su skrenuti ulijevo, pa kak je slikano izbliza, izgleda da desni kotač stoji previše van. Kad se gleda iz kabine, sve izgleda OK.
Inače, to je FIAT-ov most (kao kod mene na Å tore-u) i sigurno je jedan od jačih za tu klasu traktora.
BTW, Rakovica koristi isti tip mosta, a i IMT-ov je modifikacija istog (diferencijal pomaknut u lijevu stranu jer IMT nema mjesta za kardan u sredini traktora).
Torpedo zakon :D
Ti si moj čovjek!!! :lol: Daj reci ovima (koji ne znaju) šta su pravi traktori! 8) ;)
Torpedo je zakon traktor i baš mi je žao što je tvornica Torpedo propala,kakve ti imaš traktore

T

TM 190

Guest

Steta Steyra bio je ljep.A zasto je planuo?

Z

zrine892

Guest

,na njemu smo imali vitlo na daljinsko upravljanje, ali je izgorio kompjuter od vitla pa nam se nije isplatilo slagati
to je hrvoje napisao

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499

hrvoje kaže:
...kakve ti imaš traktore

Å TORE 402 s ugrađenim prednjim pogonom, 1981.g., oko 7000 sati
i SAME ARGON 70, 2002.g., oko 1100 sati
Malo potraži, ima negdje slika, a probaj i na farmphoto-u.

H

hrvoje

Guest

TM 190 kaže:
Ne znam, zapalio se u vožnji kraj stražnjeg desnog kotača

H

hrvoje

Guest

ZJ kaže:
hrvoje kaže:
...kakve ti imaš traktore

Å TORE 402 s ugrađenim prednjim pogonom, 1981.g., oko 7000 sati
i SAME ARGON 70, 2002.g., oko 1100 sati
Malo potraži, ima negdje slika, a probaj i na farmphoto-u.
I ja sam imao Å tore 402 , to nam je bio prvi traktor, deda ga je kupio 1980. godine, prije toga smo imali konje

Z

zrine892

Guest

hrvoje kaže:
TM 190 kaže:
Ne znam, zapalio se u vožnji kraj stražnjeg desnog kotača
zar nisi rekao da se kompjuter od vitla zapalio??

B

branko

Guest

zar nisi rekao da se kompjuter od vitla zapalio??[/quote kaže:
nije, nego da je izgorio

Na vrh