Kakva šteta za steyera, taj model mi se baš svidja...hrvoje kaže:na torpedu je sve u redu,to sa kotačima vam se čini,torpedo je 1989. god.zetor smo kupili prije tri mjeseca,to je pravi stroj,mislimo kupiti još jednog takvog, prije njega smo imali steyra 8120, ali nam je izgorio
Ali kotaci definitivno ne stoje dobro na Torpedu,malo vise na krivu stranu.Imam dva Fiata pa znam kako na mostu kotaci stoje i izgledaju na fotkama i u zivo.hrvoje kaže:na torpedu je sve u redu,to sa kotačima vam se čini,torpedo je 1989. god.zetor smo kupili prije tri mjeseca,to je pravi stroj,mislimo kupiti još jednog takvog, prije njega smo imali steyra 8120, ali nam je izgorio
Ti si moj čovjek!!! :lol: Daj reci ovima (koji ne znaju) šta su pravi traktori! 8)ZJ kaže:Prednji kotači su skrenuti ulijevo, pa kak je slikano izbliza, izgleda da desni kotač stoji previše van. Kad se gleda iz kabine, sve izgleda OK.
Inače, to je FIAT-ov most (kao kod mene na Å tore-u) i sigurno je jedan od jačih za tu klasu traktora.
BTW, Rakovica koristi isti tip mosta, a i IMT-ov je modifikacija istog (diferencijal pomaknut u lijevu stranu jer IMT nema mjesta za kardan u sredini traktora).
Torpedo zakon
Torpedo je zakon traktor i baš mi je žao što je tvornica Torpedo propala,kakve ti imaš traktoreDF&Torpedo kaže:Ti si moj čovjek!!! :lol: Daj reci ovima (koji ne znaju) šta su pravi traktori! 8)ZJ kaže:Prednji kotači su skrenuti ulijevo, pa kak je slikano izbliza, izgleda da desni kotač stoji previše van. Kad se gleda iz kabine, sve izgleda OK.
Inače, to je FIAT-ov most (kao kod mene na Å tore-u) i sigurno je jedan od jačih za tu klasu traktora.
BTW, Rakovica koristi isti tip mosta, a i IMT-ov je modifikacija istog (diferencijal pomaknut u lijevu stranu jer IMT nema mjesta za kardan u sredini traktora).
Torpedo zakon
I ja sam imao Å tore 402 , to nam je bio prvi traktor, deda ga je kupio 1980. godine, prije toga smo imali konjeZJ kaže: